صفحه 3345 از 4087 نخستنخست ... 23452845324532953335334333443345334633473355339534453845 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 33,441 به 33,450 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    تو یه آهنگ ریتمیک و تو سبک چهار چهار تنظیم باید همین شکلی باشه .. تصور کن با پیانو شروع میشد و با سازهای زهی اورتور اول آهنگ رو میزدن و آهنگ یواش یواش میرفت تو وکال و زیر صدای وکالم ترکیب ساکسیفون و سازهای زهی و گیتار میشد .. بعد میرسید اورتور وسط آهنگ و یک ویلون سلو با ویالون ترکیب میشد و یه ملودی مینواخت و با یه بوزوکی ریز تو انتهاش اهنگ رو آماده میکرد برای پارت دوم .. اخه کدوم اهنگی تو سبک چهار چهار این شکلی میشه؟ ... شما میخواستین برای یک ملودی ساده و کنسرتی که فقط به درد رقص خارجی میخوره سمفونی بتهوون بنویسن ؟
    خودم اولین کسی ام که به آهنگ ایراد گرفتم اما دلیل نمیشه ایرادهای بنی اسراییلی بگیریم و همه چی رو زیر سوال ببریم .. شعر مضخرف و تنظیمم مضخرف و ملودی از همشون مضخرف تره و همه اینا درسته و منم قبول دارم ..اولا لطفا به پیشرفتهای تیمش هم توجه کنید و دوما لطفا یکم آهنگهای سبک هووس و الکترونیک خارجی بیشتر گوش بدین .. میخواین چند تا اهنگ خارجی تو این سبک بزارم گوش کنید تا ببینید همه چیش همین شکلیه ؟
    من نقدم به این نیست که چرا اهنگ این شکلیه و فقط نقدم اینه که چرا شادمهر اینو خونده؟ و فقط حرفم اینه که سطح شادمهر از این اهنگها بالاتره و نباید با این اهنگهایی که اصلا تو سبک خودش نیست خودش و خاطراتشو برامون خراب کنه چون میتونه با یه اهنگ بهتر با خودش رقابت کنه و برگرده به دوران طلاییش اصلا این طور اهنگها در سطح شادمهر نیست
    آره خداییش بعضیا واقعا ایرادای بنی اسرائیلی میگیرند. بقول شما تو این سبک آهنگ تنظیما همینجوریه سبکش... ناصرجان منم مثل تو دوست دارم شادمهر برگرده و تو سبک خودش بخونه ولی الان ک تو این فاز نیست چرا خودمون اذیت کنیم؟؟ بهتر نیست فعلا از صداش لذت ببریم؟؟؟ شاید چندسال دیگه حسرت همین شنیدن صداش را بخوریم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    تو یه آهنگ ریتمیک و تو سبک چهار چهار تنظیم باید همین شکلی باشه .. تصور کن با پیانو شروع میشد و با سازهای زهی اورتور اول آهنگ رو میزدن و آهنگ یواش یواش میرفت تو وکال و زیر صدای وکالم ترکیب ساکسیفون و سازهای زهی و گیتار میشد .. بعد میرسید اورتور وسط آهنگ و یک ویلون سلو با ویالون ترکیب میشد و یه ملودی مینواخت و با یه بوزوکی ریز تو انتهاش اهنگ رو آماده میکرد برای پارت دوم .. اخه کدوم اهنگی تو سبک چهار چهار این شکلی میشه؟ ... شما میخواستین برای یک ملودی ساده و کنسرتی که فقط به درد رقص خارجی میخوره سمفونی بتهوون بنویسن ؟
    خودم اولین کسی ام که به آهنگ ایراد گرفتم اما دلیل نمیشه ایرادهای بنی اسراییلی بگیریم و همه چی رو زیر سوال ببریم .. شعر مضخرف و تنظیمم مضخرف و ملودی از همشون مضخرف تره و همه اینا درسته و منم قبول دارم ..اولا لطفا به پیشرفتهای تیمش هم توجه کنید و دوما لطفا یکم آهنگهای سبک هووس و الکترونیک خارجی بیشتر گوش بدین .. میخواین چند تا اهنگ خارجی تو این سبک بزارم گوش کنید تا ببینید همه چیش همین شکلیه ؟
    من نقدم به این نیست که چرا اهنگ این شکلیه و فقط نقدم اینه که چرا شادمهر اینو خونده؟ و فقط حرفم اینه که سطح شادمهر از این اهنگها بالاتره و نباید با این اهنگهایی که اصلا تو سبک خودش نیست خودش و خاطراتشو برامون خراب کنه چون میتونه با یه اهنگ بهتر با خودش رقابت کنه و برگرده به دوران طلاییش اصلا این طور اهنگها در سطح شادمهر نیست

ناصر جان بنده سلیقه اصلیم در درجه اول الکترونیک و سبک ترنسه
    هاوس را هم تقریبا قبولش ندارم و نمی پسندم به جز یه سری کارای پروگرسیو هاوس و کارایی که ترنس و هاوس باهم مخلوط شده باشند که بهش اصطلاحا میگن تروس
    این تنظیم جز ساده ترین و پیش پا افتاده ترین موزیکایی که تو ژانر الکترونیک میشه ساخت

لینک آخرین آهنگ باران را میزارم سبکش هاوسه اگر نشنیدی لطفا بگوش ببین چه قدر ملودیک و تمیز ساخته شده(البته با توجه به تنظیم کننده ناشناسش گمون میکنم از آهنگای خارجی اسکی رفته باشه) بعد مقایسه کن با این تنظیم آهنگ شادمهر

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    من خودم شادمهریم... دوست دارم همیشه خودش بسازه... ولی وقتی هم تو این فاز نیست چرا خودمو اذیت کنم؟ میام از تنها چیزی ک فعلا صداشه لذت میبرم...من مثل شماها تو موزیک حرفه ای نیستم از تنظیم و ملودی هم زیاد سرم نمیشه بیشتر آهنگارا دلی گوش میدم هرکدوم ک ی دلم نشست و خوشم اومد گوشش میکنم زیاد هم درگیر اسامی نیستم ک تنظیم و ملودی از کیه مهم اینه ک ب دلم بشینه... وقتی شادمهر خودش همه کارای آهنگو بکنه بدترین ترانه راهم داشته باشه ب دلم میشینه ولی بقیه اینجوری نیستند... این آهنگم ب دلم نشست و خوشم اومد با اینکه کار خودش نبود... من خودم از ایمنی زیاد خوشم نمیاد ولی وقتی میبینم از آروم آروم مرد میشد از بلندی پرت میشد ب اینجا رسیده چرا نیام بگم پیشرفت کرده؟؟؟ درسته همین ترانه هم ضعف داره ولی در مقایسه با قبل خداییش خوب بود و من خوشم اومد... شماها هم زیاد خودتون و اذیت نکنید چون شادمهر قبل عید ی آهنگ با تنظیم خودش همراه با ویدئو پخش میکنه فعلا از این آهنگ سعی کنید لذت ببرید

4. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها

ناصر جان بنده سلیقه اصلیم در درجه اول الکترونیک و سبک ترنسه
    هاوس را هم تقریبا قبولش ندارم و نمی پسندم به جز یه سری کارای پروگرسیو هاوس و کارایی که ترنس و هاوس باهم مخلوط شده باشند که بهش اصطلاحا میگن تروس
    این تنظیم جز ساده ترین و پیش پا افتاده ترین موزیکایی که تو ژانر الکترونیک میشه ساخت

لینک آخرین آهنگ باران را میزارم سبکش هاوسه اگر نشنیدی لطفا بگوش ببین چه قدر ملودیک و تمیز ساخته شده(البته با توجه به تنظیم کننده ناشناسش گمون میکنم از آهنگای خارجی اسکی رفته باشه) بعد مقایسه کن با این تنظیم آهنگ شادمهر

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    دوره هاوس و ترنس هم خیلی وقتی تموم دشه

الان یه سر به اسپاتیفای بزنی می فهمی چه سبکایی اومده

نیمه فعال
    کوه . دور شدی و حالا این اهنگ
    هر کدوم نسبت به اهنگ قبلی بهتر هستن . اگه این پیشرفت نیست پس چیه :)) ترانه حتی از ترانه های شیرالی برای شادمهر با اون سابقه هم بهتره
    برعکسه شما من امیدوارم این همکاری ادامه داشته باشه با پارسیان و ایمین اگه قراره همینجوری پیشرفت داشته باشن
    مشکل فقط این هاشمی لامصبه . این تنظیمم دوس داشتم و مشکلی ندارم با کاراش ولی دیگه داره تکراری میشه . مغزش بیشتر از این نمیکشه دیگه . یجا و روی یه نقطه قفل شده . دقیقا مثل سعید زمانی . اینا خوبن ولی محدودن . چیزی که خود شادمهر نبوده هیچوقت

و بازم برعکس شما و با احترام پارسیان رو کاملا شادمهری تر و به روزتر و اینکاره تر از پویان و قربانپور میدونم . واقعا اگه پویان نبود اون دوتا البوم تجربه کن و تصویر خیلی قابل قبول تر از این میشدن . نهایت یکی دو تا اهنگ جواب داد

کاش از محرابی هم انقد راحت نگذره . محرابی بدون پویان البته :))
    میتونه از محرابی و پارسیان استفاده کنه تو کارای بعدی و من مشکلی نمیبینم توش :)))
    البته وقتشه دست به کار شه یه تنظیم خرکی و عجیب غریب داشته باشه تو اهنگ بعدیش

در پایان باید مرد برای صداش وقتی میگه :‌هرجور میتونی بمون یار قدیمی ...
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

7. کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    شعر خوب بود یاد آلبوم مسافر افتادم بعد مدت ها... توی این فضایی که خوننده ها هر چیزی رو می خونن، شعر خوب بود
    حس کردم یکی از ترک های آلبوم مسافره منو برد به اون وقتا یادش بخیر
    موسیقی رو کاش یه ساز استفاده می کرد شنیدنی تر میشد.
    به شادمهر میگم: خوب شد رفتی و اینجا نموندی، آزادی انتخاب کنی .
    کاش میشد برم...
    Destiny

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    دوره هاوس و ترنس هم خیلی وقتی تموم دشه

الان یه سر به اسپاتیفای بزنی می فهمی چه سبکایی اومده
    شما اطلاعاتت کافی نیست
    منم میگم یه سر به Beatport بزن ببین چه قدر سبکهای جورواجور هست و البته کماکان ترنس و هاوس پرطرفدار هستن
    ضمنا تو یوتیوب tomorrowland رو سرچ کن ببین چه قدر جمعیت برای فقط این یه مورد فستیوال شرکت میکنن فستیوال های دیگه بماند
    ویرایش توسط peyman.2012 : 10-27-2019 در ساعت 11:39 PM

10. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    شما اطلاعاتت کافی نیست
    منم میگم یه سر به Beatport بزن ببین چه قدر سبکهای جورواجور هست و البته کماکان ترنس و هاوس پزطرفدار هستن
    ضمنا تو یوتیوب tomorrowland رو سرچ کن ببین چه قدر جمعیت برای فقط این یه مورد فستیوال شرکت میکنن فستیوال های دیگه بماند
    کی دیگه beatport میره

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    کوه . دور شدی و حالا این اهنگ
    هر کدوم نسبت به اهنگ قبلی بهتر هستن . اگه این پیشرفت نیست پس چیه :)) ترانه حتی از ترانه های شیرالی برای شادمهر با اون سابقه هم بهتره
    برعکسه شما من امیدوارم این همکاری ادامه داشته باشه با پارسیان و ایمین اگه قراره همینجوری پیشرفت داشته باشن
    مشکل فقط این هاشمی لامصبه . این تنظیمم دوس داشتم و مشکلی ندارم با کاراش ولی دیگه داره تکراری میشه . مغزش بیشتر از این نمیکشه دیگه . یجا و روی یه نقطه قفل شده . دقیقا مثل سعید زمانی . اینا خوبن ولی محدودن . چیزی که خود شادمهر نبوده هیچوقت

و بازم برعکس شما و با احترام پارسیان رو کاملا شادمهری تر و به روزتر و اینکاره تر از پویان و قربانپور میدونم . واقعا اگه پویان نبود اون دوتا البوم تجربه کن و تصویر خیلی قابل قبول تر از این میشدن . نهایت یکی دو تا اهنگ جواب داد

کاش از محرابی هم انقد راحت نگذره . محرابی بدون پویان البته :))
    میتونه از محرابی و پارسیان استفاده کنه تو کارای بعدی و من مشکلی نمیبینم توش :)))
    البته وقتشه دست به کار شه یه تنظیم خرکی و عجیب غریب داشته باشه تو اهنگ بعدیش

در پایان باید مرد برای صداش وقتی میگه :‌هرجور میتونی بمون یار قدیمی ...
    با حرفات موافقم

نیمه فعال
    خب اینم یه هیته دیگه
    قبلا گفتم بازم میگم همکاری با این تیم رو اگه قرار باشه خودش نسازه خیلی خوب میدونم
    ترانه ایمین واقعا عالی بود، پیشرفت چشمگیری بوده تو کارش
    ملودی سینا پارسیان هم کاملا جذاب و پرکشش دراومده بود خصوصا که فضا واسه اوج و فرودهای شادمهری توش زیاد بود
    تنظیم خوب بود و بد کار نکرده بود میلاد هاشمی. مطابق استانداردهای روز مارکت ایران بود(و نه بیشتر البته)

از وکال شادمهر هم چیزی نمیشه گفت. دیگه خودش کاملا گویاست

شادمهر کار از اهنگسازای مختلف زیاد دستشه چیزی بیش از تصور بقیه ولی خب انتخابش اینه که منم باهاش موافقم
    به چز اون کاره ضعیف "میترسم" تمام کارها موفق بودن آمار سایت ها و خصوصا یوتوب مشخصه

14. کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3345 از 4087 نخستنخست ... 23452845324532953335334333443345334633473355339534453845 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 110 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 110 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع