صفحه 3179 از 4087 نخستنخست ... 21792679307931293169317731783179318031813189322932793679 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,781 به 31,790 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    بهتره زیاد جوگیر نباشین .. اگه آهنگ خوب باشه خوبه و اگه بد باشه بده و جو اینجا که نمیتونه یه آهنگ خوب رو بد کنه یا بد رو خوب کنه .. هر کسی باید استقلال سلیقه داشته باشه ..
    اتفاقا اگه از قدیم الایام اینجا بوده باشی احتمالا یادت بیاد که زمان پخش آهنگهایی که الان بعنوان شاهکار ازشون یاد میشه هم اینجا کلی ایراد ازشون گرفته میشد. یادمه زمان پخش انتخاب گفتن این چیه چرا شبیه مجید خراطها خونده یا حالم عوض میشه کلیییی ایراد ازش میگرفتن پس این جو شاید رو تو اثر نزاره ولی رو خیلیای دیگه اثر میزاره البته من منکر این نیستم که کارای اخیرش خیلی دم دستی شده ولی منظورم اینه اینجا از هرکاری ایراد گرفته میشه.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    اتفاقا اگه از قدیم الایام اینجا بوده باشی احتمالا یادت بیاد که زمان پخش آهنگهایی که الان بعنوان شاهکار ازشون یاد میشه هم اینجا کلی ایراد ازشون گرفته میشد. یادمه زمان پخش انتخاب گفتن این چیه چرا شبیه مجید خراطها خونده یا حالم عوض میشه کلیییی ایراد ازش میگرفتن پس این جو شاید رو تو اثر نزاره ولی رو خیلیای دیگه اثر میزاره البته من منکر این نیستم که کارای اخیرش خیلی دم دستی شده ولی منظورم اینه اینجا از هرکاری ایراد گرفته میشه.
    نه منظورم من این نیست که اینجا از آثار شادمهر یا حتی به قول شما از شاهکارهاش هم ایراد نمیگیرن .. شاید خیلی هم ایراد گرفتن و باز هم گرفته بشه .. منظور من اینه که آهنگی که خوبه حتی اگه ازش ایراد گرفته بشه بازم خوبه و کسی نمیتونه با نظرات منفی آهنگ خوبی رو بد کنه یا آهنگ بد رو خوب کنه و آثار خوب همیشه به حقشون میرسن .. برای مثال شما گفتید که مثلا از آهنگ انتخاب هم ایراد میگرفتن اما به نظر شما چه تاثیری رو اثر داشت؟ انتخاب الان جزو آهنگهای برتره شادمهره و جو منفی نتونسته هیچی از اعتبار اون کم کنه و برعکس اینجا از آهنگ کوه کلی تعریف هم شنیدیم اما این تعاریف نتونسته باعث موفقیت آهنگ بشه .. یعنی شما با جو اینجا یا نظرات بقیه کاری نداشته باش چون اثری که خوب باشه خودشو اثبات میکنه و اثر بد ناخودآگاه از چشم مردم میفته و از پلی لیست ها حذف میشه و نظرات ما رو کیفیت آثار تاثیری نمیزارن و هر کسی سلیقه ای داره
    ویرایش توسط nasernew : 06-11-2019 در ساعت 10:29 PM

3. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    اگه الان طرفدار خوانندگی شی به خاطر اینه که آهنگایی که واسه خودش ساخته باعث شده ازش خوشت بیاد چون اگه اون آهنگها نبودن که الان شادمهر یه خواننده معمولی و فقط توانا بود و کسی بهش لقب جریان ساز یا نابغه موسیقی نمیداد و هیچ هنرمندی منتظر نمیموند تا ببینه چیکار میکنه تا ازش تقلید کنه و دنباله روی راهش باشه تا اونم موفق شه . شادمهر موزیسین باعث شده تا آثار شادمهر خواننده به شهرت برسن و محبوبیت الانش رو کسب کنه
    و خیلی از خواننده هارو به اوج برگردوند
    مثل مهستی

نیمه فعال
    من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه
    منم من همون آغوشی که یه روزی خونه ت بود

من بودم آی دیوونه حیف یادت نمی مونه
    یادت رفته این آدم یه روز دیوونه ت بود

شادمهر

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    ای کاش بشه یه جوری به گوشش برسونیم
    کسایی که میرن کنسرتش ازش بخوان
    حسین جان اتفاقا عامل بدبختی همونا هستن
    که میرن تو کنسرت شادمهر قر میدن
    و شادمهرم فکر میکنه فقط اونا طرفدارشن و راضی هم هستن

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    حسین جان اتفاقا عامل بدبختی همونا هستن
    که میرن تو کنسرت شادمهر قر میدن
    و شادمهرم فکر میکنه فقط اونا طرفدارشن و راضی هم هستن
    اونا بخاطر موزیک نمیرن میرن تا نوشیدنی چیزی بخورن و فیلم و عکس بزارن تو اینستا که بله ما رفتیم کنسرت شادمهر
    ولی یه عده ایی هم باید باشن که بخاطر موسیقی خود شادمهر رفتن

فعال
    اینجا متاسفانه همه درگیر اسامی هستند و میگند چرا شادمهر با اونایی ک داخل ایران هستند و معروفند و کارشون خوبه نمیره..بقول ی دوستمون ک همینجا گفت از کجا میدونید ب ااونا پیشنهاد نشده؟ شاید شده ولی بخاطر شرایطشون قبول نکردند.. مثل مونا برزویی ک تو این شرایط قید همکاری با شادمهر را زد

9. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    راستی کسی از سروش دادخواه خبری نداره؟ ؟؟ چرا یهو محو شد؟؟

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    اینجا متاسفانه همه درگیر اسامی هستند و میگند چرا شادمهر با اونایی ک داخل ایران هستند و معروفند و کارشون خوبه نمیره..بقول ی دوستمون ک همینجا گفت از کجا میدونید ب ااونا پیشنهاد نشده؟ شاید شده ولی بخاطر شرایطشون قبول نکردند.. مثل مونا برزویی ک تو این شرایط قید همکاری با شادمهر را زد
    افکاری و بمانی کسایی هستن که شرایط به هیجاشون نیست سابقه و کارنامه کاریشون اینو ثابت کرده
    این دونفرم فقط اسم نیستن
    تو ایران چند نفر مثل افکاری داریم ؟ یا اصلا بهتر از اون داریم ؟
    اصلا افکاری چندتا کار ضعیف داره ؟
    ترکیب این سه نفر باهم میشه بهترین حالت همکاری شادمهر

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    شادمهر همیشه باهوش بوده و یه سری کاراشم بخاطر همینه دلیله اینکه هیچوقت از افراد مشهور به اون صورت کار نمیگیره اینه که پسفردا نگن این کارش مدیونه فلانیه و بخاطر ملودی یا شعر یا تنظیم فلانی این اهنگه شادمهر موفق شده. همیشه با جوونها کار کرده تا هم به اونا میدون بده هم شرایط همکاری واسه خودش راحتره

صفحه 3179 از 4087 نخستنخست ... 21792679307931293169317731783179318031813189322932793679 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 165 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 164 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع