صفحه 3203 از 4087 نخستنخست ... 22032703310331533193320132023203320432053213325333033703 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 32,021 به 32,030 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Scorpion70 نمایش پست ها
    آهنگ اصرار سینا پارسیان دقیقه 2:44 به بعد یه حرکت اسکی از کار "رسیدی" شادمهر نزده؟
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    دقیقای با یه صدای بی شباهت به شادمهر سعی داره تحریراهای شادمهر و مثل خودش برنه و اگه شعر و ملودی های خوبی بسازه .. تو خوانندگی آینده خوبی داره .. همه تحریرها و نحوه خوندنش کپی از شادمهره

2. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط KamkarDel نمایش پست ها
    چه اساتید محترم و کارشناسی هستند داخل انجمن که ترجیع بند رو ترجیح بند میگن!
    شما استاد علم فارسی هستی و من استاد موزیک و از این به بعد قبل انتشار برای غلط گیری نشونتون میدم و شمام میتونی در زمینه موسیقی سوالی داشتی بپرسی .. شادمهرم جدیدن فارسی رو با لحجه حرف میزنه برو کمکش کن فارسی سلیس صحبت کنه .. جواب درست و حسابی ندارین بدین به چیزای بیخود گیر میدین

4. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    نه اشتباه نکن .. مگه پخش همزمان این دو تا اثر تو یه روز و تو یه ساعت تصادفیه ؟ سینا پارسیان خودش میدونه تو خوانندگی زودتر از آهنگسازی پیشرفت میکنه و صدای خوبی هم داره و میدونه که فقط جامعه موزیک و هنرمندا و طرفدارای شادمهر تنها کسایی هستن که میدونن آهنگساز این اثر یعنی دور شدی رو سینا پارسیان انجام داده .. و قیمت آهنگسازیش بالاتره میره اما مردم عادی هنوزم فکر میکنن آهنگساز این اثر خود شادمهره و یکی از دوستان بحث میکرد و میگفت نه اشتباه میکنی و شادمهر با هیچ آهنگسازی همکاری نمیکنه پس وقتی کسی باور نکنه این آهنگ و سیناپارسیان ساخته هیچ سودی براش نداره پس میاد در کنارش یه آهنگ با ادای تحریرای شادمهر و همزمان با این آهنگ با صدای خودش پخش میکنه تا تو خوانندگیش سرمایه ذاری کنه و به قول یکی از دوستان چون میدونه همکاریش با شادمهر دائمی نیست میخواد زودتر چیزی رو که کاشته درو کنه ..
    در ضمن این آهنگ بد نبود و قشنگ و پرانرژی بود و حتی میلاد هاشمی نسبت به آهنگهای آلبوم تصویر تنظیم خیلی بهتری داشته ما منظورمون اینه که این سبک تکراریه و قبلا امثال بنیامین و حمیدعسگری و محمدعلیزاده و احمدوند و.... تو این سبک خودن و به جای اینکه شادمهر بیاد و از اینا تقلید کنن بیاد یه آهنگی کار کنه که اونا مثل گذشته ازش تقلید کنند ..
    من تو ماشین آهنگ رو گوش میدادم و پسرعموم گفت آهنگ جدید حمیدعسگریه ؟ مگه ممنوع الفعالیت نشده ؟ گفتم نه مگه نمیبینی خوانندگی حرفه ای تره .. شادمهره .. گفت آها اون قسمت ترجیح بند باعث شد فکر کنم حمیدعسگریه ..
    منم همین فکرو میکنم ..سینا پارسیان ترانه هایی ک میخونه از لحاظ شعر و ملودی بهتر از کارایی هست ک واسه شادمهر درست میکنه. ..مثل منفی پنج ک تازه خونده و کشتی 2 ک چند روز دیگه میده بیرون و خودش خیلی تعریفش کرده

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    منم همین فکرو میکنم ..سینا پارسیان ترانه هایی ک میخونه از لحاظ شعر و ملودی بهتر از کارایی هست ک واسه شادمهر درست میکنه. ..مثل منفی پنج ک تازه خونده و کشتی 2 ک چند روز دیگه میده بیرون و خودش خیلی تعریفش کرده
    منفی پنج و کشتی 2 اسم سریاله یا آهنگ؟

7. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    منفی پنج و کشتی 2 اسم سریاله یا آهنگ؟
    خخخخخ

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    شما استاد علم فارسی هستی و من استاد موزیک و از این به بعد قبل انتشار برای غلط گیری نشونتون میدم و شمام میتونی در زمینه موسیقی سوالی داشتی بپرسی .. شادمهرم جدیدن فارسی رو با لحجه حرف میزنه برو کمکش کن فارسی سلیس صحبت کنه .. جواب درست و حسابی ندارین بدین به چیزای بیخود گیر میدین
    با لحجه حرف زدن شادمهر چندان مهم برای هواداراش نیست که من برم کمکش کنم... شما که استاد موسیقی هستید برید کمکش کنید که کلی هوادارای قدیمیش رو و بیشتر از همه خودتون رو از این موضوع خوشحال کنید و به همون شادمهری که بوده برگردونینشضمنا سوال نشده از من که بخوام جواب بدم!
    تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Scorpion70 نمایش پست ها
    مشکلیه؟! :|
    با روزبه کسی بد صوبت کنه خودم از خجالتش در میام
    آره هست

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    آخی

کاربر جدید
    سلام. از دوستان کسی هست بتونه این آهنگ رو شناسایی کنه. یه آهنگ خارجی که تقریبا 10 سال پیش از ماهواره پخش می‌شد که الان من یه قسمتشو لینک میزارم.
    لینک مورد نظر قسمتی از آهنگه که در سریال هیولا زنگ گوشی شبنم مقدمی هست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    چه ترانه زیبایی

خوش باشی هرجا که هستی
    توی این گردش تقویم
    ما یه جاهایی حریف
    جبر زندگی نمیشیم
    دور هم میگشتیم اما
    تو جهانای موازی
    نرسیدن منطقی بود
    ته این دیوونه بازی
    خوش باشی هرجا که هستی
    یادتم هرجا که هستم
    من برومم نمیارم
    که چقدر بی تو شکستم
    جنگل از بیرون قشنگه
    از تو که چندتا درخته
    اینکه محکم باشی اما
    از درون بخشکی سخته
    با تو تقدیرم گره خورد
    به یه مشت اما و ای کاش
    بعد من مراقب اون
    خنده های لعنتیت باش
    بعد من فکر خودت باش
    غصه رسم روزگاره
    ما چه باشیم چه نباشیم
    زندگی ادامه داره
    واسه ما گذشتن از هم
    یه مسیر ناگذیره
    اما هیشکی جای ما رو
    تو دل هم نمیگیره
    آدما به مهربونی
    خیلی زود وابسته میشن
    آدمای تنها زودتر
    ساده تر شکسته میشن

صفحه 3203 از 4087 نخستنخست ... 22032703310331533193320132023203320432053213325333033703 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 185 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 184 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع