صفحه 3236 از 4087 نخستنخست ... 22362736313631863226323432353236323732383246328633363736 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 32,351 به 32,360 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط fdd نمایش پست ها
    یه کار فوق العاده معمولی! این کار حتی در حد کارهای تجاری و مارکتی روز ایران هم نیست به نظرم!
    البته باز هم معتقدم شادمهر مسیر رو بهتر میشناسه و شاید همین کار بسیار هم موفق بشه... اما من به نسبت خوشم نیومد..

ملودی

اگه بناست خودش نسازه من نظرم رو سینا پارسیانه فعلا..
    چون سینا پارسیان فقط با ایمین همکاری میکنه بدترین گزینه است اونوقت شعرای شادمهر همشون عموپورنگی میشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    هنوز که براش نساختن ناصر جان ولی حیفه یه کار مثل قلب من ویدیو داشته باشه این کار نداشته باشه
    فکر نمیکنم ویدیو داشته باشه .. احتمالا اهنگ بعدی رو که قراره خودش بسازه رو ویدیو کنن .. شادمهر دیگه میترسه ویدیویی بسازه که روش اسم یکی دیگه رو به عنوان آهنگساز بنویسن و میدونه همه اعتراض میکنن .. مطمئنم متوجه شده که همه دوس دارن خودش اهنگسازی کنه .. ولی دست به کار نمیشه ..

فعال
    اگه اساتید ناراحت نمیشند باید بگم من خیلی خوشم اومد و نسبت ب کارای قبلی چند لول بالاتر بود.... منم منتظر آهنگو تنظیم خودش میمونم ک احتمال زیاد تا عید ب این آرزو میرسیم... چون شادمهر قرار نیست دیگه آلبوم بده داره تو آهنگ ب فاصله چندماهه میده بیرون... احتمالا تا قبل عید یکی یا دوتا دیگه ترک بده بیرون ک قطعا یکیش کار خودشه... اونایی ک خوششون اومده برند لذتشو ببرند اونایی هم ک خوششون نیومده انشالله تو ترکای بعدی راضی بشند

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    تو ذوقت میخوره ولی دو روز دیگه باز الکی امیدوار میشی
    قربانپور سابقش بد نیست نمیدونم چرا ملودی این کار خیلی واسم کلیشه ای و تکراری بود

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    فکر نمیکنم ویدیو داشته باشه .. احتمالا اهنگ بعدی رو که قراره خودش بسازه رو ویدیو کنن .. شادمهر دیگه میترسه ویدیویی بسازه که روش اسم یکی دیگه رو به عنوان آهنگساز بنویسن و میدونه همه اعتراض میکنن .. مطمئنم متوجه شده که همه دوس دارن خودش اهنگسازی کنه .. ولی دست به کار نمیشه ..
    من بعید میدونم دست به کار نشده باشه. احتمالاً الان تو ارشیو خودش کلی کار شاهکار داره که پخش نشده و همین چند سال اخیر ساخته شدن. یه نمونه اش که علنی شد اعتراف مونا بود ولی از کجا معلوم چندتا کار دیگه مثه اونم ارشیو کرده باشه. کلا یه نوازنده و آهنگساز در سطح شادمهر بعیده دست از کار کشیده باشه تو خلوت خودش.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    بی روح ، بی احساس
    واقعا کجاش جای این همه تعریف داره؟
    من واقع بینم نمیشینم با تقدیر مقایسه کنم بلکه میشینم از آلبوم تجربه کن به بعد که خودش نساخته مقایسه میکنم و میبینم اگه بهترین کار از اون مقطع تا الان نباشه دست کم جزو سه تای برتر هست خیلیام هستن که در خلوت خودشون لذت میبرن و فقط میخان لذت رو از دیگران بگیرن و میان میگن فلانه بهمانه این کار نمره ی قبولی میگیره چون تو این کار شادمهر خودش شده و توجهی به مارکت نداره و گرنه باز یه دور شدی یا یه چرت دیگه مث اون با پارسیان میساخت میداد بیرون

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    من واقع بینم نمیشینم با تقدیر مقایسه کنم بلکه میشینم از آلبوم تجربه کن به بعد که خودش نساخته مقایسه میکنم و میبینم اگه بهترین کار از اون مقطع تا الان نباشه دست کم جزو سه تای برتر هست خیلیام هستن که در خلوت خودشون لذت میبرن و فقط میخان لذت رو از دیگران بگیرن و میان میگن فلانه بهمانه این کار نمره ی قبولی میگیره چون تو این کار شادمهر خودش شده و توجهی به مارکت نداره و گرنه باز یه دور شدی یا یه چرت دیگه مث اون با پارسیان میساخت میداد بیرون
    داداش حرفت کاملا درسته... کلا بعضیا فکر میکنند اگه مخالف بقیه باشند خیلی خاص بنظر میاند...هرکی خوشش نیومده لازم نیست بیاد از بقیه لذت آهنگو بگیره خوب نبوده گوشش نده مجبور نیستی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Meh23 نمایش پست ها
    من بعید میدونم دست به کار نشده باشه. احتمالاً الان تو ارشیو خودش کلی کار شاهکار داره که پخش نشده و همین چند سال اخیر ساخته شدن. یه نمونه اش که علنی شد اعتراف مونا بود ولی از کجا معلوم چندتا کار دیگه مثه اونم ارشیو کرده باشه. کلا یه نوازنده و آهنگساز در سطح شادمهر بعیده دست از کار کشیده باشه تو خلوت خودش.
    نظرت قابل تامله .. نیازی به دست به کار شدن نداره . میتونست همین اعتراف مونا برزویی رو کامل و منتشر کنه که شاید اعتماد به نفسش رو از دست داده و فکر میکنه بقیه ساخته هاشون از ساخته های خودش بهترن و موفق تر میشن ..
    ویرایش توسط nasernew : 07-26-2019 در ساعت 02:13 AM

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    قربانپور سابقش بد نیست نمیدونم چرا ملودی این کار خیلی واسم کلیشه ای و تکراری بود
    خب سبکش شرقی بود و چون تو این سبک به زبانهای ترکیه ای و یونانی و بلغاری اهنگ زیاد شنیدیم خب به نظرمون تکراریه .. الان همه اهنگها تکراری و کلیشه ای شدن و دیگه اهنگ خوب نمیشنوم ... کلا موسیقی دنیا رو به زوال رفته و همه آهنگها به خوبیه اهنگهای قدیمی نیستن و این حسی که داری طبیعیه ..

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    اگه اساتید ناراحت نمیشند باید بگم من خیلی خوشم اومد و نسبت ب کارای قبلی چند لول بالاتر بود.... منم منتظر آهنگو تنظیم خودش میمونم ک احتمال زیاد تا عید ب این آرزو میرسیم... چون شادمهر قرار نیست دیگه آلبوم بده داره تو آهنگ ب فاصله چندماهه میده بیرون... احتمالا تا قبل عید یکی یا دوتا دیگه ترک بده بیرون ک قطعا یکیش کار خودشه... اونایی ک خوششون اومده برند لذتشو ببرند اونایی هم ک خوششون نیومده انشالله تو ترکای بعدی راضی بشند
    خب منم که جزو همون اساتیدم پس بزار ببینم ناراحت شدم یا نه ؟..... نه مثل اینکه ناراحت نشدم .. خداروشکر که خوشت اومده

صفحه 3236 از 4087 نخستنخست ... 22362736313631863226323432353236323732383246328633363736 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 154 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 153 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع