صفحه 3280 از 4087 نخستنخست ... 22802780318032303270327832793280328132823290333033803780 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 32,791 به 32,800 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    با هم دوست باشید
    چشم عزیزم

حرفه ای
    با هم دوست باشید
    با من هم

حرفه ای
    اتفاقا بچه های این فروم از اونایی که تو اینستاگرام نشستن چرت میگن و شادمهر و به این روز رسوندن هم طرفدارترن هم قدیمتر یه جوری میگین 4 نفر تو فروم انگا کسایی که اینجان ادم نیستن
    یک زمانی صحبت هایی که اینجا می شد تاثیر گذار بود و باز خورد داشت اونم مال چند سال پیش بود نه الان چون دیگه نه اعتراضا دیده میشه نه به گوشش میرسه
    ولی همینکه توی اینستا بلاک میکنن یا کامنت پاک میشه یعنی اون اعتراض دیده شده و میتونه تاثیر گذار باشه و عملا بچه های توی این فروم دیگه محتوایی تولید نمی کنن که کاربر جذب بشه 4 نفر بیشتر بیان و اعتراض به عملکرد حال حاضرش دیده بشه
    کل خروجی این تاپیک اینه
    این اهنگش خوب بود
    اهنگ بعدی قراره خوب باشه
    شادمهر داره فاتحه میخونه به کارنامه اش
    فلانی بهتر از شادمهره
    نه این تاپیک بلکه تاپیک چاوشیم وضعیتش همینه تا وقتی محتوایی تولید نشه از اون کسی که شادمهر بوده، نسل جدید ام برای کارای الانش به به چه چه میکنن و در نتیجه با شاهکاری مثل کوه و سلاطینی چون ایمن و پارسیان و فلان مواجه میشیم

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AbEc نمایش پست ها
    یک زمانی صحبت هایی که اینجا می شد تاثیر گذار بود و باز خورد داشت اونم مال چند سال پیش بود نه الان چون دیگه نه اعتراضا دیده میشه نه به گوشش میرسه
    ولی همینکه توی اینستا بلاک میکنن یا کامنت پاک میشه یعنی اون اعتراض دیده شده و میتونه تاثیر گذار باشه و عملا بچه های توی این فروم دیگه محتوایی تولید نمی کنن که کاربر جذب بشه 4 نفر بیشتر بیان و اعتراض به عملکرد حال حاضرش دیده بشه
    کل خروجی این تاپیک اینه
    این اهنگش خوب بود
    اهنگ بعدی قراره خوب باشه
    فلانی بهتر از شادمهره
    نه این تاپیک بلکه تاپیک چاوشیم وضعیتش همینه تا وقتی محتوایی تولید نشه از اون کسی که شادمهر بوده، نسل جدید ام برای کارای الانش به به چه چه میکنن و در نتیجه با شاهکاری مثل کوه و سلاطینی چون ایمن و پارسیان و فلان مواجه میشیم
    تو خودت سلطانی

5. 2 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    تو خودت سلطانی
    ای جیگر

7. کاربر مقابل از AbEc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Scorpion70 نمایش پست ها
    اولا یه کم بری صفحات قبل تر متوجه میشی که بنده کل آلبوم ابی رو دوس دارم حتی همون شاهنومه. وقتی شما فقط گیر دادی به کلمه تریلی منم گیر میدم به قالپاق! با توجه به چیزایی که گفتی پس شمام از ترانه روزبه فقط تریلی رو متوجه شدی :)
    دوما شما یجوری شاهنومه رو تحلیل میکنی انگار شاهنومه مفهوم داره اما اسمت که میاد کلا ترانه‌اش هیچ معنی و مفهومی نداره و فقط یه سری کلمات کنار هم هست. :))) واقعا خنده داره
    آفرین تو بردی روی منو کم کردی موفق باشی

9. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    آفرین تو بردی روی منو کم کردی موفق باشی
    اسمش عقربه.. مواظب باش

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    تفاوت سلیقه است و با بحث نمیشه به نتیجه ای رسید .... بهتره تو بحثهای اینچنینی موسیقی رو هم داخل کنیم و فقط شعر رو لحاظ نکنیم .. علیرضاافکاری اگه رو شعرای عموپورنگم آهنگ بسازه اون اهنگ موندگار میشه مثل آهنگسازی شادمهر در گذشته که در اون دوران با اینکه شعرای ضعیف زیاد خونده اما همون شعرا به خاطر آهنگسازی قدرتمندش تبدیل به آثار ماندگار شدن .. کلمات تریلی و قالپاق هم جزو کلمات طلایی همون آهنگان که مورد بحث هستن .. اگه اینا شاه کلمه نبودن الان شما در موردشون بحث نمیکردین .. با وجود مسخره بودن این واژه ها اینا عمدا از این کلمات استفاده کردن تا در موردش بحث بشه دقیقا مثل همین بحث شماها و اگه در مورد چیزی بحثی نشه یعنی سازنده کار خاصی انجام نداده .. هم روزبه بمانی و هم یغماگلرویی جزو بهترین ترانه سراهای ایرانی در داخل ایرانن که بلدن با واژه های عجیب بازخوردهای عجیبتر به وجود بیارن .. اختلاف سلیقه طبیعیه و اینا روز به روز معروفتر و پولدارتر میشن و فقط اعصاب خورد کنیش واسه شماها میمونه .. پس بیخیال شید بحث و عوض کنید
    والا به حدا من اصلا قصد بحث نداشتم کامنت اولم هست که گفتم روزبه خدا کنه از این شعرا نخونه هیچ وقت حرف بیراهی هم نزدم روزبه رو همیشه با کلام قوی شناختیم صمنا من هیچوقت از کلمه ی قالپاق دفاع نکردم در گذشته از کل ترانه های یعما دفاع کردم کما اینکه خود یغما خیلی سطحش از ایرج جنتی و شهیار قنبری پایین تره و تو همین آلبوم یکی دو جا از این دو شاعر بزرگ اسکی رفته مثل برهنگی تن میکنی ثانیه طولانی میشه که کاملا مختص ایرج جنتی هست این نوع ترانه ها و چون من خودم در کنار ملودی کلام برام خیلی مهم بوده و هست و خواهد بود این بحثها پیش اومد سعی میکنم از این به بعد کمتر کامنت بذارم که باعث ناراحتی نشه اما بازم میگم کامنت اول من چیز خیلی بدی نبود که بعدش انقد جنجال بشه

12. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    اسمش عقربه.. مواظب باش
    ژوووون

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط AbEc نمایش پست ها
    کل خروجی این تاپیک اینه
    این اهنگش خوب بود
    اهنگ بعدی قراره خوب باشه
    فلانی بهتر از شادمهره
    از البوم طرفدار با ناهیدی هم مخالف بودم خوب یا بدش بماند ولی بعد این همه سال الان نا امید شدم کاری دیگه از کسی ساخته نیست کسی هم نمیتونه جلوی اینستا و امثالهم رو بگیره اینجا بیشتر دلی شده برای در کنار هم بودن

15. 2 کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 3280 از 4087 نخستنخست ... 22802780318032303270327832793280328132823290333033803780 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 164 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 163 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع