من حس میکنم فیلمبردار این موزیک ویدیو آقای ایمنی بوده و امید سقفی تدوینش کرده ( تدوینش خیلی از سطح ایمین بالاتره و مثل آثار کوجی نیست) و امید سقفی هم تو اسامی بعد از تدوین اسم ایمین رو به عنوان کارگردان نیاورده و کلا هیچ اسمی از کارگردان به میون نیومده و این باعث دلخوری ایمین شده ..و یه دلیل دیگه هم میتونه این باشه که از هر 10 آهنگی که تیم ایمین و پارسیان میسازن و برای شادمهر میفرستن فقط یکیش مورد قبول شادمهره و تازه همونم کلی دستکاری میکنه مثلا شنیده بودم آهنگ کشتی2 که با صدای پارسیان منتشر شده رو قبلش برای شادمهر فرستاده بودن و نخونده و گفته خوب نیست ..
اگه میلاد هاشمی با شادمهر به اختلاف میخورد منطقی تر بود .. اینا که حتی از میلاد هاشمی هم سطحشون تو موزیک خیلی پایین تره دیگه دارن خیلی خودشونو تحویل میگیرن که اینطوری برخورد میکنن و از خود متشکرن و برعکس باید خیلی هم از شادمهر ممنون باشن که اگه اسمی ازشون به میون میاد و شهرتی هم کسب کردن به خاطر وجود شادمهره که بهشون بها داده.. حالا هر چی هست همون بهتر که از اینا بکشه بیرون و تنهایی و یا با کمک یه تیم بهتر ادامه بده ( کار گروهی خوبه به شرطی که گروهت مثل بهروز صفاریان یا افکاری کاربلد باشن اما تنهایی بهتره)
من پیج های ایمین و دوستاشو فالوو نکردم و نمیدونم آیا برای این کلیپ تبلیغی کردن یا کامینگ سون زدن یا نه . اگه زده باشن این اختلاف جدیده .. اگه قبل از پخش ویدیو به مشکل میخوردن خیلی وقت پیش پست های شادمهر رو پاک میکردن و نمیذاشتن واسه امروز .. به نظرم امیدسقفی تو ویدیو دخالت کرده و باعث اختلاف اینا شده چون اگه کارگردان اصلی ایمین بود اختیار درج نام تو کلیپ دست خودش بود و میتونست اسم خودشو بزنه ولی به عنوان ترانه سرا اسمش حذف نشده .. به نظرم همکارهای پشت صحنه جدید شادمهر هر کیا که هستن (مثل مدیر برنامه و تهیه کننده و نوازنده و ..) باید شادمهر رو از این تیمهای درپیت جدا کنه و اگه اونا تو این اختلاف دست داشتن بهترین کار ممکن رو کردن و شادمهرم راه درست و رفت و با تنظیم مجدد همین اهنگ هم بین شادمهریا و هم غیرشادمهریا محبوبیت سابقشو تثبیت کرد ..
این ویدیو و تظیم مجدد بازخورد خیلی خوبی تو فضای مجازی داشته و هیشکی مخالفتی نکرده و همه خوششون اومده و آینده خوبی رو برای شادمهر میبینم به شرطی که همین منوال و ادامه بده و نزنه جاده خاکی ..
ولی یه نکته اینه که انگار کیفیت آهنگ تو تنظیم قبلی بهتر بود .. محمد فلاحی کارشو بلده و جزو بهترینهای ایرانه اما مثل قدیمای میلاد هاشمی که واسه شادمهر وقت نمیذاشت اونم واسه شادمهر زیاد وقت نمیزاره یا باید براش سنگ تموم بزاره و یا باید شادمهر تو میکس و مستر هم به فکر همکارای جدیدتر و بهتر باشه که کیفیت یه اهنگ خیلی تو جذب مخاطب تاثیرگذاره اما باید بگم کیفیتش از معمولی خیلی بهتر بود اما بازم جای بهتر شدن هست و امیدوارم آهنگهای بعدی شادمهر با کیفیت بهتری مثل wav یا Flac هم منتشر بشن
انپلاگد خوب بود بد نبود
خصوصا ترکیب کلارینت با بوزوکی و گیتارش خوب شده بود
هنوز هم تنظیم قبل رو بیشتر دوست داشتم.
و واقعا نیاز به این ورژن نبود
ای مین و سینا پارسیان به خاطر همکاری با رادیو جوان و شادمهر ممنوع الکار شدن
مشکلی بینشون نیست
-
سینا پارسیان واقعا حیفه اگه دیده میشد خیلی میدرخشید. دوست دارم مشکلشون حل شه و از همکاریشون با شادمهر هم واقعا خوشحالم
در حال حاضر 92 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 92 مهمان ها)