نیما جا اهنگها بسیار زیبا بود و لینک صفحاتش رو میزارم که هر کسی دوست داشت بشنوه و باید از آثار خوب حمایت کرد اما متاسفانه آهنگهای این خانوم پخش خیلی ضعیفی داشتن
.. حسین غیاثی هم ترانه های خوبی میگه و مثل اینکه همکار جدید افکاری شده .. چون روزبه جدیدا فقط داره واسه خودش ترانه میگه و کمکار شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگن آهنگاش مخصوصا یه خاطره و ما داریم کجا میریم،یعنی صداش خیلی خوب نیستا،ملودیا جادوییه.
اهنگ «گفتی بمان»ش شبیهه اهنگ «باورم کن»علی زند وکیلیه که اونم اهنگسازش افکاریه.
نمیدونم چطوریه که ۹۹ درصد کارایی که افکاری میسازه فوق العادن و ماندگار،،به نظرم جزه اهنگسازاییه که نه مثلش بوده با اینهمه کار عالی و نه مثلش میاد دیگه.
ویرایش توسط GreenWorld : 12-31-2019 در ساعت 12:31 AM
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
افکاری شهر حسود زندوکیلی رو هم عالی ساخته
دقیقا باهات موافقم .. صداش پخته نیست .. اما آهنگها استثنایی .. خیلیا میگن افکاری تو تکرار افتاده اما اونا مثل همونایی هستن که اعتماد به نفس شادمهر رو با اینجور حرفا از بین بردن و امیدوارم افکاری آهنگسازی رو همچنان ادامه بده و با این نظرات خودشو نبازه که تو بین این همه بی هنرهایی که موزیسین شدن چند تا اهنگ خوب بشنویم چون به نظرم اینا تکرار نیست و دستخط و سبک خودشه و همینا باعث شده آهنگاش شنیدنی بشه و عالیه
آهنگ جدید احسان نی زن با شعر روزبه بمانی و تنظیم سعید زمانی فردا شب منتشر میشه که فکر کنم موزیک بارانم بزاره
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)