دوستان ببخشید اگر که باعث ناراحتی شدم
منتظر شنیدن آهنگ جدید شادمهر هم میمونم
ان شا الله کار خوبی باشه
به امید شنیدن کارهای شاهکار و ماندگار خودش به زودیِ زود
دوستان ببخشید اگر که باعث ناراحتی شدم
منتظر شنیدن آهنگ جدید شادمهر هم میمونم
ان شا الله کار خوبی باشه
به امید شنیدن کارهای شاهکار و ماندگار خودش به زودیِ زود
امیدوارم بچه ها کار رو دوست داشته باشن و روزی هم نوبت به هوادارای قدیمی برسه
هوادارای دیروز،منتقدای امروز
هوادارای امروز منتقدای فردا
آهنگای دیروز بهتر از آهنگای امروز
آهنگای امروز بهتر از فردا
شادمهر تو ایران بهتر از شادمهر خارج از ایران
تجربه کن بهتر از تصویر
تصویر بهتر از آلبوم بعدی
پارسال بهتر از امسال
پاییز بهتر از زمستون
زمان شاه بهتر از الان
اینا آشناس،همه به این درد مبتلا شدیم،کلا همیشه منتقد بی راه حلیم،یه چیزو اشتباه فهمیدیم،نق زدن هیچوقت با نقد یکی نیس،حرفای اینجا بیشتر شبیه به نق زدنه نه نقد،قبل شنیدن یه اثر انتقاد الکی،اگه به این حرفا بود هیچوقت شادمهر،شادمهر نمیشد چون همیشه ابی و داریوش بودن،ابی داریوش هم به وجود نمیومدن چون گنده ترا قبل از اونا بودن،،آهنگسازایی مثه پورناظری ها و افکاری ها نمیومدن چون حیدری ها و چشم اذر ها و نجوکی ها و شماعی زاده ها بودن،حیدری ها و شماعی زاده هام به وجود نمیومدن چون معروفی ها بودن.
شماها دنبال اسامی هستین نه کار،البته حق دارید چون از اسامیه که کارای خوب بر میاد ولی خب باید اجازه داد اسامی دیگه ای هم مطرح بشن و خودشونو نشون بدن،سعید زمانی ها از دل این فرصت دادنا ممکنه پیدا بشه و هومن نامداری ها...شادمهر به همه چیزای خوبی میخواسته رسیده،در بالاترین سطح ۲۰ سال باشی حرف کمی نیس با همه ی این انتقادایی که حتی ده سال پیش هم سر همون آهنگ رسیدی که الان میگیم شاهکاره ولی اون زمان که با سبب اومد بیرون کنار سبب اصلا شنیده نشد اما الان و امروز کار ده سال پیششو تایید میکنیم،پس از ما شاید یه قدم جلوتر باشه،شادمهر به همه چی رسیده پس حالا وقت اینه که به جوونا فرصت بده خودشونو نشون بدن چه خوب چه بد همونطور که مهستی فقید این فرصتو به شادمهر کمتر شناخته شده تو مارکت لس آنجلس اون زمان داد و شادمهرم از این فرصت به نحو احسن استفاده کرد و یا فرصتی که داریوش به افکاری داد و اونم اثری فوقالعاده از خودش جا گذاشت،،شادمهر فک میکنم دیدش این باشه و دمشم گرم،،حالا شاید این اهنگ بد باشه که هنوز نشنیدمش شایدم خوب باشه که بازم تا الان نشنیدمش اما هدف دادن فرصت به این افراده که بتونه شاید استعدادی در بیاد واسه مارکت امروز واسه همین شاید با اونا که خیلی اسم دارن کار نمیکنه،،،پس بهش باید لااقل به این تصمیمش احترام گذاشت و از نظر خودمم تو آلبوم تجربه کن و تصویر نتیجه ی بدی نگرف و واقعا از ۱۷ اهنگ این دو آلبوم حداقل ۱۱ ترکش فوقالعاده بود و هنوزم که هنوزه منی که عاشق آهنگایی مثه تقدیرم،هنوز اونارو دارم گوش میدم البته نه همیشه هر از گاهی همونطور که تقدیر رو هم بعد یکسال هرروز گوشش نمیدادم و شاید ماهی یه بار گوشش دادم اینارو هم به همین شکل و واقعا کارای خوبی بودن و ضربه ای به شادمهر نزدن.
کلا مشکل مغزای بسته و دهنای بازه
به کسی بر نخوره،خودمو گفتم،،کم فکر میکنیم و زیاد حرف میزنیم.
ولی شادمهر تمام موفقیتاشو از همین تصمیای ریسکی ای که گرفته،داره.
اینجا تاپیک هواداران هست/ کسانی که نظر میذارن همه شادمهر رو دوست دارن
یکی نقد میکنه یکی تعریف.
الان هم دموی آهنگ پخش شده یکی خوشش اومده یکی نه. به نظرات احترام بذارید و عصبی نشید جو تاپیک دوستانه باشه.
چشمو بستید و از شادمهر یه اسطوره ساختید که به هر راهی بره ادامش میدید
در حالی که داره با امثال تتلو کار میکنه
با ادامایی که حتی اسم درست هم ندارن با شاعری که کارگردان شد
ادامه بدید...
آسمونی ... پلی ...
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 36 مهمان ها)