صفحه 3253 از 4087 نخستنخست ... 22532753315332033243325132523253325432553263330333533753 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 32,521 به 32,530 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    ما داریم راجب کسایی که این چند سال اخیر براش کار ساختن صحبت میکنیم مثل وحید پویان سینا پارسیان و حسین قربانپور هر وقت گفتیم نسبت به خود شادمهر و علیرضا افکاری اینا بهترن بعد شما به جایی برس
    کارهای ساخته شده ی خودشم میاد بعد همین امثال شماها قبل از لذت بردن اول میرن بگردن ببین از چیزی کاور شده یا نه تا همین چند سال قبل همه ی این رفتارها رو خودم به شخصه دیدم از هوادارا
    (خیلی جو اینجا مسمومه متاسفانه از هر حرفی یه برداشت بی ربط میشه)
    آره داداش.... خودش بسازه میگند کاور کرده یکی دیگه بسازه میگند چرا خودش نمیسازه.... اصلا من فکر کنم یکی از دلایلی ک شادمهر انگیزش واسه آهنگسازی کم شده همین بود ک همش میگفتند کاور میکنی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hobbit نمایش پست ها
    اگر جایی دیدی که من از کارهای شادمهر انتقاد کردم ( تو فروم نسل شادمهر از اهنگ آینده انتقاد کردم ) اون وقت این حرف رو بزن
    اول طرف مقابلت را بشناس بعد قضاوت کن دوست عزیز :)

موافقم که جو اینجا مسمومه، نه بخاطر انتقاد از شادمهر ، بخاطر تعریف های بیجا از شادمهر ، بخاطر خیلی مسائل دیگه ، بیشتر از این بحث کردن فایده ای نداره ،
    موفق باشید
    بحث انتقاد یا تعریف از شادمهر نیست دوست عزیز حرف اینه که من میگم از بین کسایی که برای شادمهر کار ساختن قربانپور بهتر از پویان و پارسیانه چون خط ملودیهاش تو سبک شادمهره تقریبا و کارهاش برای شادمهر از بین این سه نفر بهتره بعد شما میای میگی به جایی رسیدیم که میگیم قربانپور بهتره اما نمیگی که ما داریم میگیم از کی بهتره

نیمه فعال
    بحث انتقاد یا تعریف از شادمهر نیست دوست عزیز حرف اینه که من میگم از بین کسایی که برای شادمهر کار ساختن قربانپور بهتر از پویان و پارسیانه چون خط ملودیهاش تو سبک شادمهره تقریبا و کارهاش برای شادمهر از بین این سه نفر بهتره بعد شما میای میگی به جایی رسیدیم که میگیم قربانپور بهتره اما نمیگی که ما داریم میگیم از کی بهتره
    خودت جواب خودت رو میدی
    وقتی میگین قربان پور از بین این آدم ها بهتره ، عمق فاجعه مشخصه، من میگم چرا باید به این نقطه برسیم ؟
    که بیایم مقایسه کنیم ؟
    تمام اون آدم ها همشون خط مشی شادمهر رو دارن، درست ! من میگم کپی هیچ وقت اصل نمیشه !

4. کاربر مقابل از Hobbit عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    واضح تر بگم برای شادمهر حتی سیاوش قمیشی هم نمیتونه مث خود شادمهر کار بسازه ( برای شادمهر گفتم نه کلی ) اما دراین سالها 3 نفر برای شادمهر کار ساختن ما از بین 3 نفرشون گفتیم قربانپور بهتر از اون دو تا بود

6. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    واضح تر بگم برای شادمهر حتی سیاوش قمیشی هم نمیتونه مث خود شادمهر کار بسازه ( برای شادمهر گفتم نه کلی ) اما دراین سالها 3 نفر برای شادمهر کار ساختن ما از بین 3 نفرشون گفتیم قربانپور بهتر از اون دو تا بود
    منم موافقم هیچ کسی نمیتونه برا شادمهر کار بسازه ،
    همون طور که دیگران نتونستن برای ابی و داریوش و سیاوش و معین کار بسازن...

منو شما تو کلیات مشکلی نداریم ،
    مشکل من اینه و باورم نمیشه و نتونستم و نمیتونم هضم کنم شادمهر رو در این چند ساله گذشته ...

نیمه فعال
    همش احساس میکنم قسمت وسط اهنگ میترسم کار خود شادمهره که یه اتود داده هاشمی تنظیم کرده. دقیقا همون حس و حال شادمهری داره چیزی که فقط از ته دل خودش بلند میشه یجورایی قسمت خالی اهنگ منو یاد تقدیر مینداره

9. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hobbit نمایش پست ها
    منم موافقم هیچ کسی نمیتونه برا شادمهر کار بسازه ،
    همون طور که دیگران نتونستن برای ابی و داریوش و سیاوش و معین کار بسازن...

منو شما تو کلیات مشکلی نداریم ،
    مشکل من اینه و باورم نمیشه و نتونستم و نمیتونم هضم کنم شادمهر رو در این چند ساله گذشته ...
    درسته دوست عزیز سخت بود کنار اومدن با این قضیه شاید ده سال پیش به ما میگفتن قراره شادمهر فقط و فقط یه کار با آهنگسازی کس دیگه بخونه محال بود باور کنیم اما الان سه ساله شادمهر توی این رونده و ناچارا اگه لااقل صداشو دوست داریم میتونیم بعضی از کارهای که این سالها خونده رو دوست داشته باشیم بعضی از کارها که این چند سال اومد بیرون واقعا بد هم نبودن انصافا مثل میترسم تنهاییام روز سرد سرنوشت اینا رو خدایی هیچ جوری نمیشه گفت ضعیف یا مثلا بخای بگی اینا تو کارنامه ی شادمهر کارای ضعیف محسوب میشن در کل شادمهر کم کم داره بر میگرده به مود آهنگسازی اما من اینو مطمئنم شادمهر دست از اینکه با جوونترها کار کنه و بهشون بها بده به این راحتی بر نمیداره

11. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    همش احساس میکنم قسمت وسط اهنگ میترسم کار خود شادمهره که یه اتود داده هاشمی تنظیم کرده. دقیقا همون حس و حال شادمهری داره چیزی که فقط از ته دل خودش بلند میشه یجورایی قسمت خالی اهنگ منو یاد تقدیر مینداره
    یه جاهاییش رو حس میکنم اسکی از تقدیره، شاید اشتباه میکنم ولی خیلی شبیه اون شده
    میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
    جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    اون قسمت خالی ای که میگه دقیقا کپی اول تقدیره
    میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
    جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط me16 نمایش پست ها
    اون قسمت خالی ای که میگه دقیقا کپی اول تقدیره
    بنظر من کپی نیست ولی همون حس حال رو داره و اون حس رو فقط شادمهر میتونه ایجاد کنه. بعید میدونم هاشمی همه کاره ی این تنظیم بوده باشه( از نظر ملودی میگم نه فنی)

صفحه 3253 از 4087 نخستنخست ... 22532753315332033243325132523253325432553263330333533753 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 187 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 187 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع