صفحه 3071 از 4087 نخستنخست ... 207125712971302130613069307030713072307330813121317135714071 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 30,701 به 30,710 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    شادمهر از زمانی که رفت خارج گفتن دیگه تموم شده،معتاد شده،دیگه اون شادمهر سابق نیس،ولی بازم هرموقع میخواست و میخواد آهنگ بده،همه منتظرن ببینن چیه حتی همون اساتیدی که از آهنگای قبلترش گفته بودن تموم شده و فلان،اگه شادمهر تموم شدنی بود بعد از بیس سال هنوز که هنوزه اینقد بازخورد نداشت آهنگاش،برید ببینید زیر پست آهنگای کیا اینقد کامنت و نظر داده میشه،خب اگه بد بود که کسی دیگه گوشش نمیداد،اگه تموم شده بود که چرا انقد پیگیر کاراشن و پیگیر کاراشین.
    تموم شدن شادمهر یه آرزوی و حتی یه رویاس واسه بعضیا که بهش نمیرسن!

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

2. کاربر مقابل از GreenWorld عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hoohoo نمایش پست ها
    دختر ؟ :|
    چمونه مگه ؟؟؟؟؟
    شما خوبی
    استاد :|

آخی
    خانوم شما به دل نگیر اونا دارن دعوا میکنن
    منظور ندارن

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aghili نمایش پست ها
    آخی
    خانوم شما به دل نگیر اونا دارن دعوا میکنن
    منظور ندارن
    از دختر ب عنوان توهین استفاده می کنن
    یعنی چون دخترا دوس دارن پس کار بده :|

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    عب نداره داداش،اگرم گفته باشی شاهکاره،چیز بد و اشتباهی نگفتی،یکی از بهترین کارای آلبوم تجربه کن همون"همیشگی" بود...مشکل اینه اگه همون کار آهنگساز تنظیم کننده میزدن"شادمهر" الان شده بود از نظر بقیه هم فرا شاهکار و داشتن در مورد لایه های پنهان ملودی و تنظیمش حرف میزدن و ازش کلی تعریف میکردن!
    آخ جون دعوا

منم میخوام دعوا کنم
    معلومه که اینا اینکارو میکردن و اگه همیشگی رو با همین ملودی و تنظیم رو شادمهر میساخت منم بهش میگفتم شاهکار، چون شادمهر واسم هنرمند شاخیه و آشغالم بسازه واسم قشنگه و ازش تعریف میکنم مثل شماها نمیام ادعا کنم طرفدار شادمهرم اما از آشغالای وحید پویان دفاع کنم ... اوانایی که میگین چون طرفدار شادمهر و هنرشن و حتی آهنگهای ضعیف هم بسازه به چشم اونا شاهکاره پس ازش تعریف میکنن .. شما هم بهتره عکس آواتارتونو عوض کنید و عکس وحید پویان رو بزارید

6. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نفر بعدی بیاد

نیمه فعال
    حالا دور از شوخی ... آقایون محترم .. داداشای گل .. از الفاظ رکیک استفاده نکنید .. هممون با هم دوستیم و این بحث ها چیزی رو تغییر نمیده

نیمه فعال
    من احساس آهنگ رو خیلی دوست داشتم .. شاید یه سریا بگن روضه بوده و نظرشونم محترمه .. ولی در کل آهنگ رو دوست نداشتم و شعرشو که اصلا حرفشو نزنید .. اما از اینکه یه سری خوششون اومده خیلی خوشحالم .. چون طرفدار شادمهرم خوشحال میشم میبینم که یکسری از افراد حتی از آثار ضعیفشم خوششون اومده .. دوست دارم همیشه تو اوج باشه حتی با آهنگایی که من دوست ندارم ..تهش اینه که من بهشون گوش نمیدم و هنرمند مورد علاقه مو تو اوجش رها میکنم ولی خداروشکر دوست داشتید و این بارم باعث خوشحالیه فقط امیدوارم این حمایتهای بیجای شما اونو از چاله به چاه نندازه و فقط ترسم اینه وگرنه شما مختارید از هر چی خوشتون میاد خوشتون بیاد و کسی مسئول تفکرات شما نیست فقط ازتون خواهش میکنم هولش ندین تو چاه .. اگه اینکارو نکنید من مشکلی با سلیقه هیشکی ندارم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    حالا دور از شوخی ... آقایون محترم .. داداشای گل .. از الفاظ رکیک استفاده نکنید .. هممون با هم دوستیم و این بحث ها چیزی رو تغییر نمیده
    من هیچ وقت اول بد حرف نمیزنم
    دو صفحه برگرد عقب ببین کلماتی که اقای سن بالا به کار میبره چطوره
    میپره نقل میگیره بعد جوابشو میدی میگه چرت نگین
    با هر کسی باید با لحن خودش حرف زد

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    من هیچ وقت اول بد حرف نمیزنم
    دو صفحه برگرد عقب ببین کلماتی که اقای سن بالا به کار میبره چطوره
    میپره نقل میگیره بعد جوابشو میدی میگه چرت نگین
    با هر کسی باید با لحن خودش حرف زد
    متوجه منظورت هستم .. بیخیال ..
    چون بازخورد آهنگ خوبه پس منم آهنگ و دوست دارم یا بازخوردش بده پس دوستش ندارم خیلی حرف بچگانه ایه ..و چون شما دوست نداری پس منم بهم زهرمار میشه هم خیلی حرف بچگانه ایه .. یه سریا میان ببینن ما از چه آهنگی خوشمون میاد تا خوششون بیاد و انتقادات ما براشون سنگینه .. اگه واقعا از موزیکش لذت بردن نباید از انتقادات ما ناراحت شن و با آهنگ مورد علاقشون حال کنن چون سلایق متفاوته ... اما چون حقیقت تلخه بعضیا بهشون بر میخوره ..
    بعضی وقتها بحث سلیقه است بعضی وقتها بحث احساسی یا علمیه ..
    من اگه از طرفداریشون ناراحت میشم واسه اینه که میترسم این طرفداری ها باعث شه شادمهر خوده واقعیشو پیدا نکنه و به اشتباهاتش ادامه بده و هر روز بدتر از دیروز و نمیخوام نزولشو ببینم وگرنه به من چه کی دوست داشته یا کی دوست نداشته مگه من صاحب سلیقه مردمم ... فقط ازشون خواهش میکنم طرفداری الکی نکنید و اگه واقعا به نظرتون خوب نبوده با خودتون رودرواسی نداشته باشین چه بسا تعریفای یک سری تو زمان انتشار آلبوم تجربه کن باعث شد آلبوم تصویر منتشر بشه و شاید اگه از آلبوم تجربه کن تعریف نمیکردن آلبوم تصویر هم منتشر نمیشد و یه البوم بهتر ازش میشنیدیم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    این جملاتت معنی چی میده
    عقل اندازه نخود
    شعور داشته باش آقای محترم... چرا وقتی کم میاری توهین میکنی؟؟؟ من گفتم کجا گفتم همیشگی شاهکاره اونوقت شما رفتی دوتا عکس آوردی ک من گفتم همیشگی خوبه ولی نگفتم شاهکاره وقتی کم میاری توهین نکن وگرنه مثل خودت رفتار میکنم

صفحه 3071 از 4087 نخستنخست ... 207125712971302130613069307030713072307330813121317135714071 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 174 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 174 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع