این ویدیو باید پایان دهنده این بحث تکراری در این فروم واسه همیشه باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیز جدیدی نیست ، مصاحبه شادمهر تو نوروز 86 با شبکه پن هم اگه نگاه کنی همین حرف ها رو می شنوی، در مورد حمید عسکری
اینجا کسی با کسی دشمن نیست. تمام بحث سر اینه که شادمهر که این همه سال خوند و نواخت و هیچ وقت خودشو تکرار نکرد ، چطور شده الان نمیتونه ؟ مگه میشه ؟
شماها حرف های جالبی میزنید ، حرف های جدیدتون نقض حرف های قبلیه، کامنت جدید نقض کامنت قبلی
شادمهر هیچ وقت خودشو تکرار نکرده ، پس الان هم میتونه خودشو تکرار نکنه حتی اگه صد تا اهنگ عین سبب و تقدیر و عادت بسازه
شادمهر الان دیگه جریان ساز نیست ، واقعیته که باید بپذیریم
دلیلش رو شاید هیچ وقت نفهمیم . ولی تو یکی از کامنت ها خوندم که یکی گفت هر چی از دل براید بر دل نشیند
دقیقا مصداق شادمهره
شادمهر در حال حاضر از هر منظری که ما فکر کنیم تامین هست و بعید میدونم سختی خاصی رو تو وجودش احساس کنه، اما چه زمانی که ایران بود ، چه موقعی که رفت کانادا، و اوایل ورود به آمریکا مشکلات زیادی سر راهش بودن
به نظر من که نظر شخصیمه این مهمترین دلیلیه که شادمهر زده تو این مدل کار کردن. چون دغدغه ای نداره ، که بخواد ازش آهنگی بسازه
امیدوارم هیچ وقت شادمهر دغدغه نداشته باشه
به عنوان کوچک ترین هوادار حق دارم دلم تنگ شه واسه اهنگ هایی که از وجودش ساخت و روح خودش و هوادارهارو تسلی میبخشید ،
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 107 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 107 مهمان ها)