تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
مخلصیم امیرجان.. منم دل تنگ همون هم کلامی ها هستم.. اما خوب زبان نوشتاری کم کم داره به زبان تصویری در اینستا تبدیل میشه..
فقط اینو در باب توضیحاتت در مورد سلیقه بگم که هیچوقت با یک اهنگی که اسم نمیبرم از شادمهر حال نمیکردم.. هرچقدرم تلقین کردم بازم نمیشد تا اینکه یه شب که حالم گرفته بود و یه حالت خاص داشتم کاملا اتفاقی این اهنگ پخش شد.. به قدری رسوخ کرد توی وجودم که در همون لحظه اون کار بهترین اثرش دیدم....
اینو میخوام بگم هرکاری در یه حالتی ساخته شده و باید با همون حالت گوش داد..
ما ایرانی جماعت اهنگ گوش دادنمون هم مثل باقی چیزامون غیر اصولی و مریض گونه هست...
راستش با اخلاق شادمهر که همه مون آشنایی داریم گوش به حرف هوادارا اصلا نمیکنه، اگر میخواست همون پارسال قبل آلبوم تجربه کن که همه ریخته بودیم تو پیجش و ازش تقاضا کردیم آهنگ ها را خودت بساز و تنظیم کن لااقل به جای یه آهنگ 3،4 آهنگُ از ساخته های خودش گذاشته بود تو آلبوم ولی عین خیالش هم نبود اون همه شب و روز ملت داشتن خودشون را میکشتن از آخر طبق برنامه ریزی قبلی عمل کرد و به درخواست های همه بی اعتنایی کرد.
در مورد اعتراف هم من اینطوری فکر میکنم نیما جان از علتش خبر ندارم ولی شما بگو چرا باید ایده یه آهنگ جدید هم نام ترک اعتراف مونا اونم دقیقا زمانی که مردم درخواست پخش اعتراف مونا را داشتند به ذهن آقایون برسه و با عجله بیان بسازن و تو آلبوم بذارنش؟
کاملا همین طوره که میگی الان بعضی بچه های 13،14 ساله که اف ال استدیو بلدن این شکلی میتونن با سرهم کردن چهار تا سمپل و vst آهنگ درست کنن
خاک بر سر انگار نه انگار که داشته (میلاد هاشمی) برای یکی از بهترین موزیسین های ایران تنظیم میکنه
در حال حاضر 193 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 192 مهمان ها)