نوشته اصلی توسط Farbod-7 تو نت بی کیفیته از موزیک باران فروم دانلود کن نصف البوم ساخته شادمهره لینک بده
نوشته اصلی توسط ebihamed متاسفانه دیگه شادمهر تموم شد هر چی بریم جلو وضعیت بدتر میشه چند روز دیگه صبر کنیم ببینیم چاوشی روی ترانه های سخت حسین صفا چه ملودیهایی گذاشته اره دیگه امیدی نیست به شادمهر شادمهر آهنگساز تموم شد چاوشی به هر حال کار خودشو میکنه ضعیف یا قوی بالاخره کاره خودشه
نوشته اصلی توسط ebihamed متاسفانه دیگه شادمهر تموم شد هر چی بریم جلو وضعیت بدتر میشه چند روز دیگه صبر کنیم ببینیم چاوشی روی ترانه های سخت حسین صفا چه ملودیهایی گذاشته ولی من امیدوارم که یه تک اهنگی میده که دوباره همینجا منفجر میشه
سرش به سنگ میخوره شادمهر شاید ۵سال شاید کمتر
نوشته اصلی توسط Hosein333 لینک بده نیستش پیام بده امیر اسم آلبوم عاشق ترین فرهاد جواهر کلام
نوشته اصلی توسط Farbod-7 نیستش پیام بده امیر اسم آلبوم عاشق ترین فرهاد جواهر کلام پیدا کردم
نوشته اصلی توسط ebihamed خوب حتما قبولش داشته که قبول کرده تنظیمو بزنه بحث قبول داشتن و نداشتنش نیست ما هم نمیگیم خوبه یا بد هر چند خوب نیست برای شادمهر لااقل کلا ما دنبال موزیک شادمهریم وگرنه خیلی هستن مثل افکاری عالی
9NIMA1
نوشته اصلی توسط Farbod-7 نیستش پیام بده امیر اسم آلبوم عاشق ترین فرهاد جواهر کلام اره نیستش دوتا البوم دیگه هست ازش اینی که تو میگی نیست
نوشته اصلی توسط Farbod-7 بحث قبول داشتن و نداشتنش نیست ما هم نمیگیم خوبه یا بد هر چند خوب نیست برای شادمهر لااقل کلا ما دنبال موزیک شادمهریم وگرنه خیلی هستن مثل افکاری عالی من خودمم قبولش ندارم فقط تعجب میکنم امثال شادمهر و بهروز صفاریان چجوری قبولش دارن
نوشته اصلی توسط Farbod-7 بحث قبول داشتن و نداشتنش نیست ما هم نمیگیم خوبه یا بد هر چند خوب نیست برای شادمهر لااقل کلا ما دنبال موزیک شادمهریم وگرنه خیلی هستن مثل افکاری عالی افکاری هم با نیما مسیحا کاراشون عالی میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 63 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن