صفحه 3175 از 4087 نخستنخست ... 21752675307531253165317331743175317631773185322532753675 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,741 به 31,750 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    صداش بدک نیست ولی شعرهایی که انتخاب میکنه افتضاحه واقعا من خودم خندم میگیره
    آره اما انصافا میگم در بین مقلدهای شادمهر بازم نمیشه بگی بهترینه من خودم فرضا کارای رامین بیباک رو خیلی تمیز تر و با کیفیت تر میدونم

حرفه ای
    به نظر منم حتی سینا پارسیان هم کار برای شادمهر بسازه باز مهدی احمدوند قابل مقایسه با شادمهر نیست
    سینا پارسیان با کوه نشون داد فقط ابروریزی میکنه و بعدم بهش افتخار میکنه

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    داداش خوبه اولش گفتی در حال حاضر ( یعنی تمام دوران و به خصوص گذشته رو شامل نمیشه ) .. کارنامه قدیمی شادمهر اینقدر پرباره که اگه همون 4 سال پیش هم از خوانندگی خداحافظی میکرد بازم هزار برابر از احمدوند سرتر باشه .. اصلا مقایسه شادمهر و احمدوند میتونه فقط یه شوخی باشه ..اون اصلا هیچکدوم از تحریرهای ریز شادمهر رو نمیتونه بزنه و هیچموقع هم نمیتونه تو آهنگسازی و تنظیم از شادمهر بهتر باشه .. هنرمندا رو با گذشته شون و سابقه هنریشون مورد سنجش قرار بده .. مثلا اگه استاد شجریان از این بعد چند تا آلبوم ضعیف هم بده بیرون بازم با این جدیدای درپیت سنتی قابل قیاس نیست و همون استاد شجریان هست و خواهد بود و اسمش تا ابد به لقب استاد مزین میمونه .. شادمهر رو با دو تا آلبوم ضعیف قضاوت نکن و با این مقلدها مقایسه نکن ...
    در مورد اینکه سینا پارسیان یا وحید پویان یا میلاد هاشمی ضعیف کار میکنن بحثی ندارم و شاید احمدوند از اینا خیلی بهتر باشه و بهتره همین همکارای جدید و تازه به دوران رسیده رو با هم مقایسه کنیم و شادمهر رو تو دایره اینا نیاریم .. قبول دارم تصمیماتش اشتباه بوده ولی شادمهر همون شادمهریه که 22 سال پیش خواننده شد و میلیونها میلیون طرفدار داره و آلبومهای ضعیفش هیچی از شان و اعتبارش کم نمیکنه .. فقط امیدوارم یا از موسیقی تو اوج خداحافظی کنه یا به دوران اوج سابق خودش برگرده
    قطعا قابل مقایسه نیستن ولی صحبت اینه یکی تمام توانایی خودشو میزاره حالا چه خوب چه بد
    یکی مثل شادمهر میتونه نمیزاره اخه من نمیدونم این سینا پارسیان رو از کجا پیدا کرده ؟تا قبل کار با شادمهر هیچ کس این بشر رو نمیشناخت یک بار کامنت گذاشتم حداقل با افکاری و بمانی کار کن کامنتم پاک شد
    ولی طرفدارای الانش (جوون ترا) که اتفاقا همونا هم دارن بهش خط فکری میدن متاسفانه کارنامه الانشو شاهکار میدونن
    امیدوارم اوضاع تغییر کنه شادمهر یک تکونی بده خودشو بلکه موسیقی ماهم یک تکونی بخوره و از این یکنواختی بیرون بیاد

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    آره اما انصافا میگم در بین مقلدهای شادمهر بازم نمیشه بگی بهترینه من خودم فرضا کارای رامین بیباک رو خیلی تمیز تر و با کیفیت تر میدونم
    منم رامین رو قبول دارم بهترین نقلد شادمهر هستش حتی بالاتر از حمید عسگری که قبلا نفر اول بود
    ولی الان شهریار شهبازی هم کارش درسته یه البوم خیلی قشنگ دارا ولی نمیدونم‌چرا نمیخونه دیگه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط AbEc نمایش پست ها
    سینا پارسیان با کوه نشون داد فقط ابروریزی میکنه و بعدم بهش افتخار میکنه
    سینا پارسیان خوبه ولی برای خودش و کارای اندازه خودش
    نه برای شادمهری که رو دستش کسی نیست

6. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    این البوم دانلود کن و از ترک اول تا اخر خوب گوش بده ترجیحا با هندزفری
    کیفیت ۳۲۰ البوم حرف بی مخاطب شهریار شهبازی
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    این البوم دانلود کن و از ترک اول تا اخر خوب گوش بده ترجیحا با هندزفری
    کیفیت ۳۲۰ البوم حرف بی مخاطب شهریار شهبازی
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    مرسی حتما گوش میکنم

نیمه فعال
    بچه ها آلبوم امیرعباس گلاب رو کی دانلود کرده؟؟

میخوامش لطفا لینک بدین

نیمه فعال
    به نظر منم حتی سینا پارسیان هم کار برای شادمهر بسازه باز مهدی احمدوند قابل مقایسه با شادمهر نیست
    بله .. فرض کن ما دو تا شادمهر داریم .. یکی شادمهره موزیسینه و اون یکی شادمهره خواننده .. ( فقط مثال میزنم) حالا اگه شادمهر موزیسین رو بزاریم کنار و فقط شامهر خواننده رو با احمدوند خواننده مقایسه میکنم (فقط خوانندگی) و اینطوری به این نتیجه میرسم به قول شما حتی اگه با سینا پارسیان همکاری کنه از احمدوند خیلی سرتره (تاکید میکنم فقط خوانندگی) .. و امثال احمدوند باید پیش شادمهر درس خوانندگی یاد بگیرن .. حالا شاید بعضیا بگن آهنگاش ضعیف شده ولی من با آهنگاش کاری ندارم و شادمهر برای من همون شادمهریه که 22 سال پیش عاشق هنرش شدم .. چون اصلا با آثار جدیدش کاری ندارم آخه هنوزم با آلبومهای قدیمیش حال میکنم و با گوش دادن به مسافر و امثالهم بازم مثل قدیم ها لذت میبرم و خودشو اثبات کرده ..
    اما منم از تصمیمات جدید غلطش ناراحتم و جزو منتقدهاش شدم و میخوام به دوران اوجش برکرده ( تو خوانندگی که هنوز تو اوجه و منظورم فقط شعر و آهنگه )

نیمه فعال
    آخرین آهنگی که رامین بیباک منتشر کرد خیلی تنظیم خوبی داره و انگار داره تو تنظیم هم داره به بلوغ میرسه

صفحه 3175 از 4087 نخستنخست ... 21752675307531253165317331743175317631773185322532753675 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 147 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 145 مهمان ها)

1. MaMaTiR

کلمات کلیدی این موضوع