صفحه 3189 از 4087 نخستنخست ... 21892689308931393179318731883189319031913199323932893689 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,881 به 31,890 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    جواد شریف‌پور: وقتی بیدار میشم و میبنیم صدتا دایرکت دارم میفهمم باز یک اهنگ از شادمهر پخش شده و طرفدارا ناراضین. من بی‌تقصیرم
    میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
    جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه

2. کاربر مقابل از me16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط srm341 نمایش پست ها
    اینم از شاهکار دوستان
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    هر دری وری که تو اینستا گذاشته میشه رو نباید باور کرد
    نیم ساعت بعد از انتشار اهنگ میشه اون تیکه کاری که تو ویدئو هست رو خوند و پست کرد و حاشیه به وجود ارود
    برو اقا خدا روزیتو جای دیگه بده

نیمه فعال
    واقعا حرفی باقی نمیمونه...

دو حالت داره : یا شادمهر نمیدونه تو ایران چه خبره و آدم ها گرگ تر شدن یا شادمهر میدونه و خودش هم راضیه ...
    البته من به شخصه و در حالت خوش بینی به گزینه اول رای میدم .

حرف من و امثال من به هیچ جای شادمهر نیست ، ولی نمیتونم ببینم کسی که یک عمر باهاش خاطره دارم و برام تداعی کننده 80درصد خاطراتمه اینجوری تو مرداب فرو بره ...

نمیدونم.... نمیدونم و ای کاش این روزها و این کابوس ها تموم شه !!!!!

5. کاربر مقابل از Hobbit عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hobbit نمایش پست ها
    واقعا حرفی باقی نمیمونه...

دو حالت داره : یا شادمهر نمیدونه تو ایران چه خبره و آدم ها گرگ تر شدن یا شادمهر میدونه و خودش هم راضیه ...
    البته من به شخصه و در حالت خوش بینی به گزینه اول رای میدم .

حرف من و امثال من به هیچ جای شادمهر نیست ، ولی نمیتونم ببینم کسی که یک عمر باهاش خاطره دارم و برام تداعی کننده 80درصد خاطراتمه اینجوری تو مرداب فرو بره ...

نمیدونم.... نمیدونم و ای کاش این روزها و این کابوس ها تموم شه !!!!!
    همگی امیدواریم...

نیمه فعال
    ممد اسکورپیون تویی؟
    نشناختی منو؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط fdd نمایش پست ها
    خیلی سال پیش یه گروه احمقی تو اینترنت بودن به اسم آنتی -شادمهر که کاره اینا بود تو سایتای مختلف تا جایی که میشد علیه شادمهر سم پاشی و تخریبش می کردن که البته به مرور زمان محو شدن.
    الان متاسفانه بعضی از طرفدارای شادمهر ناخواسته به جای انتقاد دارن شادمهر رو تخریب می کنن. هر چند با نیت خیر
    آره ما داریم تخریب میکنیم.
    شما از این کرسی شعرهایی که داره میخونه خوشت اومده؟؟!!!!!
    این کارای مضخرف هیچ جای دفاعی نذاشته.
    ماها فقط وقتی راضی میشیم که خودش بسازه و تنظیم کنه. حتی اگه بخواد یه چیزی مثل شیلا باشه، اگر چه اونم انقد ریزه کاری تنظیم و نو آوری داره که به صد تای کارای تجربه گران و تصویر گران و آقای ایمنی و دوستان میارزه
    ویرایش توسط 9NIMA1 : 06-13-2019 در ساعت 03:04 PM

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hobbit نمایش پست ها
    ممد اسکورپیون تویی؟
    نشناختی منو؟
    نه نه :) من نیما هستم

فعال
    علی زیبایی خواننده استوری کرده بعد این همه مدت یه اهنگ خوب شنیدیم ازت
    این دیگه کلا رد داده

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Scorpion70 نمایش پست ها
    آره ما داریم تخریب میکنیم.
    شمام که از این کرسی شعرهایی که داره میخونه خوشت میاد برو گوش کن!
    این کارای مضخرف هیچ جای دفاعی نذاشته الکی دفاع نکن.
    ماها فقط وقتی راضی میشیم که خودش بسازه و تنظیم کنه. حتی اگه بخواد یه چیزی مثل شیلا باشه، اگر چه اونم انقد ریزه کاری تنظیم و نو آوری داره که به صد تای کارای تجربه گران و تصویر گران و آقای ایمنی و دوستان میارزه
    دوست عزیز این چیزی که شما و بقیه رفقا مد نظرتون هست راجع به ساخت و تنظیم خودش، من خیلی سال پیش موقع انتشار آهنگ حالم عوض میشه(یکسال قبل از انتشار آلبوم طرفدار) دنبالش بودم
    اصلا استارت خیلی از این خودت بسازها(که اون موقع ها ما میگفتیم خودت تنظیم کن) توی همین تاپیک و با محوریت منو ایمان و پارسا و چندتا از بچه ها دیگه زده شد به فیسبوک رسید. منم مثل الان شما این قدر روی این قضیه که خودش همه کار بکنه تعصب داشتم که روزی نبود از این تاپیک جرقه حمله به محمد ناهیدی نخوره و دامنه اش به سایت های مختلف و فیسبوکش نرسه. تازه اون بنده خدا(به قول یه دوستی "خر بدن" ) که فقط تنظیم 4 تا تراک رو انجام داده بود اونم زیر نظر شادمهر.

حتی با کلی دردسر کامترین ارشیوی که میشد از آهنگسازی ها و تنظیم های شادمهر برای بقیه پیدا کرد رو جمع کردم و به صورت آرشیو تو همین موزیک باران گذاشتم چون قبل از خوانندگیش، شیفته شادمهر موزیسین بودم.

اما گذشت زمان ثابت کرد منو امثال من اشتباه میکردیم. شاید به صورت سلیقه ای انتقاداتی بهش وارد باشه اما شادمهر با هوش بالای خودش بهترین مسیر رو رفته بود. الان حالم عوض میشه و طرفدار از شاهکارای شادمهر از دید طرفدارای قدیمی و حتی مردم عادیه. آهنگایی که زمان خودش بیشترین حمله ها رو خوده ما شادمهری ها تو همین تاپیک بهش کردیم.

چه خوشت بیاد چه نیاد شادمهر یه پاپ استاره که مارکت و بازار موسیقی براش اهمیت زیادی داره و با هوش بالا و انتخاب مسیر مناسب(هر چند پر فراز و نشیب) بعد از 20 سال و با وجود این همه رقیب جدید از نسل های جدید هنوز جز پر مخاطب هاست و کارهاش شنیده میشه. اتفاقی که برای خیلی از ستاره های قدیمی تر، هم نسل و نسل های بعد از شادمهر رخ نداده.

12. 4 کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    خیلی سخت نگیرید به خودتون، زمانش که بشه و خودش که بخواد دوباره هم میسازه هم تنظیم میکنه. اهنگارو هم بدون ذهنیت قبلی نسبت به عوامل گوش کنید شاید خوشتون بیاد، فعلا که میشه از صدای زیباش لذت برد.

14. کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3189 از 4087 نخستنخست ... 21892689308931393179318731883189319031913199323932893689 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 193 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 192 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع