اگه اساتید ناراحت نمیشند باید بگم من خیلی خوشم اومد و نسبت ب کارای قبلی چند لول بالاتر بود.... منم منتظر آهنگو تنظیم خودش میمونم ک احتمال زیاد تا عید ب این آرزو میرسیم... چون شادمهر قرار نیست دیگه آلبوم بده داره تو آهنگ ب فاصله چندماهه میده بیرون... احتمالا تا قبل عید یکی یا دوتا دیگه ترک بده بیرون ک قطعا یکیش کار خودشه... اونایی ک خوششون اومده برند لذتشو ببرند اونایی هم ک خوششون نیومده انشالله تو ترکای بعدی راضی بشند
من بعید میدونم دست به کار نشده باشه. احتمالاً الان تو ارشیو خودش کلی کار شاهکار داره که پخش نشده و همین چند سال اخیر ساخته شدن. یه نمونه اش که علنی شد اعتراف مونا بود ولی از کجا معلوم چندتا کار دیگه مثه اونم ارشیو کرده باشه. کلا یه نوازنده و آهنگساز در سطح شادمهر بعیده دست از کار کشیده باشه تو خلوت خودش.
من واقع بینم نمیشینم با تقدیر مقایسه کنم بلکه میشینم از آلبوم تجربه کن به بعد که خودش نساخته مقایسه میکنم و میبینم اگه بهترین کار از اون مقطع تا الان نباشه دست کم جزو سه تای برتر هست خیلیام هستن که در خلوت خودشون لذت میبرن و فقط میخان لذت رو از دیگران بگیرن و میان میگن فلانه بهمانه این کار نمره ی قبولی میگیره چون تو این کار شادمهر خودش شده و توجهی به مارکت نداره و گرنه باز یه دور شدی یا یه چرت دیگه مث اون با پارسیان میساخت میداد بیرون
خب سبکش شرقی بود و چون تو این سبک به زبانهای ترکیه ای و یونانی و بلغاری اهنگ زیاد شنیدیم خب به نظرمون تکراریه .. الان همه اهنگها تکراری و کلیشه ای شدن و دیگه اهنگ خوب نمیشنوم ... کلا موسیقی دنیا رو به زوال رفته و همه آهنگها به خوبیه اهنگهای قدیمی نیستن و این حسی که داری طبیعیه ..