شادمهر آلبوم بیکلام نمیده ؟
مثل افکاری
این اهنگ افکاری گوش داده بودین؟
05- The Smell Of Rain
شادمهر آلبوم بیکلام نمیده ؟
مثل افکاری
این اهنگ افکاری گوش داده بودین؟
05- The Smell Of Rain
آهنگ میترسم زیر صدا گیتار الکتریک داره.
کی زده ادهمی ؟
به نظر نمیاد.
با اجازه ی اساتید اگه ناراحت نمیشن بدون در نظر گرفتن عوامل باید بگم اهنگش قشنگ بود،اما ضعف داشت یکی شعر کوتاهش که با اینکه خوب بود اما کوتاه بود،یکی ملودیش که کلا دو قسمت بیشتر نداشت و دوبار تکرار شد همون ملودی،ولی در کل وقتی شنیدمش اولین بار بازم حس ملودیای خود شادمهرو بهم داد اون ملودیای غمگینش مخصوصا قسمتی که پایین میخونه خیلی غم داره با اون تحریرای نابی که میزنه که هر اهنگی رو قشنگ میکنه،مخصوصا اون تیکش که میگه"تو این دنیای محدود با نگااات،منو تا بینهایت میبری" و تیکه ی "صدام که میزنی حس میکنم،که اسمم با تو زیباتر شده،تمام شک من به معجزه،با تو محکمتر از باور شده" فقط به تحریرایی که تو کلمات"نگات،،،حس میکنم،،،،به معجزه"دقت کنین چه حسی میده به شنونده مثه حسیه که تو اهنگ یکاری کن میگه"یکاری کن از این بیشتر نیفتم تو غم اخر،نزار شمع حضور من یه شعله شه تو خاکستر"مثه اون مو به تن ادم سیخ میشه و قشنگ غم تو صداش ادمو میگیره...شاید بار اول دوسش نداشته باشین،ولی پیشنهاد من اینه پشت سرهم گوش ندید وقتی اهنگ میاد،دوبار همون اول گوش بدید،بعد بزارینش کنار،یکروز،اگه تو اون یک روز خیلی هوس کردید که بشنوید اون اهنگو واسه بار بعدی فرداش اهنگو گوش کنید مطمینن موزیک کار خودشو کرده و اگه این هوس در شما ایجاد نشد یعنی نه،اهنگش اهنگ خوبی نیست و بزاریدش کنار،،پیشنهاد دیگه هم اینه این اهنگو تو تنهایی با یه صدای خوب و تاریکی در حد امکان یه سیگار گوش بدید خیلی میچسبه ...البته همه ی اینا حسیه ولی خب واسه من جالب بود حس اینا با این اهنگ.
در کل اهنگ ،رفته رفته بیشتر ادمو جذب میکنه،نمیگم فوق العادس،ولی شادمهریه،همینقد.مخصوصا تیکه هایی که پایین میخونه چون من اوج اهنگو به اندازه ی قسمتای پایینش دوس ندارم.
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
یکی مث همه موزیک هایی که این روزا میشنویم . ترانه کوتاه و هیچ چیز جدیدی نداشت میلاد هاشمی فقط استاندارد تنظیم رو نگه داشته ملودی تکراری و شادمهر هم انگار خواسته فقط از سر رد کنه . کاش یه مدت کار جدید منتشر نکنه بعد یهو یه آس روو کنه ورق برگردونه .
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
قبلا یگانه از این کا را می خوند
در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 191 مهمان ها)