نوشته اصلی توسط 3fide نگو اینارو شوهر کنی انگیزه پیدا میکنی سوژه خندت جور میشه ولمون کن سر جدت
نوشته اصلی توسط Betty مشاورارو قبول ندارم به نظرم خودم بیشتر میفهمم وقتی حرف میزنن فقظ با یه لبخند مزحک نگاشون میکنم خودشیفتگیم پس داری
نوشته اصلی توسط Betty مشاورارو قبول ندارم به نظرم خودم بیشتر میفهمم وقتی حرف میزنن فقظ با یه لبخند مزحک نگاشون میکنم پس از اون افسرده های با هوشی شوهر کن خوب میشی
نوشته اصلی توسط Betty ولمون کن سر جدت پارسا خوبه ها تازه اکازیونم هست خدایش
نوشته اصلی توسط 3fide سنگین باش میخام زنت بدم
نوشته اصلی توسط Betty جان خودم آخرشم هی میچرخی واسه خودت یه هدف و یه انگیزه جدید پیدا میکنی یه مدتم سرت به تلاش کردن برا رسیدن به هدفت گرمه بعد که بهش میرسی دوباره احساس رخوت و پوچی و افسردگی...دوباره میگردی دنبال یه هدف جدید....زندگی تکرار همین چرخه اس...من که خوشم نمیاد اي جونم با هدف به پوچي برسي خيليه ها
نوشته اصلی توسط 3fide پارسا خوبه ها تازه اکازیونم هست خدایش خواهش میکنم از پسرای سایت پیشنهاد نده اینا همشون ماژورن
بتی اینو ولش کن سر خوشه میخنده همش روانی میشی پارسا بهتره
نوشته اصلی توسط 3fide تو روشونم میگم غیبت قانون خودشو داره سنت شکنی نکن خواهشا یه دختر به پسر بگه مغز فندقی جالبه
نوشته اصلی توسط Betty خواهش میکنم از پسرای سایت پیشنهاد نده اینا همشون ماژورن چند تا مورد دیگم هستن فامیلن خوبن خدایش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 62 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 62 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن