[QUOTE=3fide;86884] نوشته اصلی توسط ehsan1361 پارسا دیر دیر میاد انجمن[/QUOT دیگه دیگه شغل وزارت بهش اجازه نمیده بعد از 3 سال هنو یاد نگرفتی نقل بگیری
نوشته اصلی توسط ehsan1361 عایق کاری میخواد انجمن بده كه اونوقت صدا نميره بيرون نميفهميد ما داريم غيبت ميكنيم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بتی بیا خودم میکشمت با ماشین من مرگم باید نوستالوژیک باشه به دست تو به گند نمیکشمش
نوشته اصلی توسط 3fide میخای بهش بگم همین پسره بیاد بگیرتت ماشینم داره کاچی بعض هیچیا پسر کاچی
نوشته اصلی توسط 3fide میخای بهش بگم همین پسره بیاد بگیرتت ماشینم داره کاچی بعض هیچیا این که با مرگ مساویه
نوشته اصلی توسط tandis_m بده كه اونوقت صدا نميره بيرون نميفهميد ما داريم غيبت ميكنيم از این نظر بهش نگاه نکرده بودم
نوشته اصلی توسط Betty این که با مرگ مساویه خودکشی تدریجی دراماتیکه
نوشته اصلی توسط Betty من مرگم باید نوستالوژیک باشه به دست تو به گند نمیکشمش خودتو دار بزن
نوشته اصلی توسط Betty از این مغز فندقیا انتظار بیشتر داری؟ کل عمرشونو رو کاناپه جلو تی وی در حال فوتبال دیدن گذروندن منم داشتم رد میشدم این جمله منو به فکر فرو برد که جوابتو از طرف پسران مجمع بدم یا نه
نوشته اصلی توسط Ali13 منم داشتم رد میشدم این جمله منو به فکر فرو برد که جوابتو از طرف پسران مجمع بدم یا نه از طرف خودت بده بقیه زبون دارن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 156 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 155 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن