آهنگ "همین بسه" واسه من که جالب و دلچسب نبود! همین و بس
واسم جالبه دوستان میگن آهنگساز شادمهر باشه، آهنگ مگه میشه بد باشه!
بعد که خوب نیست میان میگن یک آهنگ زمانی حسِ شادمهری داره که تنظیمشم از خودش باشه که بتونه حس رو منتقل کنه
ویرایش توسط KamkarDel : 06-08-2018 در ساعت 07:30 PM
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
ایده ای دیگه در شادمهر باقی نمونده.همه چی از دم در شادمهر ته کشیده.فکر میکنم خود عارفم راغب نبود این کار پخش بشه که اینقد طولش داد پخشش رو.یا اینکه تنظیم و نوازنده هارو عوض کرد.شادمهر باید ی مدت کلا تو هیچ جایی آفتابی نشه.ن تو موزیک ن خوانندگی.باید بره استراحت کنه.کاش ی مدت از کنسرت دادن هم دست میکشید.
کلا شادمهر علاقه خاصی به کلمه همین داره .. همین خوبه ابی .. همین بسه عارف .. آهنگای بعدیشم احتمالا همین حالا .. همین کافیه
ولی خداییش آهنگش اونقدرام که میگین بد نبود و تو سبک آهنگ تکرارم نکن بود .. ولی اصلا شادمهری نبود یعنی اگه اسم آهنگسازش رو نمیزدن نمیفهمیدم که شادمهر ساخته .. ولی آهنگهایی که واسه علی لهراسبی ساخته کاملا شادمهری ان .. عارف هم زیاد جالب اجراش نکرده
بسیار خوشحالم که از این کار لذت بردید.
انشاالله که شادمهر بجای پخش تک آهنگ با گروهی که شما میلی بهشون ندارید! از این به بعد بتونه واسه دیگرون آهنگ بسازه که شما حال بیشتری بکنید.
من اصلا مدافع این حامد همایون و بهنام بانی و... نیستم و نخواهم بود چون نه حرفه ی موسیقی دارن و نه صدای درست و حسابی ای.
البته همونطور که دوست عزیزمون فرمودند، عارف هم اصلا خوب اجراش نکرده، البته به نظر من.
نظر بقیه ی دوستان هم محترم هست واسم.
ای کاش اگه واسه بقیه هم کار میکنه، بتونه شاهکاری مثل آلبوم زنده یاد مهستی، براشون جمع آوری کنه. که محاله و امکان پذیر نیست.
کلا شادمهر ایده ی جدیدی تو موسیقی کنونی نداره!
مشکل از گوش هامون نیست مشکل اینجاست که شادمهر ایده هاش ته کشیده.چرا هنوز دازیم از آلبوم مهستی تعریف میکنیم؟چرا از کارهایی که برای ابی و جمشید کرد دفاع میکنیم؟چون که مشخصه تو همش شادمهر فکر کرده.ایده داشته.وقت گذاشته.عارفم کارهای قدیم شادمهر برای خواننده های دیگه رو شنیده که از شادمهر موزیک خواسته.بعدم موزیک و شنیده تو رودربایستی قرار گرفته.این همه هم پخشش رو عقب انداخت.ویلون شادمهر و برداشت و ....ما هنوزم گوشمون منتظر ی کار شادمهری ناب هستش.این جمله هم برای طرفداران اصیل شادمهری کلیشه ای هستش که بگیم گوش هامون عادت کرده به صدای تتلو ها و بانی ها.....تو نوشته قبلم اعلام کردم که طرفداران واقعی شادمهر شما بودید که اینقد حرص میخوردید.ولی باید قبول کنیم بعد آهنگ وارث ی موزیک تر و تمیز از شادمهر نشنیدیم.این موزیکش هم برای عارف هیچ چیز قابل دفاعی نداشت.آهنگ های شادمهر به شدت خنثی هستش.هیچ اشیاقی در ادم ایجاد نمیکنه.
در حال حاضر 134 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 133 مهمان ها)