صفحه 3181 از 4087 نخستنخست ... 21812681308131313171317931803181318231833191323132813681 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,801 به 31,810 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    انیتا

فعال
    گیتار الکتریک عادل روح نواز

نیمه فعال
    واقعا شعره یا اس ام اس؟
    از اونور هم صدایی شادمهر با آنیتا چی میگه اصلا آنیتا چی هست ؟ از هم صدایی با ابی رسیده به آنیتا و کلا موزیکی که سازنده ش پارسیانه شعرش ایمین تنظیمش هاشمی و بک وکالش آنیتا معلومه چه شاهکاری میشه

4. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    قسمتی از ترانه دور شدی:

بهتر میشه حتماً بعد از تو دنیای من ،
    اما تو مجبور میشی آخر یه روز
    پس بگیری حرفاتو...

ترانه : A_min
    آهنگ : سینا پارسیان
    تنظیم : میلاد هاشمی
    گیتار سلو : آرا پرسادمهر
    گیتار الکتریک : ...
    بک وُکال : ...

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Live
    قافیه و وزن و این چیزاش کو! :)

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    واقعا شعره یا اس ام اس؟
    از اونور هم صدایی شادمهر با آنیتا چی میگه اصلا آنیتا چی هست ؟ از هم صدایی با ابی رسیده به آنیتا و کلا موزیکی که سازنده ش پارسیانه شعرش ایمین تنظیمش هاشمی و بک وکالش آنیتا معلومه چه شاهکاری میشه
    به قول دوستان اینجا همش جو منفیه باید گوش کنیم و سرمونو بکنیم تو برف!!

نیمه فعال
    واقعا شادمهر قاطی این اسامی کوچیک چکار میکنه پارسیان ایمین میلاد هاشمی آنیتا ؟ ما دست و پا زدیم از تیم تجربه کن کناره گیری کنه بعد رفته با اینا که صد لول پایین تر از اون گروهن

نیمه فعال
    چند وقت دیگه میگه صدای منو میشنوید از کالیفرنیا آمریکا

نیمه فعال
    الان که تو این ساعت اکثرا یا سر کار هستن یا بیرونن و ساعتیه که کسی پشت نت نیست ، نزدیک به 70 نفر دارن پست رو نگا میکنن .. یکیش خودم که زیاد به آهنگ جدیدش امیدوار نیستم اما بازم منتظر آهنگشم .. خدایی شادمهر باید قدر ماهارو بدونه که همیشه پشتش بودیم .. حالا یه نقدهایی هم هست که از روی دشمنی نیست و فقط دوس داریم به گوشامون احترام بزاریم و اینکه دوس نداریم شادمهر دست دشمناش و طرفدارای هنرمندای دیگه که چشم ندارن موفقیتش رو ببینن آتو بده و به آرزوشون برسن ... وقتی اونا میان از روی دشمنی شادمهر رو نقد میکنن به منم برمیخوره واسه همین دوس دارم آثارش اینقدر خوب باشه تا دهن دشمناشو ببنده .. اگه شما به این علاقه میگین جو منفی منم جزو کسایی هستم که جو منفی میده و افتخارم میکنم که اینقدر هنرمندم رو دوس دارم که نمیخوام با آهنگای ضعیف نقل دهان دشمناش و تازه به دوران رسیده های موسیقی بشه و یا بخوان زیر سوالش ببرن و حاضرم برای جلوگیری از این اتفاق جو منفی بدم و همش تو پیجش انتقاد کنم حتی به بهای بلاک شدن .. من دوس دارم هیشکی نتونه ازش ایراد فنی و حتی احساسی بگیره که حتی منطق هم بتونه اون ایرادات رو بپذیره و دهنمون بسته بمونه
    حالا شاید آهنگش قشنگ شده .. پیش داوری نمیکنم .. انشالله که خوبه یه سه ساعت تحمل کنیم حاصل کارو میبینیم
    ویرایش توسط nasernew : 06-12-2019 در ساعت 06:41 PM

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    واقعا شعره یا اس ام اس؟
    اصلا نمیدونم کی به آمین گفته میتونه شعر بگه .. به خدا من شعرام مجوز وزارت ارشاد داره و میتونم خیلی بهتر از اینها شعر بگم ولی بازم اعتماد به نفس اینو ندارم که امثال شادمهر شعرامو بخونن .. خدایی اینا دوستن یا دشمن ؟ صددرصد هوادارش بودن که همکاری با شادمهر رو دوس دارن ولی به چه قیمتی؟ آمین باید کارگردانی کنه و اگه سعی کنه تو کارگردانی آینده خوبی داره ( البته خیلی تو سبک کوجی زادوری میسازه و زیادم شاخ نیست اما استعدادش رو داره) و سینا پارسیان هم باید خوانندگی کنه یا برای خواننده های جدید آهنگ بسازه .. صداشم خیلی خوبه و مطمئنم تو خوانندگی آینده روشنی داره و موفق میشه .. حالا چه اصراریه حتما با شادمهر کار کنن نمیدونم ..
    بازم میگم .. پیش داوری نمیکنم .. شاید قشنگ باشه .. من مخالف همکاری شادمهر با هنرمندای دیگه نیستم چون آهنگهای یه پنجره با یه قفس یا روح سبز یا .... آثار خودش نیستن اما ماندگار شدن فقط میگم یه ذره به این محبوبیت عظیمش ارزش و احترام قائل باشه چون که هر کسی نتونسته بهش دست پیدا کنه ولی شادمهر تونسته و این نعمت خدادادی رو که هنر و طرفداراشن قدر بدونه .. حیفه به خدا

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    اینجا متاسفانه همه درگیر اسامی هستند و میگند چرا شادمهر با اونایی ک داخل ایران هستند و معروفند و کارشون خوبه نمیره..بقول ی دوستمون ک همینجا گفت از کجا میدونید ب ااونا پیشنهاد نشده؟ شاید شده ولی بخاطر شرایطشون قبول نکردند.. مثل مونا برزویی ک تو این شرایط قید همکاری با شادمهر را زد
    مونا برزویی قید همکاری با شادمهر رو زده ؟‌ شوخی میکنی دیگه ؟ :دی
    برزویی داره جر میخوره از اینکه شادمهر دیگه باهاش کار نمیکنه
    تو تک تک مصاحبه هاش و جوابایی که به هوادارای شادمهر میده میتونی بفهمی اینو

درباره مونا برزویی من نظرم اینه که شادمهرچون میترسه برا برزویی دردسر درست شه تو ایران باهاش همکاری نمیکنه
    اگه یادتون باشه یه پست گذاشت تو پیجش قدیما که اخبار بیست و سی داشت مونا برزویی رو میکوبید بعد شادمهر نوشت دستتون به من نمیرسه به همکارام گیر میدید
    از بعد اون دیگه با هم کار نکردن
    اینایی هم که الان ایرانن و باهاشون کار میکنه به خاطر اینه که مسولا روشون زوم نیستن مثل برزویی
    مثلا زمانی و پویان برا شادمهر میسازن ولی خیلی راحت اسمشون رو کاور البومای بقیه خواننده ها هم مینویسن
    ولی برا برزویی اسم مادرشو مینوشتن همیشه رو کاورا !!!!

اینم باید در نظر بگیریم که در کل شادمهر هم با کسی همیشه نمیمونه
    از لاری پور و صفاریان به اینور بگیر تا ناهیدی که یه بازه ای بود و الانم یکی دو تا تیم
    اینا هم رفتنی هستن
    تهش خودش میمونه و خودش و هنر نابش
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

صفحه 3181 از 4087 نخستنخست ... 21812681308131313171317931803181318231833191323132813681 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 193 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 192 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع