مهدی یراحی عالیه کاراش دقیقا در بهترین شرایطی که اجتماعی خوندن ایجاب میکنه دست به این کار زده
هوش یراحی و چاوشی در انتخاب کارهاشون ستودنیه
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
نظر من مخالف نظر شماست ... این دو هنرمند حداقل در هوش تجاری و تا حدودی هنری در این چند سال خوب عمل نکردن ... محسن چاوشی با این همه پتانسیل برچسب هنرمند سیستم، سفارشی و تلویزیونی رو داره و خیلی ها چه آشکار و چه پنهان از ارتباطات خاص و نفوذ این هنرمند میگن. خود من به شخصه محسن چاوشی رو تا پاروی بی قایق دوست دارم و هنوز گوش میدم اون حال و هوا و اون قریحه از حال کلام زده و ملودی های تکراری فعلی که مدام ارائه میده خیلی جذاب تر بود ولی از حق نگذریم در داخل تاثیرگذارترین و بی رقیب هست.
مهدی یراحی هم از یک هنرمند مولف به یک هنرمند مصرفی تبدیل شده . آهنگ هاش نمیگیره و مجبور هست از فرمول های دیگه استفاده کنه ... در کل در نبود خلاقیت های درست در موسیقی فعلی کشور مجبوریم به تکرار مکررات گوش بدیم و تو این تکرارها به خوب هاش آفرین بگیم.
حد اقل یراحی در دو کار آخرش این جسارت رو داشته و به سمت کارایی رفت که تکرار مکررات نیست!!( عشق و عاشقی). و نتیجه اش شد این جنجالی که براش از سمت ارشاد درست کردن و تا مرز ممنوع الکاری رفته و هنوز مشخص نیست که شده یا نه! مصاحبه ای که توی کانالش گذاشته رو گوش بدین.
بازم میگم یراحی اکثرا توی انتخاب آهنگ و ترانه خوب عمل کرده و برای گوش مخاطبش ارزش قائل هست...
البته این فقط #نظر_شخصی من هست
ویرایش توسط 9NIMA1 : 01-09-2019 در ساعت 02:25 PM
در حال حاضر 144 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 144 مهمان ها)