دیوونه هیچ ترسی از گرفتاری نداره ...
دیوونه هیچ ترسی از گرفتاری نداره ...
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
بنظرم اهنگ ریتمیک خوبی هستش
ولی دوستان توقع اینو نداشته باشید که این اهنگ براتون همیشگی و ناب باشه
بعد یه مدت از چشم میوفته مثل اهنگهایی دیگه ایی که تو مارکت موسیقی ما هست
نقطه قوت صدای شادمهره که هیچوقت آدم ازش سیر نمیشه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی جان نظر تو چیه در مورد اهنگ دوست دارم نظرتو بدونم
حرف حساب رو پارسا زد .. بزرگترین نقطه قوت آهنگ فقط و فقط صدای شادمهر و تحریرهاشه .. اول شادمهر و آخر هم شادمهر ..
درسته میگم آهنگش خوب بود اما چند بار بیشتر نتونستم گوش کنم .. و همونطور که قبلا گفتم اصلا ماندگار نمیشه و شاید زود فراموش هم بشه
آمین هم پیشرفت زیادی کرده و ترانه سراییش بهتر شده و براش آرزوی موفقیت میکنم و خوشحالم داره بهتر میشه..
میلاد هاشمی هم امسال تنظیمای بهتری ارائه داده و بهترینهاشو سعی کرده رو کنه و 4 تا تنظیم خوب ازش شنیدیم و واقعا پیشرفت کرده و با اینکه میدونم داره صعود میکنه و رو به بالا میره اما قبول کنید در حد اسم شادمهر نیست
سینا پارسیان هم بیشتر از اینکه آهنگساز خوبی باشه خواننده خوبیه و دوست دارم بهش پیشنهاد بدم چند تا آهنگ با اهنگسازی شادمهر بخونه و مطمئنم آینده خوبی داره و با این وجود اهنگسازیش بد نبود (میتونست خیلی بهتر باشه)
اما قبول کنید با وجود همه این پیشرفتهایی که تو تیم جدید شادمهر دیدیم و میدونیم خیلی بااستعدادن و نمیخوام بکوبونمشون اما بازم یه اهنگ معمولی شنیدیم .. نمیخوام اهنگ رو یک شبیه به کام تون تلخ کنم اما واقعا حس شادمهری بودن نداره .. اینو هر کسی میتونست بخونه ..درسته قشنگه و میشه دوستش داشت اما مناسب صدای شادمهر نیست و اصلا سطح شادمهر از اینجور اهنگها خیلی بالاتره و باید وسواس بیشتری به خرج بده .. اما به قول خودم نمیشه از آهنگهای شادمهر هرچند ضعیف گذشت و اونارو از دست داد ..
اصلا نمیگم ضعیف اما اگه ضعیف نباشه هم قوی نیست .. ببخشید اگه حالتونو با این حرفا بد کردم .. خیلی خودمو کنترل کردم که نقد نکنم و حتی اعتراف میکنم این افراد امسال پیشرفت خوبی تو کارشون داشتن و مطمئننا اگه همینطوری پیش برن در آینده جزو چند تای اول میشن و ایمین که قبلنا بیشتر به جای ترانه سرایی جفنگ سرایی میکرد هم ترانه خوبی گفته و واقعا تو کارش پیشرفت داشته و میلا هاشمی رو هم که قبلا گفتم و واقعا امسال از سالهای پیش بهتر بوده .. اما به دور از هر خصومتی این آهنگ رو در حد اسم شادمهر نمیبینم و به نظرم اگه کس دیگه ای میخوند اونوقت میتونستیم بگیم عالیه اما شادمهر اینقدر آهنگهای قشنگ داره که این آهنگ لابه لای اونا اصلا به چشم نمیاد .. (البته شنیدن صدای شادمهر حتی با این اهنگ غنیمته)
بازم ببخشید و شما هم میتونید نظر خودتونو داشته باشید و شاید از نظر شما شاهکاره و خیلی هم عالی که اینطور فکر میکنید اما باید حرفمو میزدم تا نترکم و خیلی خودمو کنترل کردم ..
اما ...
نکته مثبتش هم همین صدا و تحریرای شادمهره که نمیشه ازش گذشت و همین میتونه دلیل خوبی برای گوش دادن به آهنگهای جدیدش باشه
بالاخره ایراد گرفتم ..آخیش
ولی به دور از شوخی حقیقت سلیقه من همینیه که بالا نوشتم و فکر کنم بازم باید برای یه آهنگ بهتر صبر کنم و خوشحالم خوشتون اومده و بازم برای این نقد نهایی عذر میخوام و دلیلی نداره سلایقمون یکی باشه .. شماها میتونید دوسش داشته باشید اما من انتظارم خیلی بیشتر از ایناست
موسیقی سلیقه هست و هر کسی سلیقه خودشو داره و متناسب با اون سلیقه نظر میده
همون طور که من نمیتونم نظرم رو به تو تحمیل کنم تو هم نمیتونی این کار رو بکنی
نظر همه تو موسیقی محترم هست
به قولی مرتضی محصص شما درست میگی شما هم درست میگی
من مدت هاست کارایی که شادمهر خودش نمیسازه رو روش زوم نمیشم
چون میدونم تنها کسی که برای شادمهر میتونه اون المان هایی که تو موسیقی ش عادت کردیم بشنویم رو بسازه خود شادمهر هست
پس گذری رد میشم
از یه جایی از عشق به یه نفر که میگذره فقط میخوای باشه
حسش کنی
شاید یه مریضی باشه
ولی خوب یا بد به بودنش راضی هستی
میگم شاید تفکر من اشتباه باشه
اما ترجیح میدم به جای اینکه کاری نکنه و صداشو نشنوم با همکاری این آدما صداشو بشنوم
هر چند آزاردهنده
هر چند نمک رو زخم
واسه طرفداری که خواننده ش استعداد خالص و ناب و ذاتی موسیقی داره اما بقیه براش میسازن
امیدوارم دلیل قانع کننده ای داشته باشه واسه این کار
چون ظلم میکنه به استعداد خودش و گوش طرفداراش
واسه همین چند وقته فقط صدای خودش رو میشنوم و بس ...
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
بازم نمیگم بده و به نظرم اهنگ قشنگیه اما وقتی آلبومای قبلیشو گوش میکنم و مرور میکنم بعدش مقایسه میکنم به نظرم ضعیف میاد .. آهنگ خوبیه .. قشنگه اما من منتظر یه آهنگ خیلی خیلی بهترم آهنگی که در حد آلبومهای مسافر تا طرفدار باشه .. الانم بد نگفتم و فقط انتظارم از شادمهر خیلی بیشتر از این جور آهنگاست .. در ضمن شما که طرفدار قدیمی شادمهری بعد از یک ماه دیگه به این حرف امروز من میرسی یا شایدم رسیدی و زیبایی صدای شادمهر و تحریرهای جادوییش باعث شده نقاط ضعفش رو نبینی ..
در حال حاضر 166 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 165 مهمان ها)