نوشته اصلی توسط Armila ارمیلا
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست ندیدی جانم از غم ناشکیباست چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم . . . به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
Armila
نوشته اصلی توسط Parsa8 ارمیلا پارسااا خوبییی دوست قدیمی؟
نوشته اصلی توسط Armila پارسااا خوبییی دوست قدیمی؟ مرسی گلم تو خوبی؟
نوشته اصلی توسط Parsa8 مرسی گلم تو خوبی؟ منم بد نیستم مرسییییی تنهایی با قدرت تاپیک شادمهر رو بازسازی کردیا خیلییی هم خوووب
Parsa8
نوشته اصلی توسط Armila منم بد نیستم مرسییییی تنهایی با قدرت تاپیک شادمهر رو بازسازی کردیا خیلییی هم خوووب زحمتای بچه ها قبل ترکیدن بود من فقط کپی پیست زدم از آیناز و فرناز و ...بکس قدیم خبری نداری؟
نوشته اصلی توسط Parsa8 زحمتای بچه ها قبل ترکیدن بود من فقط کپی پیست زدم از آیناز و فرناز و ...بکس قدیم خبری نداری؟ فرناز که از وقتی خانوم مهندس شده دیگه کلا پیداش نشده ولی آیناز رو خبرشو دارم خوبه
نوشته اصلی توسط Armila فرناز که از وقتی خانوم مهندس شده دیگه کلا پیداش نشده ولی آیناز رو خبرشو دارم خوبه اونکه داشت میخوند واسه کنکور جهشی خونده؟ سلام برسون به ایناز
ویرایش توسط Parsa8 : 06-02-2014 در ساعت 04:30 PM
نوشته اصلی توسط Parsa8 اونکه داشت میخوند واسه کنکور جهشی خونده؟ سلام برسون به ایناز نه دیگه من و آیناز و فرناز پارسال کنکوری بودیم که اون 2تا رفتن دانشگاه من موندم امسال یه 20 روز دیگه ایشالا چشم حتما
نوشته اصلی توسط Armila نه دیگه من و آیناز و فرناز پارسال کنکوری بودیم که اون 2تا رفتن دانشگاه من موندم امسال یه 20 روز دیگه ایشالا چشم حتما ایشالا جایی که میخوای قبول میشی توکل به خدا (sm71) خوشحال شدم بعد از مدت ها همکلام شدیم من برم تا جایی فعلا
نوشته اصلی توسط Parsa8 ایشالا جایی که میخوای قبول میشی توکل به خدا (sm71) خوشحال شدم بعد از مدت ها همکلام شدیم من برم تا جایی فعلا ایشالا مرسییییی پارسا منم خیلییی خوشحال شدم خدانگهدار
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 126 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 126 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن