صفحه 3342 از 4087 نخستنخست ... 23422842324232923332334033413342334333443352339234423842 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 33,411 به 33,420 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    ما استفاده میکینم از بحثا و نظراتدیگه هرکی نظر خودشو داره.. موسیقیم همونطوری که خودت گفتی سلیقست

2. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    یه سره دارم گوش میدم همه چی خوبه. ایمین هم غافل گیر کرد با این ترانه خوب

4. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    یه سره دارم گوش میدم همه چی خوبه. ایمین هم غافل گیر کرد با این ترانه خوب
    واقعا غافلگیر کرد .. از شعر یه آب خوش از گلومون پایین نرفته رسید به این شعر .. اگه همین فرمون رو بره عالیه ..

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    خیلی خوشحالم که اینقدر منطقی هستی و منظور من و امثال منی که قصدمون دشمنی با شادمهر نیست رو میفهمی و خوشحالم شادمهر طرفدارایی مثل شما داره .. خیلی پخته نظر میدی و حرف منم دقیقا مصداق حرف شماست .
    لطف داری شرمنده میکنی
    جوون تر که بودم اینجوری نبودم
    با هر نظر مخالفی شروع میکردم به بحث و تلاش واسه این که متعاقدش کنم به نظری که دارم
    ولی بعد یه مدت به این نتیجه رسیدم نظرات متفاوته به 1001دلیل

مارکت داخلی مون رو ببین
    به جز یه عده کم که تلاش میکنن خلاف جهت شنا کنن
    بقیه همه بازاری شدن دم دستی شدن
    چرا این بلا اومده سر مارکت مون
    چون کسایی که طرفدار خواننده ها شدن همه به به و چه چه الکی میکنن
    همین میشه خواننده بعد از 4 تا کار قابل قبول میشه دم دستی
    خالتور خون و بقیه همچنان تعریف و تمجید و خواننده هم ادامه مسیر غلط
    و چه استعدد ها که تو این دور باطل سوختن و حیف شدن
    قشنگ حرف دل من آهنگ سفارشی یاس هست
    کاش این درک بشه منی که میام نظر میدم در مورد یه آهنگ چون علاقه دارم و دلسوزم
    دلم نمیخواد سرنوشت کسایی که گوشه نشین شدن و افت کردن شامل حال خواننده ای که طرفدارشم بشه
    وگر نه مثل خیلیا میگم به من چه بذار با همین سرعت بره ته دره
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

7. 3 کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    لطف داری شرمنده میکنی
    جوون تر که بودم اینجوری نبودم
    با هر نظر مخالفی شروع میکردم به بحث و تلاش واسه این که متعاقدش کنم به نظری که دارم
    ولی بعد یه مدت به این نتیجه رسیدم نظرات متفاوته به 1001دلیل

مارکت داخلی مون رو ببین
    به جز یه عده کم که تلاش میکنن خلاف جهت شنا کنن
    بقیه همه بازاری شدن دم دستی شدن
    چرا این بلا اومده سر مارکت مون
    چون کسایی که طرفدار خواننده ها شدن همه به به و چه چه الکی میکنن
    همین میشه خواننده بعد از 4 تا کار قابل قبول میشه دم دستی
    خالتور خون و بقیه همچنان تعریف و تمجید و خواننده هم ادامه مسیر غلط
    و چه استعدد ها که تو این دور باطل سوختن و حیف شدن
    کاش این درک بشه منی که میام نظر میدم در مورد یه آهنگ چون علاقه دارم و دلسوزم
    دلم نمیخواد سرنوشت کسایی که گوشه نشین شدن و افت کردن شامل حال خواننده ای که طرفدارشم بشه
    وگر نه مثل خیلیا میگم به من چه بذار با همین سرعت بره ته دره
    نه داداش حقیقت رو گفتم .. توام نقد میکنی اما پخته .. هیچوقت ندیدم توهین کنی .. حرفتو زدی اما همیشه دلسوزانه بوده .. تحت تاثیر نظر کسی نبودی .. خوشت اومده تعریف کردی و بدت اومده منطقی دلیلت رو گفتی .. مطمئنم 90 درصد از طرفدارای شادمهر امروز عاشق این آهنگ میشن اما بعد از دو ماه متوجه منظور من میشن و تقریبا 50 درصدشون با من هم نظر میشن .. حرفی که اونا بعدها میخوان بگن و من زودتر گفتم ..
    منم اولا میگفتم شادمهر از من بیشتر میفهمه و حتما دلیلی داره .. اما الان میدونم دیگه با قلبش تصمیم نمیگیره و دیگه فقط با عقلش تصمیم میگیره .. وقتی میبینه همه کامنت ها خوبه و همه راضی ان دلیلی نداره به گذشته طلاییش برگرده چون از نظر بقیه همینم خوب و عالیه و مشکلی نیست ..
    یادمه سعید شهروز سالی یه بار آلبوم میداد و همش بهش نقد میشد که چرا آهنگات شبیه به همه و تنوع نیست و یا چرا از لس آنجلسی ها تقلید میکنی و حیف این صدا و ..جالبتر اینکه اونموقع اینستا و فیس بوک نبود اما سعیدشهروز صداهارو شنید ... تا اینکه آلبوم بیخوابی رو منتشر کرد که یه شاهکار بود و این انتقادها جواب داد .. اگه نقدها نبود سعید شهروز هیچوقت به آلبوم تکرارنشدنی بیخوابی نمیرسید .. نقد خوبه به شرطی که خواننده بهش توجه کنه .. فعلا شادمهر به به به و چه چه بیشتر اهمیت میده

9. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نه داداش حقیقت رو گفتم .. توام نقد میکنی اما پخته .. هیچوقت ندیدم توهین کنی .. حرفتو زدی اما همیشه دلسوزانه بوده .. تحت تاثیر نظر کسی نبودی .. خوشت اومده تعریف کردی و بدت اومده منطقی دلیلت رو گفتی .. مطمئنم 90 درصد از طرفدارای شادمهر امروز عاشق این آهنگ میشن اما بعد از دو ماه متوجه منظور من میشن و تقریبا 50 درصدشون با من هم نظر میشن .. حرفی که اونا بعدها میخوان بگن و من زودتر گفتم ..
    منم اولا میگفتم شادمهر از من بیشتر میفهمه و حتما دلیلی داره .. اما الان میدونم دیگه با قلبش تصمیم نمیگیره و دیگه فقط با عقلش تصمیم میگیره .. وقتی میبینه همه کامنت ها خوبه و همه راضی ان دلیلی نداره به گذشته طلاییش برگرده چون از نظر بقیه همینم خوب و عالیه و مشکلی نیست ..
    یادمه سعید شهروز سالی یه بار آلبوم میداد و همش بهش نقد میشد که چرا آهنگات شبیه به همه و تنوع نیست و یا چرا از لس آنجلسی ها تقلید میکنی و حیف این صدا و ..جالبتر اینکه اونموقع اینستا و فیس بوک نبود اما سعیدشهروز صداهارو شنید ... تا اینکه آلبوم بیخوابی رو منتشر کرد که یه شاهکار بود و این انتقادها جواب داد .. اگه نقدها نبود سعید شهروز هیچوقت به آلبوم تکرارنشدنی بیخوابی نمیرسید .. نقد خوبه به شرطی که خواننده بهش توجه کنه .. فعلا شادمهر به به به و چه چه بیشتر اهمیت میده
    اخ اخ اخ .. گفتی.. چه البومی بود

11. 2 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    موسیقی سلیقه هست و هر کسی سلیقه خودشو داره و متناسب با اون سلیقه نظر میده
    همون طور که من نمیتونم نظرم رو به تو تحمیل کنم تو هم نمیتونی این کار رو بکنی
    نظر همه تو موسیقی محترم هست
    به قولی مرتضی محصص شما درست میگی شما هم درست میگی

من مدت هاست کارایی که شادمهر خودش نمیسازه رو روش زوم نمیشم
    چون میدونم تنها کسی که برای شادمهر میتونه اون المان هایی که تو موسیقی ش عادت کردیم بشنویم رو بسازه خود شادمهر هست
    پس گذری رد میشم
    از یه جایی از عشق به یه نفر که میگذره فقط میخوای باشه
    حسش کنی
    شاید یه مریضی باشه
    ولی خوب یا بد به بودنش راضی هستی
    میگم شاید تفکر من اشتباه باشه
    اما ترجیح میدم به جای اینکه کاری نکنه و صداشو نشنوم با همکاری این آدما صداشو بشنوم
    هر چند آزاردهنده
    هر چند نمک رو زخم
    واسه طرفداری که خواننده ش استعداد خالص و ناب و ذاتی موسیقی داره اما بقیه براش میسازن
    امیدوارم دلیل قانع کننده ای داشته باشه واسه این کار
    چون ظلم میکنه به استعداد خودش و گوش طرفداراش

واسه همین چند وقته فقط صدای خودش رو میشنوم و بس ...

13. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    منم باهات موافقم .. دارم با مقایسه کردن آهنگهای قدیمیش با جدیدا کام اهنگ رو به خودم زهر میکنم .. خداییش الان شادمهر 24 ساله داره میخونه و پرونده کاریشو مرور کنی میبینی اینقدر شاهکار تو پرونده کاریش داره که اینا ... آخه میدونم اگه از اهنگ نقد کنم ممکنه خیلی ها پیرو نظر من از آهنگ بدشون بیاد واسه همین دوس ندارم نقد کنم و دلیل اینکه عذرخواهی کردم هم همین بود .. الان من یه نقد کارشناسانه یا سلیقه ای کردم و حرفمو زدم و ممکنه بعضیا سوءاستفاده کنن و بیان و توهین کنن و کلی بد و بیراه به شادمهر یا تیمش بگن ئ من از توهین به شادمهر خوشم نمیاد و حتی تیمش هم هنرمندای خوبی هستن و همین که شادمهر هست و میخونه خوشحالم میکنه و همین اهنگ رو با اینکه در مقایسه با آهنگهای قبلیش ضعیف میدونم دوس دارم و هر کسی از شادمهر بدش میاد میتونه خواننده مورد علاقه شو عوض کنه و همینکه صداشو میشنوم برام غنیمته ..

15. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    خاطرات بچگیم با اسم تو شروع میشه

همه ی شعرهای دنیا با تو پایون میگیره

17. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

دقیقا همینه الان آهنگ تازه منتشر شده به قولی داغه
    تازه به نظرم یک هفته باید گوش بدی تا حس واقعیت معلوم شه که ریزش بیشتر از اینم هست چون از تب و تاب میوفته
    اما به قول دوستمون سبکی که اجرا کرد نداشت تو کارنامه ش ولی تجربه جدیدی بود
    راستش من فعلا دوس دارم اینجوری فکر کنم که به یه دلیلی داره این کارو میکنه که از نظر خودش منطقیه
    چون اینکه اهمیت نده به نقد ها برای یکی مثل من نا امید کننده و مایه دلسردیه
    شاید واسه همینم دوس دارم فکر کنم که اهمیت میده اما یه دلیلی داره
    امیدوارم هر اتفاقی میوفته به صلاح باشه

خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات

نیومده رفتیم
    شب همگی بخیر
    شاد و شادمهری باشید
    و من الله توفیق ...
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

19. 3 کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 3342 از 4087 نخستنخست ... 23422842324232923332334033413342334333443352339234423842 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 115 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 115 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع