صفحه 3390 از 4087 نخستنخست ... 23902890329033403380338833893390339133923400344034903890 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 33,891 به 33,900 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    خیلی قشنگن آهنگاش مخصوصا یه خاطره و ما داریم کجا میریم،یعنی صداش خیلی خوب نیستا،ملودیا جادوییه.
    اهنگ «گفتی بمان»ش شبیهه اهنگ «باورم کن»علی زند وکیلیه که اونم اهنگسازش افکاریه.
    نمیدونم چطوریه که ۹۹ درصد کارایی که افکاری میسازه فوق العادن و ماندگار،،به نظرم جزه اهنگسازاییه که نه مثلش بوده با اینهمه کار عالی و نه مثلش میاد دیگه.
    اینکه افکاری حتی بهترین آهنگساز ده سال اخیر ایرانه درش شکی نیس و اینکه جزو بهترینهاست اما اون جمله ی نه مثلش بوده برام یه کم مبهمه
    چون امثال بابک بیات شماعی زاده قمیشی زلاند منفردزاده واروژان چشم آذر و خیلیای دیگه تقریبا دست نیافتنی هستن و حتی افکاری هم نتونسته و نمیتونه کارایی مثل اونا بسازه
    که در دهه 50 ساخته شدن و هنوز بوی تازگی میدن

2. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    اینکه افکاری حتی بهترین آهنگساز ده سال اخیر ایرانه درش شکی نیس و اینکه جزو بهترینهاست اما اون جمله ی نه مثلش بوده برام یه کم مبهمه
    چون امثال بابک بیات شماعی زاده قمیشی زلاند منفردزاده واروژان چشم آذر و خیلیای دیگه تقریبا دست نیافتنی هستن و حتی افکاری هم نتونسته و نمیتونه کارایی مثل اونا بسازه
    که در دهه 50 ساخته شدن و هنوز بوی تازگی میدن
    خیلی از خواننده ها بعد از کار با افکاری به نظر من نتوستن کار بهتری بعد از اون همکاری ارائه بدن
    مثالش داریوش
    گوگوش که البته چندتا کار خوب بعد البوم اعجاز داره ولی نه به اون کیفیت
    ولی البوم جان جوانی به اندازه ای که باید گل نکرد با اینکه عالی بود
    معین تا جایی که یادمه دوتا کار با افکاری داشتش به نظر من بعد همدم نتونست کاری به اون کیفیت بده بیرون
    افکاری در حال حاضر حرف اولو میزنه و فوق العاده انسان بی حاشیه ای هستش
    یکی از دوستان نزدیکش به نام حسام گلشن من اینستاشو دارم بعضی وقتا لایو میزاره اهنگای اتودی که افکاری خونده رو واقعا عالیه
    تنها کسی که لایق همکاری با شادمهر هستش افکاریه و امیدوارم یک روز این اتفاق بیفته

حرفه ای
    روزبه بمانی بعد از اختلافی که با افکاری خوردن چندتا کار داده بیرون ولی کاملا تفاوت اون کار ها با کاری که افکاری براش زده مشخصه و اینکه احسان نی زن خیلی سعی میکنه مثل افکاری باشه اینم توی ملودی یعنی تموم مشهوده ولی واقعا نمیتونه

5. کاربر مقابل از AbEc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط AbEc نمایش پست ها
    خیلی از خواننده ها بعد از کار با افکاری به نظر من نتوستن کار بهتری بعد از اون همکاری ارائه بدن
    مثالش داریوش
    معین تا جایی که یادمه دوتا کار با افکاری داشتش به نظر من بعد همدم نتونست کاری به اون کیفیت بده بیرون
    یکی از دوستان نزدیکش به نام حسام گلشن من اینستاشو دارم بعضی وقتا لایو میزاره اهنگای اتودی که افکاری خونده رو واقعا عالیه
    تنها کسی که لایق همکاری با شادمهر هستش افکاریه و امیدوارم یک روز این اتفاق بیفته
    افکاری با شادمهر چه مشکلی دارن
    یا اینکه شادمهر عیب میدونه برای خودش کار کردن با افکاری رو

نیمه فعال
    من خودم عاشق کارای افکاری ام اما اون دوستمون گفت نه مثلش بوده که خواستم بگم ما خیلی بزرگترهایی هم داشتیم
    تو موسیقیمون ضمن اینکه آلبوم داریوش و ابی با افکاری رو مثال زدی اما این آلبوما به هیچ وجه قابل مقایسه با آلبومهای دهه 50 و 60 داریوش و ابی نیستن
    اون کارها دیگه تکرار نمیشن اما موافقم که بعد از دنیای این روزا و جان جوانی ابی و داریوش کارهاشون راضی کننده نبوده اما مقایسه با آلبومهای گذشتشون اشتباهه
    ویرایش توسط ebihamed : 12-31-2019 در ساعت 01:54 PM

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    افکاری با شادمهر چه مشکلی دارن
    یا اینکه شادمهر عیب میدونه برای خودش کار کردن با افکاری رو
    مشکل اینجاست شادمهر ترجیح میده همه بگن شادمهر فرضا سینا پارسیان رو معروف کرده تا اینکه بخان بگن شادمهر یه آهنگ عالی
    داده آهنگسازش افکاریه همین و بس

9. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    مشکل اینجاست شادمهر ترجیح میده همه بگن شادمهر فرضا سینا پارسیان رو معروف کرده تا اینکه بخان بگن شادمهر یه آهنگ عالی
    ای کاش میشد یکی افکاری براش بسازه

فعال
    داداش خبر نداری این آهنگی ک قراره شادمهر تو اسفندماه بده بیرون ساخته خودشه یا نه؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط AbEc نمایش پست ها
    مثالش داریوش
    میشه اینستای این حسام گلشن رو بدی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    داداش خبر نداری این آهنگی ک قراره شادمهر تو اسفندماه بده بیرون ساخته خودشه یا نه؟
    هنوز مشخص نیس اما تا الان جای بسی خوشحالیه که قطعا کاری با پارسیان و ایمین نداره مگه اینکه همین چند وقته یکی بندازن بهش اینم باز جوگیر بشه پخش کنه

صفحه 3390 از 4087 نخستنخست ... 23902890329033403380338833893390339133923400344034903890 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 29 مهمان ها)

1. Hosein333،
  2. MaMaTiR

کلمات کلیدی این موضوع