صفحه 3449 از 4087 نخستنخست ... 24492949334933993439344734483449345034513459349935493949 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 34,481 به 34,490 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    اتفاقا به نظر من هرچی تو کارایی که میده بیرون داره ضعیف کار میکنه تو کنسرتا به مراتب بهتر شده
    هم اجرا هم صحبت کردناش و چرخوندن صحنه
    با ایده آل خیلی فاصله داره ها . مخصوصا سالنایی که اجرا میذاره . منظورم روند رو به جلوش هست
    درمورد این موضوع ک گفتی هم نمیدونم چیه و اطلاعی ندارم ولی تو همین تور اخر کنسرت اروپاش من تقریبا تمام اجراها رو دیدم و توش کم سوتی و فالش نداشت
    و شکی نیست که لایو اجرا میشه اما این دستگاهی که شما میگید رو نمیدونم دیگه
    چیزی که من دیدم رضایت بیشتر مخاطباش هست . نمیدونم دیدید یا نه مصاحبه با اونا که تو سالن بودن تو یکی از کنسرتاش . یارو میگفت فکر نمیکردم انقد خوب اجرا کنه شادمهر . تقریبا راضی بودن
    در مورد نوازندگی ولی مطعنم که لایو میزنه
    تو هر اجرا یه جور میزد پاپ کردن رو
    یه کم پرس و جو کنی راجب استفاده از تیونر اطلاعات خوبی بدست میاد اگه فقط کمی دقت کنی شادمهر تو کنسرتهای سالهای پیشش که لایو میخوند خیلی شعرا رو یادش میرفت و این قضیه الان تقریبا به صفر رسیده راجب رضایت هوادارا از کنسرت که مشخصه من و شمام بریم کنسرت از هیجان دیدارش بهمون خیلیم خوش میگذره اما اگه بخام سلیقه ی خودمو بگم دوست داشتم شادمهر یه کنسرت تک نفره تو سالن گیبسون آمفی تیاتر یا رویال البرت هال برگزار میکرد و کلا چیدمان آهنگهاش و نوع اجراش فرق میکرد یعنی شادمهری میدیدیم که فارغ از بالا پایین پریدن یه بند نوازنده ی سازهای زنده پشتش بودن و آهنگهایی مثل پرپرواز روح سبز بی نهایت شب غریبه پل عاطفه و در پارت دیگه ای کارهای تقدیر و ماندگار و محال و اینا رو اجرا میکرد ای کاش این رؤیا فقط یه بار تعبیر میشد چون الان همه ب کنسرتهاش شبیه به هم شده و فقط توش هیجان و خوشگذرونیه ولی شادمهر هنرمندی نبود که هدفش خوش گذروندن محاطبش باشه شادمهر اسطوره بود میتونست توی یکی از کنسرتها لااقل نشون بده شادمهر یه بُعد دیگه ای از هنر هم در وجودش هست که اتفاقا اون شادمهر واقعیه نه فقط هیجان و فان اما خوب عملکردش به این شکله دیگه

2. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    درسته واقعا استثنایی بود در کنار اون ابی هم در دهه 90 میلادی اجراهای چشمگیری داشت اگه تونستی از یوتیوب کنسرت سانتامونیکا سال 90رو ببین چه اجراهای محشری داره البته الانشم با اینکه صداش خیلی پیر و خسته تر شده اما با این وجود همچنان ترجیح میده لایو بخونه توی بچه های داخلم کنسرتهای حامی و نیما مسیحا خیلی خوب بود چند وقت پیشم تور مشترک داشتن و البته مهدی یراحی و محسن یگانه هم از خوبهای اجرای لایو هستن
    نیما مسیحا رو هم قبولش دارم مخصوصا اهنگ پروانگی که بیات ساخته براش

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    یه کم پرس و جو کنی راجب استفاده از تیونر اطلاعات خوبی بدست میاد اگه فقط کمی دقت کنی شادمهر تو کنسرتهای سالهای پیشش که لایو میخوند خیلی شعرا رو یادش میرفت و این قضیه الان تقریبا به صفر رسیده راجب رضایت هوادارا از کنسرت که مشخصه من و شمام بریم کنسرت از هیجان دیدارش بهمون خیلیم خوش میگذره اما اگه بخام سلیقه ی خودمو بگم دوست داشتم شادمهر یه کنسرت تک نفره تو سالن گیبسون آمفی تیاتر یا رویال البرت هال برگزار میکرد و کلا چیدمان آهنگهاش و نوع اجراش فرق میکرد یعنی شادمهری میدیدیم که فارغ از بالا پایین پریدن یه بند نوازنده ی سازهای زنده پشتش بودن و آهنگهایی مثل پرپرواز روح سبز بی نهایت شب غریبه پل عاطفه و در پارت دیگه ای کارهای تقدیر و ماندگار و محال و اینا رو اجرا میکرد ای کاش این رؤیا فقط یه بار تعبیر میشد چون الان همه ب کنسرتهاش شبیه به هم شده و فقط توش هیجان و خوشگذرونیه ولی شادمهر هنرمندی نبود که هدفش خوش گذروندن محاطبش باشه شادمهر اسطوره بود میتونست توی یکی از کنسرتها لااقل نشون بده شادمهر یه بُعد دیگه ای از هنر هم در وجودش هست که اتفاقا اون شادمهر واقعیه نه فقط هیجان و فان اما خوب عملکردش به این شکله دیگه
    خب شما میگی این دستگاه باعث میشه صدا شفاف و بدون فالش به گوش برسه . بعد میگی شعر رو اشتباه میخوند قبلا ولی الان این اشتباها کم شده تقریبا پس یعنی لایو هم نمیخونه ؟ چون اون دستگاه که دیگه شعر رو که درست نمیکنه ؟ :))
    در مورد این نوع اجرا هم شدیدا موافقم قبلا هم همینججا گفتم . واقعا دوست دارم همچین اجرایی تو همچین سالن هایی و با اهنگایی که هم خاطره سازه هم ارزش خونده شدن داره اصلا . مثل همینایی که اسم بردی . اما یه چیزم هست که اونور آبیا خیلی استقبال نمیکنن و بیشتر دنبال همین نوع کنسرت بپر بپر هستن . یه اجرای پر پروازش بود که با پیانو میزنه چقد خوووووبه ولی ملت هی وسطش جیغ میزنن و داد و بیداد میکنن . یا اجرای هزار و یک شب تو کنسرت سونی سنتر بود فک کنم با ابی داشت . اینو که میخوند همه حرف میزدن راه میرفتن ولی اهنگ شیش و هشت میزد همه خوششون میومد . به نظرم این نوع موسیقی و اجرا که مد نظر ماست برای کنسرت اونور آب جواب نده . مگر خواننده های خاص مثل داریوش که اصلا میدونن تو سالن با چه اجراهایی قراره رو به رو بشن و به همون نیت میرن
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

فعال

فعال

نیمه فعال
    خب شما میگی این دستگاه باعث میشه صدا شفاف و بدون فالش به گوش برسه . بعد میگی شعر رو اشتباه میخوند قبلا ولی الان این اشتباها کم شده تقریبا پس یعنی لایو هم نمیخونه ؟ چون اون دستگاه که دیگه شعر رو که درست نمیکنه ؟ :))
    در مورد این نوع اجرا هم شدیدا موافقم قبلا هم همینججا گفتم . واقعا دوست دارم همچین اجرایی تو همچین سالن هایی و با اهنگایی که هم خاطره سازه هم ارزش خونده شدن داره اصلا . مثل همینایی که اسم بردی . اما یه چیزم هست که اونور آبیا خیلی استقبال نمیکنن و بیشتر دنبال همین نوع کنسرت بپر بپر هستن . یه اجرای پر پروازش بود که با پیانو میزنه چقد خوووووبه ولی ملت هی وسطش جیغ میزنن و داد و بیداد میکنن . یا اجرای هزار و یک شب تو کنسرت سونی سنتر بود فک کنم با ابی داشت . اینو که میخوند همه حرف میزدن راه میرفتن ولی اهنگ شیش و هشت میزد همه خوششون میومد . به نظرم این نوع موسیقی و اجرا که مد نظر ماست برای کنسرت اونور آب جواب نده . مگر خواننده های خاص مثل داریوش که اصلا میدونن تو سالن با چه اجراهایی قراره رو به رو بشن و به همون نیت میرن
    نه دوست عزیز من منظورم این نبود گه تمام کارها پلی بک خونده میشه بعضیهاش صد در صد پلی بکه لااقل تا همین چند وقت پیش مطمئنم بعضیاش پلی بک بود و فراموش نکردن شعر رو برای اون کارها گفتم حتی اگه بخایم بگیم شادمهر تمام لایو میخونه ولی این دستگاهی که من گفتم رو الکی نگفتم همچین دستگاهی وجود داره اتفاقا توی برنامه ی دورهمی که حامی اومده بود کاملا راجبش توضیح داد

نیمه فعال
    اقا جان چرا سر خودتونو کلاه میزارید شادمهر الان چند ساله پلی بک میخونه بد هم پلی بک میخونه هر کدوم از اهنگهاشو در چندتا کنسرت مختلف گوش بدید تمام تحریرها و بالا پایین شدن صداش یکیه در حالی که اون زمان که پلی بک نمیخوند هر اهنگ در کنسرتهای مختلف تحریرهای مختلف میزد فقط نکته ریزی که داره آورده وسط چندتا از پلی بک هاش یهو وسط خوندنش صداشو قطع میکنه تا تابلو نشه مثلا تو اجرای دور شدی چندتا اجرای اخیرشو نگاه کنید دقیقا تو یه قسمت اهنگ میگه حالا بخون با من..‌‌.‌. این چیزارو هم تو پلی بک هاش اضافه کرده کسی شک نکنه. البته اینم بگم خودشم میخونه و لایو همزمان اجرا میکنه ولی صدای میکروفن خودش ضعیف تر از پلی بکه هستش.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    اقا جان چرا سر خودتونو کلاه میزارید شادمهر الان چند ساله پلی بک میخونه بد هم پلی بک میخونه هر کدوم از اهنگهاشو در چندتا کنسرت مختلف گوش بدید تمام تحریرها و بالا پایین شدن صداش یکیه در حالی که اون زمان که پلی بک نمیخوند هر اهنگ در کنسرتهای مختلف تحریرهای مختلف میزد فقط نکته ریزی که داره آورده وسط چندتا از پلی بک هاش یهو وسط خوندنش صداشو قطع میکنه تا تابلو نشه مثلا تو اجرای دور شدی چندتا اجرای اخیرشو نگاه کنید دقیقا تو یه قسمت اهنگ میگه حالا بخون با من..‌‌.‌. این چیزارو هم تو پلی بک هاش اضافه کرده کسی شک نکنه. البته اینم بگم خودشم میخونه و لایو همزمان اجرا میکنه ولی صدای میکروفن خودش ضعیف تر از پلی بکه هستش.
    همین الان کنسرت عربستانش از mbc persia تقدیر خیلی تابلو همین موردی بود که گفتی، ولی فک میکنم رویای ما رو کاملا لایو اجرا کرد
    میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
    جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه

10. کاربر مقابل از me16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    به معنای واقعی ترکوند
    چه استایلی داشت ...
    به معنای واقعی کلمه لذت بردم ینی
    وسوسه شدم برم کنسرت لعنتیشو
    اگه بعد این اجراها هنوزم میگید که لایو نمیخونه و نمیزنه باید یه فکر دیگه بکنید ... :))))))
    همین الان تفاوتش با لیلا ( که تازه از بهترین صداها رو داره ) ببینید
    ویلون بزنی
    پیانو بزنی
    دیگه یکی که پول میده میره تو سالن چی میخواد از یه هنرمند :))
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

نیمه فعال
    به معنای واقعی ترکوند
    چه استایلی داشت ...
    به معنای واقعی کلمه لذت بردم ینی
    وسوسه شدم برم کنسرت لعنتیشو
    اگه بعد این اجراها هنوزم میگید که لایو نمیخونه و نمیزنه باید یه فکر دیگه بکنید ... :))))))
    همین الان تفاوتش با لیلا ( که تازه از بهترین صداها رو داره ) ببینید
    ویلون بزنی
    پیانو بزنی
    دیگه یکی که پول میده میره تو سالن چی میخواد از یه هنرمند :))
    پاپ کورن کاملا پلی بک خونده شد نوع وکال حتی فرق میکرد قشنگ مشخص بود حتی همون رویای ما آخرش داشت صداشو میکشید تو آهنگ ولی شادمهر پشت پیانو دهنش بسته بود

صفحه 3449 از 4087 نخستنخست ... 24492949334933993439344734483449345034513459349935493949 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 26 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع