من به سعید زمانی درخواست دادم شما هم برید اینستاش بگید البومو با کیفیت بزاره
من به سعید زمانی درخواست دادم شما هم برید اینستاش بگید البومو با کیفیت بزاره
هرکدوم از ما یه جور، نگران ِ بعدشه
چه جوری صدات کنم، تا غمم شنیده شه
ویرایش توسط bijanariya : 05-14-2018 در ساعت 12:18 AM
تقریبا 70 درصد البومای لس انجلسی در ایران میکس و مستر میشن پس چرا فلک دارن؟ نه به نظر من کیفیت میکس های ما از لس انجلسی ها بالاتره و شاید تنها حسن آلبومای داخل باشه و اگه کیفیت خوبی از البوم منتشر نشده فقط واسه اینه که این البوم صاحب نداره و هیشکی به فکرش نیست .. یه البوم بی در و پیکر که کلی ادم بی تفاوت دست به دست هم دادن تهیه اش کردن از شادمهر بگیر تا فرشباف و کاموری و .. هاشمی هم فقط اجازه استفاده از لوگوی آونگ رو داده .. سعید زمانی اینام احتمالا کیفیت wav رو تحویل دادن و براشون مهم نیست با چه کیفیتی منتشر شده
240 میلیون؟ کی میخره اینو؟ .. احتمالا تو بیزینسش شکست میخوره برمیگرده سمت موسیقی ..
حالا خودش از این ویالونا استفاده کنه باهاش نوازندگی و تنظیم کنه ببینیم کیفیت صداش چطوریه شاید خریدیم .. خودش که استاد ویولونه دیگه نمیزنه و با این قیمت نجومی میفروشه میخواد کی استفاده کنه و بزنه؟ امثال من؟ چقدر عالی بنوازم من
بعد از مدت ها آلبوم مسافر پلي ميشه آلبومي كه يادآور خاطرات تلخ و شيرين منه آخ كه چه قدر جذابه ترك 1001 شب و حديث مهربوني
همه چي اين آلبوم عاليه موسيقي ،تنظيم ، ملودي و بويژه ترانه هاي اين آلبوم واقعا يه چيز ديگه ست
Destiny
در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 39 مهمان ها)