صفحه 3436 از 4087 نخستنخست ... 24362936333633863426343434353436343734383446348635363936 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 34,351 به 34,360 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    چیزی عوض نمی شه
    چ یا سکوت چ فریاد
    اووونــــــــــــــــــــ ــــــــی ک عاااااشقـــم کرد بـــــایـــــــــــــــد ادامــــــــــــه مـــــ داد
    بــــــــــــــــــــــــ ـــااااااااااااااایــــــ ـــــــــــــــــــــد ادامــــــــــــــــه مـــــــــــــــــــــی داااااااد

فعال
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داداش خبر جدیدی دستت نیومده؟

فعال
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داداش خبر جدیدی دستت نیومده؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hoohoo نمایش پست ها
    چیزی عوض نمی شه
    چ یا سکوت چ فریاد
    اووونــــــــــــــــــــ ــــــــی ک عاااااشقـــم کرد بـــــایـــــــــــــــد ادامــــــــــــه مـــــ داد
    بــــــــــــــــــــــــ ـــااااااااااااااایــــــ ـــــــــــــــــــــد ادامــــــــــــــــه مـــــــــــــــــــــی داااااااد

حتی این اهنگ رو هم پویان گوه زد توش
    این ادم هیچ هنری نداره
    واقعا نداره
    البوم تصویر ترانه های خوبی داشت
    ولی پویان یه تنه رید تو همه ترانه ها . مخصوصا اعتراف
    البته یه جاهایی میلاد هاشمی هم کمکش کرد تو ریدن ولی باز البوم بدی نبود

نقل قول نوشته اصلی توسط fdd نمایش پست ها
    به نظرم الان سیروان تنها کسیه که داره فراتر از موسیقی ایران عمل میکنه و در عین حفظ مخاطب و بازار سعی میکنه مخاطب رو هم دنبال خودش بکشونه به سطح بالاتر از کیفیت موسیقی ایران
    با همه حرفایی که بالا زدی موافقم بجز این . سیروان واقعا هیچی نیست تو موسیقی ما . مخصوصا خوانندگی . بدون اغراق و حب و بغضی میگم ک هیچی نیست :)))) تنظیمای خوب هم داشته مخصوصا نمیدونم خواجه امیری واقعا خوب بود و شاید دو سه تا اهنگ دیگه ولی در کل اصلا در حدی نیست که بخواییم اینجوری بگیم ( نظر منه و نظر شمام محترم ) من جمالفرد رو با اختلاف ترجیح میدم به سیروان تو تنظیم یا یه زمانی ترابی هم باحال بود حتی خود محمد ناهیدی که شادمهر اوردش هم تنظیمای خوبی داشت . بخواییم از نظر تعداد کار درخشان بگم سیروان تو هفت هشت نفر اولم نیست واسم

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    حاجی دو روزم نگذشته از اهنگ جدیدش دیگه خبر نمیاد که فعلا :))))))
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

فعال
    منم از سیروان خوشم نمیاد داداشش بهتره باز زانیار خسروی

فعال
    نه پیمان جان مخصوصا یوتوب رو نوشتم. یوتوب به دلیل ***** بودن توی ایران بازدید کمی داره ولی آمارش صد در صد واقعیه. و منظورم این بود وقتی این موزیک ها توی یوتوب ***** این قدر بازدید داشته دیگه ببینید چقدر موفق بوده درمقام مقایسه..
    وگرنه همین آهنگهای شادمهر توی رادیو جوان، موزیک باران ، تلگرام و سایت های دیگه در مجموع بازدید های چند ده میلیونی و چند صد هزارتایی داشته که با ادمای هم تراز شادمهر که امسال موزیک دادن و همچنین ستاره جدید و نوظهور مقایسه کنی فوق العاده ست نسبتا..

-

راستی خوب شد اینو گفتی که ترکیه این جوریه. واقعا چند وقت پیش داشتم فکر میکردم چقدر مشکل داریم اینجا و ضربه خوردیم که مثلا اگر یوتوب ***** نبود خیلی از اهنگهای ایرانی باید بازدید های چند ده میلیونی و چند صد میلیونی پیدا میکردن تو یوتوب و این جوری موزیکمون بیشتر شنیده میشد و مثلا به جای این که الان خیلی از ماها موزیک ترکیه رو دنبال میکردیم اونا مارو دنبال میکردن..
    کامنت های زیر ویدئو ب قول میدم محسن یگانه رو بخون.. بین خارجی ها چه ارتباط خفنی میتونن برقرار کنن با موزیک ما و حتی کلام نا اشنا به گوششون.. واقعا کاش شرایط درست میشد...
    با احترام شما فقط جواب میدی منظور دیگران رو نمیخوای متوجه بشی
    کسی نگفت آمار یوتیوب غیرواقعیه منظور بنده هم این بود که رقمهای بازدید تعداد قابل توجهی به حساب نمیان در مقایسه با آمار کارهای چند سال قبل خود شادمهر
    فواد جان چرا از بازدید رویای ما انتخاب رابطه گمت کردم حالم عوض میشه و حتی حس خوبیه حرفی نمیزنی؟؟
    در مورد یوتیوب هم یادش به خیر کارهای سالهای قبل شادمهر هم مخاطب خارجی داشت کشورهای مثل یونان ترکیه آذربایجان
    ولی الان قضیه فرق میکنه شنونده یونانی اینقدر بیچاره نشده که موزیک های کم نظیر خودشون را ول کنه پاشه بیاد دنبال دری وری های سینا پارسیان و وحید پویان

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط RAHAM نمایش پست ها
    اگه شما برای شادمهر ارزش قائل بودی به این آهنگ و یا آهنگهای دیگه ای که خونده و از دید شما خوب نیست نمیگفتی خزعبلات
    حالا چون بنده دوست داشتم شدم مشوق ایشون برای ادامه این مسیر و شما و همه ی اون دوستانی که چندین وقته دارید انتقاد میکنید شدین دلسوز شادمهر
    هیشکی بدش نمیاد خودش مثل قبل آهنگ بسازه و شاهکار خلق کنه
    اما اینکه چند تا آهنگ رو بذارید تو راس و همه ی آهنگهایی که شادمهر میخونه رو با اون آهنگها مقایسه کنید به نظر شما درسته ؟
    همون موقع هم همون شاهکارها به نظر خیلی ها شاهکار نبود و حتی خیلی از آهنگهای آلبوم تجربه کن رو بد میدونستن اما حالا همین دوستان این آهنگهای اخیر رو با اون آلبوم حتی میسنجن و به اونا قانع و راضی شدند
    زوال یا سقوط هر چی شما میگید، به نظرم خودش اونقدری فکر و عقل داره که به کاراش فکر کنه
    شمایی که نابغه میدونینش اما در برابر این آهنگها اون رو هیچ کاره میدونید و فکر میکنید بعضیا مجبورش کردن که بزور بخونه
    این همون نابغه ست همه چی هم دست خودشه
    خودش بخواد میسازه
    اگرم نخواد شما سالها انتقاد کن
    من به اون خیلی ها هم کار ندارم که به قول شما حال نکردن
    شما چشماتو باز کن و یاد بگیر که همه ی سلیقه ها رو در نظر بگیری و چون یه عده دوست نداشتن بقیه رو در اون یه عده جمع نبندی و نخوای که هیشکی دوست نداشته
    باشه
    خیالتُ راحت کنم دایی جون من یکی به اندازه پشم هم برای این چرندیات اخیر شادمهر ارزشی قایل نیستم
    خودش هم مشخصه از بس مشروب مصرف کرده قدرت تشخیصی براش باقی نمونده
    هیچ موزیسینی تو این سطح تو دنیا وجود نداره که بیاد ظرف چند سال آفتابه بگیره به سرتاپا هیکل خودش و اینطوری کارنامه پربار و غنیش را نابود کنه مگر اینکه عقلش را داده باشه اجاره و مشنگ باشه دقیقا مثل شخص شادمهر عقیلی
    نظارت مظارتی هم هیچ در کار نیست وگرنه هر بیسوادی میفهمه این ملودی آخری فوق فاجعه است و به هیچ عنوان اسمش رو نمیشه ملودی گذاشت مگر اینکه بزور بخوان تو پاچه مخاطبا بکنن که اونم هر کس بسته به درک و فهمش تشخیص میده داستان چیه

8. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    با احترام شما فقط جواب میدی منظور دیگران رو نمیخوای متوجه بشی
    کسی نگفت آمار یوتیوب غیرواقعیه منظور بنده هم این بود که رقمهای بازدید تعداد قابل توجهی به حساب نمیان در مقایسه با آمار کارهای چند سال قبل خود شادمهر
    فواد جان چرا از بازدید رویای ما انتخاب رابطه گمت کردم حالم عوض میشه و حتی حس خوبیه حرفی نمیزنی؟؟

بازدید همه این کارهایی هم که گفتی یک دفعه و یک شبه این قدر نشده! همون انتخاب سال اول فکر کنم حدود 1 یا 2 میلون بازدید داشت(اگه اشتباه نکنم) توی یوتوب پس به کارهای جدیدش هم از همین لحاظی که میگی باید زمان داد(این بحث صرفا به لحاظ امار داریم میکنیم و نه جنبه هنری قضیه!)
    همون تراک قلب من که توسط دوستان مسخره میشه یکی از پر بازدید ترین کارای شادمهره!
    از همون زمان هم کارهایی مثل آینده، معروف، یه دختر و... هست که اون قدری که باید استقبال نشده ازشون(دلیل نپرداختن به سوالت هم این بود که نمیخواستم اینو بگم )

اما نکته مهمتر من دارم میگم شادمهر در سطح و لول این روزهای بازار پاپ ایران موفقه. چی رو داری به چی ربط میدی؟
    الان توی دو، سه سال اخیر مگه چند نفر بودن که توی همین یوتوب بازدیدی بیشتر از شادمهر گرفته باشن؟؟ تازه به قول خودت با ضریب نفوذ بیشتر اینترنت

(تمام مثال ها از یوتوب زده میشه که جای شک و شبهه نداشته باشین وگرنه از کلی سایت ایرانی هم میشه این آمار رو داد که احتمالا زیر بار نمیرید)

-
    این حرفها راجع به آمار و ارقام صرفا به خاطر اینه که بگم بر خلاف نظر شما و سایر دوستان شادمهر توی حرفه خودش به لحاظ تجاری-موسیقی اصلا و ابدا در حال افت نیست! وگرنه خود من شخصا مثلا کاری مثل ماندگار رو که شنیده هم نشد به نسبت اتفاقا با هیچ اهنگی عوض نمیکنم

در مورد یوتیوب هم یادش به خیر کارهای سالهای قبل شادمهر هم مخاطب خارجی داشت کشورهای مثل یونان ترکیه آذربایجان
    ولی الان قضیه فرق میکنه شنونده یونانی اینقدر بیچاره نشده که موزیک های کم نظیر خودشون را ول کنه پاشه بیاد دنبال دری وری های سینا پارسیان و وحید پویان
    یعنی واقعا برداشتت از حرف من اگه این بود و کل موسیقی ایران رو پارسیان و پویان میبینی هیچی دیگه بهتره ادامه اش ندیم..

بارها و بارها ملودی کارهای امثال فرامرز اصلانی، شماعی زاده، شادمهر، یغمایی و... کپی، کاور و یازسازی شده و میشه توسط غیر فارسی زبون ها و حتی همین الانم خواننده و موزیسین هایی مثل یگانه و چاوشی و خیلیای دیگه مخاطب غیر ایرانی دارن و همه اینا با وجود نبودن یک رسانه درست حسابی هست.
    اگر یوتوب ***** نبود و فضای تبلیغاتی فرهنگی مناسبی داشتیم تعداد مخاطبین خارجی موسیقی پاپ یا راک ایران خیلی بیشتر از این بود(کما این که قبل انقلاب بود)

10. کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    بازدید همه این کارهایی هم که گفتی یک دفعه و یک شبه این قدر نشده! همون انتخاب سال اول فکر کنم حدود 1 یا 2 میلون بازدید داشت(اگه اشتباه نکنم) توی یوتوب پس به کارهای جدیدش هم از همین لحاظی که میگی باید زمان داد(این بحث صرفا به لحاظ امار داریم میکنیم و نه جنبه هنری قضیه!)
    همون تراک قلب من که توسط دوستان مسخره میشه یکی از پر بازدید ترین کارای شادمهره!
    از همون زمان هم کارهایی مثل آینده، معروف، یه دختر و... هست که اون قدری که باید استقبال نشده ازشون(دلیل نپرداختن به سوالت هم این بود که نمیخواستم اینو بگم )

اما نکته مهمتر من دارم میگم شادمهر در سطح و لول این روزهای بازار پاپ ایران موفقه. چی رو داری به چی ربط میدی؟
    الان توی دو، سه سال اخیر مگه چند نفر بودن که توی همین یوتوب بازدیدی بیشتر از شادمهر گرفته باشن؟؟ تازه به قول خودت با ضریب نفوذ بیشتر اینترنت

(تمام مثال ها از یوتوب زده میشه که جای شک و شبهه نداشته باشین وگرنه از کلی سایت ایرانی هم میشه این آمار رو داد که احتمالا زیر بار نمیرید)

-
    این حرفها راجع به آمار و ارقام صرفا به خاطر اینه که بگم بر خلاف نظر شما و سایر دوستان شادمهر توی حرفه خودش به لحاظ تجاری-موسیقی اصلا و ابدا در حال افت نیست! وگرنه خود من شخصا مثلا کاری مثل ماندگار رو که شنیده هم نشد به نسبت اتفاقا با هیچ اهنگی عوض نمیکنم

یعنی واقعا برداشتت از حرف من اگه این بود و کل موسیقی ایران رو پارسیان و پویان میبینی هیچی دیگه بهتره ادامه اش ندیم..

بارها و بارها ملودی کارهای امثال فرامرز اصلانی، شماعی زاده، شادمهر، یغمایی و... کپی، کاور و یازسازی شده و میشه توسط غیر فارسی زبون ها و حتی همین الانم خواننده و موزیسین هایی مثل یگانه و چاوشی و خیلیای دیگه مخاطب غیر ایرانی دارن و همه اینا با وجود نبودن یک رسانه درست حسابی هست.
    اگر یوتوب ***** نبود و فضای تبلیغاتی فرهنگی مناسبی داشتیم تعداد مخاطبین خارجی موسیقی پاپ یا راک ایران خیلی بیشتر از این بود(کما این که قبل انقلاب بود)

تمام نوشته هات فرافکنی و اشتباهه عزیز
    من اعصابم حسابی خورده نمیتونم خط به خط جوابت را بدم
    یک کلام میگم و تمام شادمهر فقط داره نون کارهای قدیمیش را میخوره و بس. اگر شادمهر با آهنگایی مثل عقل و عشق و خواب خوش و برنده فعالیتش را شروع میکرد الان باید میرفت غاز میچروند نه اینکه تو لس آنجلس فراری بازی کنه

12. 2 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    تمام نوشته هات فرافکنی و اشتباهه عزیز
    من اعصابم حسابی خورده نمیتونم خط به خط جوابت را بدم
    یک کلام میگم و تمام شادمهر فقط داره نون کارهای قدیمیش را میخوره و بس. اگر شادمهر با آهنگایی مثل عقل و عشق و خواب خوش و برنده فعالیتش را شروع میکرد الان باید میرفت غاز میچروند نه اینکه تو لس آنجلس فراری بازی کنه
    یعنی خداوکیلی اومدم اینا رو ویرایش کنم همه رو بنویسم "نمیتونیم همو قانع کنیم بی خیال" که دیدم دیر شده جواب دادی
    ایشالا شادمهر همیشه بهترین ها براش اتفاق بی افته حالا از هر راه و روشی که شده
    همه هواداراش هم راضی بشن بالاخره یه روز

14. 2 کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 3436 از 4087 نخستنخست ... 24362936333633863426343434353436343734383446348635363936 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 16 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع