اهنگ یه قفس هم با تنظیم جدید تو راهه
اهنگ یه قفس هم با تنظیم جدید تو راهه
شادمهر قشنگ تو مسیر پسرفت هستش الان
بعد پارسیان باید ببینیم کیو پیدا میکنه
احتمالاً نفر بعدی منم! میخوام براش با قابلمه و قاشق یه آهنگ دینگ دینگ بسازم
بعد از مدتها اومدم یه خبر جدید بدم
آهنگ جدید شادمهر تو راهه
اسم آهنگ : یه توپ دارم مکعب
ترانه سرا : abcdefgh
آهنگساز و تنظیم کننده : غضنفر هوشنگ نژاد
شنیدم خیلی قشنگه
من حاضرم آهنگساز آهنگ جدید شادمهر سینا پارسیان باشه ولی خودش تنظیم کنه نه اینکه آهنگسازش حسین قربانپور باشه و میلاد هاشمی تنظیم کنه .. مقوله تنظیم خیلی مهمه که کلا فراموش کردین .. از تنظیم مهم تر ترانه سراست .. سینا پارسیان آهنگ جدیدش یعنی اصرار رو قشنگ ساخته اما ترانه اش افتضاحه یه ترانه مضخرف به تمام معنا .. ترانه رو هم فراموش کردین .. مهم آهنگساز نیست همه کسایی که واسه شادمهر آهنگ ساختن جزو آهنگسازای بااستعداد و آینده دار هستن اما انتخاب ترانه ها و تنظیم کننده ها اشتباه بوده و آهنگارو به فنا داده .. مثلا فکر کردین که پس چرا آهنگهای تصویر یا نقطه ضعف رو که خود شادمهر ساخته اینقدر ضعیف ان؟ ( منظورم نسبت به گذشته است) چون ترانه ها و تنظیم ها خیلی مبتدی و ضعیفن و شادمهر به تنهایی نمیتونه غول چراغ جادو باشه .. در ضمن قبول دارم سعید زمانی تنظیم های بسیار استثنایی واسه ملودی های علیرضاافکاری زده اما علتش اینه که افکاری آهنگ رو به صورت ماکت تنظیم میکنه و اون ماکت که ناقصه به زمانی میده و نت های اورتور و ... رو براش مینویسه و مشخص میکنه و تنظیم اصلی و نهایی رو واگذار میکنه به اون .... ( یکی از دوستان افکاری میگفت)
و مطمئن باشین هر کی هر آهنگی بسازه و حتی اگه اون آهنگ استثنایی هم باشه نمیتونه معجزه ای بکنه و با اینکه سعید زمانی رو هم قبول دارم اما تنها عامل و علتی که میتونه باعث موفقیت آهنگهای آینده شادمهر بشه تنظیمهای خودشه ..
ویرایش توسط nasernew : 06-01-2019 در ساعت 10:30 PM
در حال حاضر 189 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 188 مهمان ها)