بحث انتقاد یا تعریف از شادمهر نیست دوست عزیز حرف اینه که من میگم از بین کسایی که برای شادمهر کار ساختن قربانپور بهتر از پویان و پارسیانه چون خط ملودیهاش تو سبک شادمهره تقریبا و کارهاش برای شادمهر از بین این سه نفر بهتره بعد شما میای میگی به جایی رسیدیم که میگیم قربانپور بهتره اما نمیگی که ما داریم میگیم از کی بهتره
واضح تر بگم برای شادمهر حتی سیاوش قمیشی هم نمیتونه مث خود شادمهر کار بسازه ( برای شادمهر گفتم نه کلی ) اما دراین سالها 3 نفر برای شادمهر کار ساختن ما از بین 3 نفرشون گفتیم قربانپور بهتر از اون دو تا بود
همش احساس میکنم قسمت وسط اهنگ میترسم کار خود شادمهره که یه اتود داده هاشمی تنظیم کرده. دقیقا همون حس و حال شادمهری داره چیزی که فقط از ته دل خودش بلند میشه یجورایی قسمت خالی اهنگ منو یاد تقدیر مینداره
درسته دوست عزیز سخت بود کنار اومدن با این قضیه شاید ده سال پیش به ما میگفتن قراره شادمهر فقط و فقط یه کار با آهنگسازی کس دیگه بخونه محال بود باور کنیم اما الان سه ساله شادمهر توی این رونده و ناچارا اگه لااقل صداشو دوست داریم میتونیم بعضی از کارهای که این سالها خونده رو دوست داشته باشیم بعضی از کارها که این چند سال اومد بیرون واقعا بد هم نبودن انصافا مثل میترسم تنهاییام روز سرد سرنوشت اینا رو خدایی هیچ جوری نمیشه گفت ضعیف یا مثلا بخای بگی اینا تو کارنامه ی شادمهر کارای ضعیف محسوب میشن در کل شادمهر کم کم داره بر میگرده به مود آهنگسازی اما من اینو مطمئنم شادمهر دست از اینکه با جوونترها کار کنه و بهشون بها بده به این راحتی بر نمیداره
در حال حاضر 178 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 178 مهمان ها)