برای یه نمونه کوچیک اهنگ بازنده سارن رو گوش بدید
برای یه نمونه کوچیک اهنگ بازنده سارن رو گوش بدید
گیریم که این اهنگ جدید خوب و عالی
تو تیم قبلی هم شاهکار کم نداشت
روز سرد
تنهاییام
ادامه میدمت
سرنوشت
ولی هیچکدومش نتونست هوادار واقعی رو ارضا کنه برادر من
انشالله که حق با شما باشه و این آهنگ شروعی دوباره برای آهنگسازی های خود شادمهر باشه .. مشکل امثال من اسامی نیست و مشکل ما فقط آهنگسای نکردنه خودشه وگرنه هممون میدونیم که سعیدزمانی نابغه است و فقط واسه شادمهر انرژی نذاشته .. و اگه اینا هم نابغه باشن و واسه شادمهر انرژی نزارن میشن یکی مثل سعید زمانی . در ضمن سبک شادمهری بودن خیلی مهمه .. آهنگ بازنده سارن با اینکه خیلی قشنگه اما سبکش اصلا شادمهری نیست و فقط تنظیمش یه خرده به خاطر ساز بوزوکی شبیهه .. مطمئن باش تو این آهنگم فرشباف دخالت داره اما چون حساسیت ها رو اسمش زیاد شده از آوردن اسمش پرهیز کردن .. تا زمانی که شادمهر خودش یک آهنگ تاپ نسازه و تنظیم نکنه باور نمیکنم فرشباف از تیمش رفته باشه
من اعتماد میکنم و امیدوارم قشنگ باشه .. نمیشه پیش داوری کرد ولی تو این دو سال شادمهر همش ناامیدمون کرده انشالله اینبار ناامیدمون نکرده باشه و انرژی منفی نمیدم و منتظر میمونم ببینم چی از آب در اومده بعدا نظرمو میگم و فقط امیدوارم خودکشی هنری نکرده باشه . ممنون واسه فاز مثبت و القای انرژی خوب ولی از بس ناامید شدیم دیگه امیدواری برامون دشواره .. من که چندان امیدوار نیستم چون هیچی آهنگسازی های خودش نمیشه اما چون شما به عنوان یه شادمهری داری این حرف و میزنی منتظر میمونم که انشالله حرف شما درست از آب دربیاد