صفحه 3437 از 4087 نخستنخست ... 24372937333733873427343534363437343834393447348735373937 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 34,361 به 34,370 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    تمام نوشته هات فرافکنی و اشتباهه عزیز
    من اعصابم حسابی خورده نمیتونم خط به خط جوابت را بدم
    یک کلام میگم و تمام شادمهر فقط داره نون کارهای قدیمیش را میخوره و بس. اگر شادمهر با آهنگایی مثل عقل و عشق و خواب خوش و برنده فعالیتش را شروع میکرد الان باید میرفت غاز میچروند نه اینکه تو لس آنجلس فراری بازی کنه
    نقل قول نوشته اصلی توسط fdd نمایش پست ها
    یعنی خداوکیلی اومدم اینا رو ویرایش کنم همه رو بنویسم "نمیتونیم همو قانع کنیم بی خیال" که دیدم دیر شده جواب دادی
    ایشالا شادمهر همیشه بهترین ها براش اتفاق بی افته حالا از هر راه و روشی که شده
    همه هواداراش هم راضی بشن بالاخره یه روز
    صلوات ختم کنید عزیزان

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط fdd نمایش پست ها
    یعنی خداوکیلی اومدم اینا رو ویرایش کنم همه رو بنویسم "نمیتونیم همو قانع کنیم بی خیال" که دیدم دیر شده جواب دادی
    ایشالا شادمهر همیشه بهترین ها براش اتفاق بی افته حالا از هر راه و روشی که شده
    همه هواداراش هم راضی بشن بالاخره یه روز
    امیدوارم ...
    شرمنده اگر تند باهات صحبت کردم فواد جان واقعا دست خودم نیست از اینکه میبینم شادمهر افتاده تو سراشیبی و بی دنده و ترمز داره به سمت پایین میره شدیدا حرص میخورم خصوصا اینکه هیچ کاری از دست امثال ماها ساخته نیست

نیمه فعال
    بازم تاکید میکنم بازدید و لایک و اینحرفا ملاک قابل قبول بودن یه اثر هنری نیست ممکنه وجهه ی هنرمند باعث بشه هر کاری بده اون اثر بازدید بیشتری داشته باشه این بازدیدها داره نون اسم شادمهر رو میخورن نه زیبایی خودشونو آهنگ جمعه ی فرهاد که مثال زده شده جزو اعتبارات موزیک ما محسوب میشه نه این کارهایی که شادمهر میده و انقد سطحی هستن که خودشم نمیتونه یه ماه بیشتر صبر کنه تا ترک بعدی . داریوش که ازش اسم برده شد بله شاید آلبوم دنیای این روزا سطح پایین تری داشت از ألبوم شقایق ولی با توجه به شرایطی که به موسیقی ما گذشته بازم در نوع خودش بهترین بود داریوش به کارنامه ی خودش خیانت نکرده هیچوقت اگه آلبومی داده همه ی ترکهاش حرفی واسه گفتن داشته و ترکی رو به عنوان فیلر داخل آلبوم نذاشته شما فکر میکنین شادمهر هم به کارنامه ش احترام گذاشته شادمهر بی نهایت شب مسافر پرپرواز تقدیر سبب ترس و خیلی و خیلی. دیگه از کارهاش رو با شادمهر فعلی میشه در یه کفه ی ترازو قرار داد؟؟؟ راجب این موصوع دیگه کامنت نمیذارم اما هر کسی که داره از شرایط فعلی گله میکنه حق داره چون شادمهر یه زمانی یه برند بود تو موسیقی ما که پکیج کاملی از ملودی سازی تنظیم وکال نوازندگی و همه ی اینا بود نه این شادمهری که مثل محسن ابراهیم زاده داره هر ماه یه ترک میده و اون ترک بعد از یک هفته به دست فراموشی سپرده میشه فقط آرزو میکنم خیلی دیر نشه واسه برگشتن شادمهر ...

4. 3 کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    به نظرم علت اصلی همه این اتفاقات چیزی هست که هیچکدوم زیاد بهش توجه نداریم اونم مشغول شدن شادمهر با زندگیش و مخصوصا مخصوصا ملینا هست فکر کن قبلا چند ساعت از روزش رو با همسرش سپری میکرد بقیه رو به موسیقی می پرداخت اما حالا بیشتر وقتش صرف ملینا میشه کافیه یه نگاه به گذشته بندازین که از وقتی ملینا به دنیا اومد شادمهر کار ساختن رو گذاشت کنار البته زندگی خودشه و کسی نمیتونه ایراد بگیره. حالا این وسط هم واسه اینکه بیکار نباشه از بین کارای مختلف که میرسه دستش میخونه تا حضورش کم رنگ نشه.

فعال
    اهنگ بیا غرش بده س ک س ی هم بازدیدش زیاد بود بین عموم
    دلیل نمیشه چون بازدید بالاس کارم خوب باشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    اهنگ بیا غرش بده س ک س ی هم بازدیدش زیاد بود بین عموم
    دلیل نمیشه چون بازدید بالاس کارم خوب باشه
    دقیقا درسته جنتلمن رکورد رادیو جوان رو زد اما آیا میشه اینو کار موفقی دونست؟؟؟
    البته با حمایتهای کورکورانه از شادمهر کم کم به خوندن اونجور آهنگها هم میرسیم

8. 2 کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    فقط این دفعه یه چیزی قابل تقدیره و اونم اینه که خودش زحمت کشیده ویولن زده! از عجایب!!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها

با همه حرفایی که بالا زدی موافقم بجز این . سیروان واقعا هیچی نیست تو موسیقی ما . مخصوصا خوانندگی . بدون اغراق و حب و بغضی میگم ک هیچی نیست :)))) تنظیمای خوب هم داشته مخصوصا نمیدونم خواجه امیری واقعا خوب بود و شاید دو سه تا اهنگ دیگه ولی در کل اصلا در حدی نیست که بخواییم اینجوری بگیم ( نظر منه و نظر شمام محترم ) من جمالفرد رو با اختلاف ترجیح میدم به سیروان تو تنظیم یا یه زمانی ترابی هم باحال بود حتی خود محمد ناهیدی که شادمهر اوردش هم تنظیمای خوبی داشت . بخواییم از نظر تعداد کار درخشان بگم سیروان تو هفت هشت نفر اولم نیست واسم

تنظیمی که واسه اهنگ جدید این عن صدا شهاب مظفری زده رو گوش بدید و لذت ببرید
    یه ثانیه بعد اهنگ رو نمیشه حدس زد
    همش خلاقیت و نوآوری
    اقای عقیلی حداقل بده به اینا تنظیم بزنن واست
    مظفری با خوندنش ریده تو اهنگ
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

فعال
    تنظیمی که واسه اهنگ جدید این عن صدا شهاب مظفری زده رو گوش بدید و لذت ببرید
    یه ثانیه بعد اهنگ رو نمیشه حدس زد
    همش خلاقیت و نوآوری
    اقای عقیلی حداقل بده به اینا تنظیم بزنن واست
    مظفری با خوندنش ریده تو اهنگ
    نمیدونم کی اینو خواننده کرده

فعال
    حتی این اهنگ رو هم پویان گوه زد توش
    این ادم هیچ هنری نداره
    واقعا نداره
    البوم تصویر ترانه های خوبی داشت
    ولی پویان یه تنه رید تو همه ترانه ها . مخصوصا اعتراف
    البته یه جاهایی میلاد هاشمی هم کمکش کرد تو ریدن ولی باز البوم بدی نبود

با همه حرفایی که بالا زدی موافقم بجز این . سیروان واقعا هیچی نیست تو موسیقی ما . مخصوصا خوانندگی . بدون اغراق و حب و بغضی میگم ک هیچی نیست :)))) تنظیمای خوب هم داشته مخصوصا نمیدونم خواجه امیری واقعا خوب بود و شاید دو سه تا اهنگ دیگه ولی در کل اصلا در حدی نیست که بخواییم اینجوری بگیم ( نظر منه و نظر شمام محترم ) من جمالفرد رو با اختلاف ترجیح میدم به سیروان تو تنظیم یا یه زمانی ترابی هم باحال بود حتی خود محمد ناهیدی که شادمهر اوردش هم تنظیمای خوبی داشت . بخواییم از نظر تعداد کار درخشان بگم سیروان تو هفت هشت نفر اولم نیست واسم

حاجی دو روزم نگذشته از اهنگ جدیدش دیگه خبر نمیاد که فعلا :))))))

خودش ( آهنگسازی و تنظیم ) + ی ترانه سرای مناسبه تمومه
    .
    .
    با خواننده های دیگــه مقایسه ش نکنید

صفحه 3437 از 4087 نخستنخست ... 24372937333733873427343534363437343834393447348735373937 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 41 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 40 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع