یک زمانی صحبت هایی که اینجا می شد تاثیر گذار بود و باز خورد داشت اونم مال چند سال پیش بود نه الان چون دیگه نه اعتراضا دیده میشه نه به گوشش میرسه
ولی همینکه توی اینستا بلاک میکنن یا کامنت پاک میشه یعنی اون اعتراض دیده شده و میتونه تاثیر گذار باشه و عملا بچه های توی این فروم دیگه محتوایی تولید نمی کنن که کاربر جذب بشه 4 نفر بیشتر بیان و اعتراض به عملکرد حال حاضرش دیده بشه
کل خروجی این تاپیک اینه
این اهنگش خوب بود
اهنگ بعدی قراره خوب باشه
شادمهر داره فاتحه میخونه به کارنامه اش
فلانی بهتر از شادمهره
نه این تاپیک بلکه تاپیک چاوشیم وضعیتش همینه تا وقتی محتوایی تولید نشه از اون کسی که شادمهر بوده، نسل جدید ام برای کارای الانش به به چه چه میکنن و در نتیجه با شاهکاری مثل کوه و سلاطینی چون ایمن و پارسیان و فلان مواجه میشیم
والا به حدا من اصلا قصد بحث نداشتم کامنت اولم هست که گفتم روزبه خدا کنه از این شعرا نخونه هیچ وقت حرف بیراهی هم نزدم روزبه رو همیشه با کلام قوی شناختیم صمنا من هیچوقت از کلمه ی قالپاق دفاع نکردم در گذشته از کل ترانه های یعما دفاع کردم کما اینکه خود یغما خیلی سطحش از ایرج جنتی و شهیار قنبری پایین تره و تو همین آلبوم یکی دو جا از این دو شاعر بزرگ اسکی رفته مثل برهنگی تن میکنی ثانیه طولانی میشه که کاملا مختص ایرج جنتی هست این نوع ترانه ها و چون من خودم در کنار ملودی کلام برام خیلی مهم بوده و هست و خواهد بود این بحثها پیش اومد سعی میکنم از این به بعد کمتر کامنت بذارم که باعث ناراحتی نشه اما بازم میگم کامنت اول من چیز خیلی بدی نبود که بعدش انقد جنجال بشه
در حال حاضر 164 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 163 مهمان ها)