صفحه 3230 از 4087 نخستنخست ... 22302730313031803220322832293230323132323240328033303730 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 32,291 به 32,300 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    با شناختی ک از تو دارم شادمهر بهترین ترانه را هم بخونه ولی اگه سازندش یکی دیگه باشه میگی چرته. . کلا تو درگیر اسامی هستی نه چیز دیگه
    از مایه های سبب معلومه

نیمه فعال
    روز پخش هنوز مشخص نشده خود شادمهر پست میذاره و پشخص میشه ولی احتمالم داره اوایل هفته بیاد

نیمه فعال
    صدام که میزنی
    حس میکنم اسمم
    با تو زیباتر شده....

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    روز پخش هنوز مشخص نشده خود شادمهر پست میذاره و پشخص میشه ولی احتمالم داره اوایل هفته بیاد
    انگار میگند شنبه میاد ولی تا خود شادمهر اعلام نکنه معلوم نیست

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    انگار میگند شنبه میاد ولی تا خود شادمهر اعلام نکنه معلوم نیست
    کی میگه مسعود این خبرارو
    نکنه با شادمهر یا مدیر برنامش رفیقی لامصب

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    کی میگه مسعود این خبرارو
    نکنه با شادمهر یا مدیر برنامش رفیقی لامصب

نیمه فعال
    بعد ار مدتها اومدم و خبرای خوبی شنیدم .. آهنگ جدید شادمهر و آلبوم جدبد ابی قراره منشر شن ؟
    امیدوارم این خبرای خوب با آهنگهای ضعیف تبدیل به خبرای بد نشن ..
    درسته از نظر من تو موسیقی فاخر و حتی همه پسند فقط علیرضاافکاری و بهروز صفاریان خوبن و تو موسیقی الکترونیک و راک هم فقط کاوه یغمایی و سیروان کارشون خوبه اما قربانپور هم یه اهنگساز بسیارخوب در حد وحیدپویانه ( مسخره نمیکنم وحید پویان تو سبک خودش آهنگساز خوبیه فقط در حد اسم شادمهر نیست ) اما هممون میدونیم جزو درجه یک ها و عالی ها هم به حساب نمیاد پس اگه آهنگش ضعیف بود تو ذوقتون نخوره و قابل پیش بینیه .. یعنی احتمالش هست آهنگش ضعیف باشه ولی امیدوارم نباشه ..
    همینکه آهنگسازش قربانپوره و سینا پارسیان نیست و شعرشو آمین نگفته خودش یه پله ترقی نسبت به آهنگ قبلی به حساب میاد و فقط حیف این میلاد هاشمی شادمهر رو ول نمیکنه و ای کاش حداقل تنظیم کنندش شادمهر بود و اگه بود بی شک مثل آهنگ رابطه جزو آهنگهای برتر شادمهر میشد چون قربانپور پتانسیلش رو داره ..
    منتظرم ببینم چی میشه ..
    سورپرایز شدم .. ممنون .. آلبوم ابی هم خبر خوبیه فقط کاش هنرمندای همکارش جزو برترین ها باشن

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    بعد ار مدتها اومدم و خبرای خوبی شنیدم .. آهنگ جدید شادمهر و آلبوم جدبد ابی قراره منشر شن ؟
    امیدوارم این خبرای خوب با آهنگهای ضعیف تبدیل به خبرای بد نشن ..
    درسته از نظر من تو موسیقی فاخر و حتی همه پسند فقط علیرضاافکاری و بهروز صفاریان خوبن و تو موسیقی الکترونیک و راک هم فقط کاوه یغمایی و سیروان کارشون خوبه اما قربانپور هم یه اهنگساز بسیارخوب در حد وحیدپویانه ( مسخره نمیکنم وحید پویان تو سبک خودش آهنگساز خوبیه فقط در حد اسم شادمهر نیست ) اما هممون میدونیم جزو درجه یک ها و عالی ها هم به حساب نمیاد پس اگه آهنگش ضعیف بود تو ذوقتون نخوره و قابل پیش بینیه .. یعنی احتمالش هست آهنگش ضعیف باشه ولی امیدوارم نباشه ..
    همینکه آهنگسازش قربانپوره و سینا پارسیان نیست و شعرشو آمین نگفته خودش یه پله ترقی نسبت به آهنگ قبلی به حساب میاد و فقط حیف این میلاد هاشمی شادمهر رو ول نمیکنه و ای کاش حداقل تنظیم کنندش شادمهر بود و اگه بود بی شک مثل آهنگ رابطه جزو آهنگهای برتر شادمهر میشد چون قربانپور پتانسیلش رو داره ..
    منتظرم ببینم چی میشه ..
    سورپرایز شدم .. ممنون .. آلبوم ابی هم خبر خوبیه فقط کاش هنرمندای همکارش جزو برترین ها باشن
    قربانپور یه لول بالاتر از سینا پارسیانه
    اقای ایمنی هم که خدارو شکر خبری نیست ازش تو این اهنگ
    ولی باز دلخوشم به صدای شادمهر

نیمه فعال
    قبول دارم .. سینا پارسیان اصرار داره کاملا شادمهری کار کنه و کپی کاریش مثل میمون میمونه .. از خودش هیچ هنری نداره و فقط کارش تقلیده .. حتی تحریرایی که میزنه هم تقلیدیه .. قربانپور هم مثل بقیه مقلدهای شادمهر فقط سبکش شبیه شادمهره و هدفش تقلید محض نیست و ایده های خودشو هم داره .. من که از آهنگ رابطه خیلی خوشم میاد و شاید واسه تنظیم خوب شادمهر باشه و چون معتقدم قربانپور ملودی ساز خوبیه اگه اینم به جای میلاد هاشمی خود شادمهر تنظیم میکرد مطمئن بودم اهنگش عالی میشد ولی حیف شادمهر دیگه تو فاز این چیزا نیست .. اگه آهنگش اسلوئه و ریتم نداره باز من سعید زمانی رو به میلاد هاشمی ترجیح میدادم ...درسته میلاد هاشمی تحت شاگردی شادمهر نسبت به سالای گذشته بهتر شده و در حال رشد بوده و هست ولی همچنان بی روح تنظیم میکنه .. شاید اینو خوب تنظیم کرده باشه .. تا نشنوم نمیتونم قضاوت کنم
    منم دلخوشم به صدای شادمهر .. شادمهر اینقدر خواننده خوبیه که میتونه به تنهایی تمام نقاط ضعف آهنگ رو بپوشونه .. ولی الان از ساسی مانکن پرکارتر شده .. درسته گفتم این خبر سورپرایز خوبیه اما مثل دوران آلبوم طرفدار سورپرایز نمیشم .. اینقدر مارو تو خماری میذاشت تا میشنیدیم قراره ازش اثری متشر بشه کارمون فقط لحظه شماری بود .. الان اگه بگن دو هفته دیگه یه اهنگ دیگه ام ازش منتشر میشه مثل قدیما سورپرایز نمیشم ... اما دوست دارم بخونه فقط آهنگهای خوب بخونه تا اعتباری که با این همه زحمت کسب کرده از بین نره

10. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    آقای ایمنی که ترانه سرا نیست و باید بره تو کار ایمنی کیفیت ساخت مسکن یا اتومبیل ..باید بالای صفحات اینستا و فیس بوکش بنویسه برای جلوگیری از تصادفات رانندگی لطفا ایمن ( ایمین ) برانیم ..

صفحه 3230 از 4087 نخستنخست ... 22302730313031803220322832293230323132323240328033303730 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 130 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 129 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع