کجا بودی فربد جان؟
3 هفته غیبت داشتی ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا بودی فربد جان؟
3 هفته غیبت داشتی ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشق سکوت با پیانوی استاد بهروز صفاریان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه میگی اون قدیمیه نیست قبول دارم اما وقتی میگی اون قدیمیه هم چیز خاصی نبود با احترام باهات مخالفم .. البته نظرات متفاوته . الان آثارش مثل گذشته هیت نمیشه و دلیلش اینه که داره با آهنگسازای ضعیفی مثل محمد لطفی همکاری میکنه اما قدیما آهنگسازش شخصی مثل شادمهر بوده .. آهنگساز خیلی تو به چشم اومدن اهنگ کمک میکنه و برای مثال اگه یه ماشین اگه فقط حتی یکی از چهار چرخ هاش پنچر باشه باز هم حرکت نمیکنه و آهنگم همینه و باید همه تیم قوی باشن تا اهنگی هیت شه و بترکونه و حتی اگه یکی از عوامل پنچر باشن و کارشون رو بلد نباشن آهنگ به فنا میره .. راستی آلبوم شبح تکرار نشدنیه
و قبول دارم که مثل شادمهر الان واقعا زده جاده خاکی و باهات موافقم و امیدوارم خودشو پیدا کنه
بهروزم از اون موزیسین هاست که کاراش امضای خودشو داره و خود آهنگ میگه تنظیمم صفاریانه :)
حال کردم... خاطره انگیز بود تنظیم
این آهنگ رو از کانال تلگرام بهروز صفاریان دانلود کرده بودم و نمیدونم شنیدین یا نه .. خوانندش فرشاد حسامیه و تو هیچ سایتی ندیدم بزارنش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 68 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 67 مهمان ها)