این شادمهرم، بنده ی خدا، معلوم نیست چش شده
این شادمهرم، بنده ی خدا، معلوم نیست چش شده
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
شادمهر توی سنی که اوج پختگی یه هنرمنده تازه افتاده به آزمون و خطا کردن
باز شروع نکنید به پیش بینی و قضاوت قبل پخش کار باور کنید دشمن یه هنرمند هم همچین کاری نمیکنه. جو اینجارو هم خراب میکنید با این کار. بزارید کار پخش بشه بعد هرچی خواستید بگید.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عنوان رو عوض کنید.
موزیک ویدیوی کوه بزودی
اگه هوادارا انتقادم دارن فکر اینو میکنن شادمهر به روال گذشته ش برگرده نه خراب کردن جو اینجا
متاسفانه شادمهر عقلشو از دست داده کاملا
از اخرین باری که بهداد کارای اهنگارو ردیف کرده بود فک کنم شیش هفت سالی بگذره و بعد طرفدار فکر کنم تقریبا کل کارا رو سپرده بودن ب فرشباف
الان دوباره بهداد شاید خاطرات خوب البوم طرفدار رو زنده کنه ...
طبق گفته ترانه سرا و اهنگساز این کار ، اهنگ غمگین و آروم هست
یچی در حد سرنوشت باشه من راضیم :))))
کماکان منتظر اهنگ بیکلامی هستم که قولشو داد . سالهاست منتظر این اتفاقم ، سااااااااالهاست ...
بعد از اون هم کاری که با زیگورات شروع کردن ( زیکورات چند وقت پیش تو پیجشون ازش پرسیدن بهترین کارتون تا الان کدوم کار بوده ؟ گفت کاری که تازه با شادمهر شروع کردم و در اینده خواهید دید و بعدش هم سعید زمانی پست گذاشت گفت یه کاری با شادمهر شروع کردیم که خیلی دوسش دارم )
یدونه هم خلیج فارسه که سینارت مشغوله مث اینکه . به این یکی خیلی امید ندارم ، کلا با اهنگ اجتماعی-سیاسی خیلی حال نمیکنم :))))
شایدم هیچکدوم اینا نیان و یهو یه تیم جدید پیدا کنه و با اونا شروع کنه به ریدن :))))) اخه ایمین از کجا گیر اوردی لامصب :))))))
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
در حال حاضر 150 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 148 مهمان ها)