@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]پیمان دادا نگفتی چی کنیم که این تیم از سر شادمهر دست بردارن و مثل برده باهاش برخوردن نکنن؟!
عزیز من به خاطر همین موضوعِ تنها کار کردنش و انتقاد از همه جا بلاک شدم. پس خودت تا آخرش برو...
الانم اگه راهی روشی داری که میشه فرش بافو از شادمهر جدا کرد بگو که انجام بدیم
اینم بگم من این آلبوم شادمهرو با قبل مقایسه نکردم، که اگه میکردم قطعا آلبوم ضعیفی میشد!
منم دلم لک زده برای تنظیمای خودش...
چطوری به گوشش برسونیم؟! اصن چکار میتونیم بکنیم؟!
این چیزی هم که راجع به اعتراف میگی واقعا دور از عقله! من واقعا هنوزم نمیفهمم خود شادمهر هیچ عقل و درکی نداره که هرچی فرشباف گفت بگه چشم؟! و یه آهنگ استثنایی رو که هنوزم وقتی دموشو گوش میدی مو به تن سیخ میکنه بذاره کنار و جاش این اعتراف رو پخش کنه؟!
اگه واقعا اینجوری باشه باید فاتحهی شادمهر رو خوند و گذاشتش کنار!
حیف!!!
خدایی هنوز که هنوزه وقتی آلبوم از خدا خواسته ی زنده یاد مهستی رو که شادمهر، آهنگساز و تنظیم کنندش بوده رو گوش میدم، یک حس تازگی بهم دست میده.
عحب تنظیمی، عجب ملودی ای، عجب کلامی.
نمیدونم چرا مثل کنه بهش چسبیدن
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
شوخیه مگه که کسی بزرگمرد تنظیم، میلاد هاشمی رو نشناسه
اثر جدید علیرضا افکاری ... داغ داغ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میگین بازم به فرشباف گیر دادی .. حالا نمیدونم مقصر فرشبافه یا بهداد کاموری یا آرمین هاشمیه ولی تا الان باید کیفیت flac یا wav منتشر میشد ..حداقل اینا که دیگه تقصیر ایناست..نسخه فیزیکی کو پس؟
راست میگن، نسخه فیزیکی کو؟
در حال حاضر 139 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 139 مهمان ها)