آهنگ بهروز صفاریان با ملودی وحید پویان به زودی ظاهرا ماها داشتیم اشتباه میزدیم دسته جمعی خخخخخخ
آهنگ بهروز صفاریان با ملودی وحید پویان به زودی ظاهرا ماها داشتیم اشتباه میزدیم دسته جمعی خخخخخخ
خوب متعجبم اگه این بده چرا دیگه بهروز صفاریان باهاش کار میکنه به نظر من اینا کارشون بد نیست اما ما دوست داریم شادمهر خودش کار خودشو بسازه شاید اگه یه روز سیاوش قمیشی هم برای شادمهر کار بسازه شاید بازم ما خوشمون نیاد چون شادمهر رو همیشه با عقبه ی ذهنی آهنگساز و تنظیم کننده و نوازنده بودنش تو ذهنمون داریم به نظر منم وحید پویان آهنگساز بدی نیست تو ژانر خودش کارهایی که برای معینم زده انصافا عالیه ولی به شادمهر که میرسه خودشو نشون نمیده کارها شاید اگه تنظیم خود شادمهر روی ملودیهاش میومد بهتر دیده میشد
من فکر میکنم شادمهر اگه دو سه تا کار با این پویان انجام میداد هیچ انتقادی ازش نمیشد
یا حداقلش مثلا بعد دو سه تاکار یکی خودش میساخت
شاید به سلیقه ما زیاد نزدیک نیست این اقای پویان ولی من چند تاشو دوست دارم
شاید واقعا کارش خوبه که بقیه هم دارن ازش استفاده میکنن
شایدم که میگن چون با شادمهر کار کرده پس خووبه
پویان و صفاریان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از مدتها اومدم .. نمیدونم چیا گفتید و چه اتفاقایی اینجا افتاده ولی از کامتهای آخر به نظر میاد بازم بحث و دعوا بوده پس باعث شد دیگه کامنتهایی که ندیده بودم رو اصلا نخونم .. فعلا حوصله دیدن دعوای دوستامو ندارم .
راستی این اهنگ جدید بهروز صفاریان خیلی قشنگه .. لینک دانلود کامل اهنگ :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا قطعا سبک و سیاقش شادمهری نیست وحید پویان واسه همین کارهاش واسه شادمهر به اندازه ی کارهاش واسه معین نگرفت البته چند تاش انصافا خوب بود ولی بازم هر چی هست من چند برابر به سینا پارسیان ترجیحش میدم چون که حداقل سبک خودشو داره ولی پارسیان چه به لحاظ آهنگسازی چه خوانندگی یه بدل دست چندم از شادمهره
دقیقا به خود وحید پویان و حتی به امیر فرشباف هم گفتم که چرا آهنگهایی که وحید پویان برای هر کسی به جز شادمهر میسازه قشنگه اما هیچ وقت و انرژی ای واسه شادمهر نمیزاره ؟ این آهنگی که واسه بهروز صفاریان ساخته تو دستخط اهنگهای مهدی یراحی میمونه و چون اهنگهای یراحی رو دوس دارم از اینم خوشم اومد .. فکر کنم یکی از دلایلی که باعث شده اهنگ بهروز صفاریان شنیدنی بشه شعر بسیار زیبا و تنظیم فوق العاده خودشه .. اگه وحید پویان یه اهنگ جدید برای شادمهر بسازه و تنظیم کنندش بهروز صفاریان باشه و ترانه اش رو هم همین احمدامیرخلیلی یا افشین مقدم یا روزبه بگن حتما استقبال میکنم و شعر و تنظیم برای زیبا شدن یه آهنگ به اندازه آهنگسازی اهمیت دارن واسه همینه که حتی به یه اهنگ با ملودی های وحید پویان و با تنظیم خود شادمهر هم استقبال میکنم
بچه ها من به فربد حق میدم ناراحت باشه و منم با این رویه که شادمهر در پیش گرفته مشکل دارم اما همینکه بازم با آرون همکاری کرده یعنی یک قدم رو به جلو و اگه باعث بشه از میلاد هاشمی فاصله بگیره که چند قدم رو به جلو به حساب میاد .. و یه نکته مثبتشم نوازندگی شادمهر اونم تو یه اهنگ بیکلام بود .. اکثر آهنگهای آلبوم بیکلام بهار من شادمهر عزیز هم همشون کاور و قدیمی بودن اما اولین البومش بود و خیلی هم ازش استقبال شد و بعد آلبوم مسافر منتشر شد و ترکوند .. همکاری وحید پویان با بهروز صفاریان میتونه زمینه رو برای همکاری شادمهر با بهروز صفاریان فراهم کنه و اینم خیلی خوبه .. این اتفاقات باعث شده یه ذره اما کوچولو به آینده شادمهر امیدوارتر بشم .. انشالله آهنگهای جدید باکلام بهروز صفاریان رو با اهنگسازی های شادمهر بشنویم و به نظرم دور از دسترس و نشدنی نیست و ممکنه از طریق کانال همین وحیدپویان بازم مثل گذشته با هم همکاری کنن و خاطره تجربه شنیدن شاهکارهای قدیمی شادمهر از آلبوم مسافر بگیر تا خیالی نیست رو برامون زنده کنن .. البته بد نیست شادمهر تو سبک یونانی هم آهنگی بسازه و بخونه