صفحه 3453 از 4087 نخستنخست ... 24532953335334033443345134523453345434553463350335533953 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 34,521 به 34,530 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    اولین کنسرت بدی که دیدم از شادمهر همین بود.
    از اینکه در عربستان کنسرت داشت از میزان محبوبیت خودش تا حد زیادی کاست.
    شادمهر با اینکه جز خواننده های پولداره نمیدونم چرا اینقد حریص شده.
    این کنسرت مخصوصا هنگام اجرای تقدیر کلا آدمو نا امید میکنه.
    چند ترک آخر مخصوصا برنده کلا آدمو به این فکر میبره که باید از شادمهر قطع امید کرد.
    شادمهر واقعا به بی راهه ززده.کلا از مسیر درست خارج شده.
    هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري

2. کاربر مقابل از biseda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    همه اونایی ک دارند میگند شادمهر نباید میرفت عربستان و شادمهر پول دوست شده و... خودشون اسم پول ک بیاد دست و پاشون میلرزه... کیه که از پول بدش بیاد؟؟؟ نمیخواد واسه ما تریپ روشن فکری بردارید ... در ضمن شادمهر گفته بود امارات نمیره نه عربستان. .. در ثانی تو عربستان فستیوال موسیقی بدون مرز هست ک اگه دوستان ی کم سواد داشته باشند میفهمند معنی و هدفش چیه و اراجیف نمیگند

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    همه اونایی ک دارند میگند شادمهر نباید میرفت عربستان و شادمهر پول دوست شده و... خودشون اسم پول ک بیاد دست و پاشون میلرزه... کیه که از پول بدش بیاد؟؟؟ نمیخواد واسه ما تریپ روشن فکری بردارید ... در ضمن شادمهر گفته بود امارات نمیره نه عربستان. .. در ثانی تو عربستان فستیوال موسیقی بدون مرز هست ک اگه دوستان ی کم سواد داشته باشند میفهمند معنی و هدفش چیه و اراجیف نمیگند
    مشتی تعصب کورکورانه تا کی؟
    هیچکس از پول بدش نمیاد اما ن شادمهری که اونقد به پول رسیده که هفت جد و ابادشم خرج کنن تموم نمیشه.
    موسیقی بدون مرز فقط ی توجیحه.شادمهر با اون همه ابهت باید بره ی همچین کنسرتی بذاره خالی از جماعت اونم تو همچین کشوری.
    همه اینجا شادمهری هستن اما تو خیلی دیگه کورکورانه داری ازش حمایت میکنی.شادمهر خدا نیست.
    کسی که داره راه رو اشتباه میره باید گفت

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط biseda نمایش پست ها
    مشتی تعصب کورکورانه تا کی؟
    هیچکس از پول بدش نمیاد اما ن شادمهری که اونقد به پول رسیده که هفت جد و ابادشم خرج کنن تموم نمیشه.
    موسیقی بدون مرز فقط ی توجیحه.شادمهر با اون همه ابهت باید بره ی همچین کنسرتی بذاره خالی از جماعت اونم تو همچین کشوری.
    همه اینجا شادمهری هستن اما تو خیلی دیگه کورکورانه داری ازش حمایت میکنی.شادمهر خدا نیست.
    کسی که داره راه رو اشتباه میره باید گفت
    چی میگی؟؟کلی خواننده تو اون فستیوالند مگه فقط شادمهر اونجا بوده؟؟ غیر از اون خواننده های خارجی ابی و اندی و... هم هستند اونا چی اوناهم گداگشنه هستند یا پولدار؟؟؟ من از این کنسرت نه حمایت کردم نه کوبوندمش فقط گفتم اگه آدم سواد داشته باشه از شعار اون فستیوال میفهمه هدف چیه...در ضمن اگه هرکی پولداره دیگه نباید کار کنه؟؟؟ اصلا شما از کجا میدونی شادمهر آنقدر پول داره ک هفت جد و آبادشم بخورند تموم نمیشه؟؟؟ جوری حرف میزنی انگار داداششی
    ویرایش توسط masoud741 : 03-06-2020 در ساعت 07:09 PM

نیمه فعال
    همون اجرای رویای ما کلی حرف داشت

فعال
    آقا واسه من چند وقته سواله شادمهر عمدا موهاشو این رنگی کرده یا همینجوری هست
    واسه منم

8. کاربر مقابل از hoohoo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    کسی ویدیو رو داره ؟

نیمه فعال
    چی میگی؟؟کلی خواننده تو اون فستیوالند مگه فقط شادمهر اونجا بوده؟؟ غیر از اون خواننده های خارجی ابی و اندی و... هم هستند اونا چی اوناهم گداگشنه هستند یا پولدار؟؟؟ من از این کنسرت نه حمایت کردم نه کوبوندمش فقط گفتم اگه آدم سواد داشته باشه از شعار اون فستیوال میفهمه هدف چیه...در ضمن اگه هرکی پولداره دیگه نباید کار کنه؟؟؟ اصلا شما از کجا میدونی شادمهر آنقدر پول داره ک هفت جد و آبادشم بخورند تموم نمیشه؟؟؟ جوری حرف میزنی انگار داداششی
    من فقط درباره شادمهر حرف میزنم ن ابی که پول باشه اونم هست.همین چیزها شادمهرو خاص کرد.کم مصاحبه کردن هاش.هر حا کنسرت نذاشتناش....الان چی؟
    تو که شادمهر هرکاری کنه بهبه چهه چهه میکنی.بعد چند وقت آهنگش دلتو میزنه میای میگی به امید روزای بهتر و خودش بسازه و فلان..نمیدونم پویان از قربانپور بهتره اونیکی از سینا پارسیان.آخرش که چی؟میدوننم خود شادمهر دیگه دلش نمیخواد بسازه.از تمام کامنت هاتم میدونم خیلی بیش از ما روش تعصب داری ولی برادر من قبول کن شادمهر خیلی وقته راه رو داره اشتباه میره.در ضمن نظر تو هم برام محترمه.حتما میگی فستیواله همه بودن حتما تو درست میگی.من اشتباه کردم و ازت عذر میخوام.ایشالله شادمهر اینقدپول دربیاره که حسابش از دست خودش دربره.

نیمه فعال
    تنظیم جدید رویای من عالی بود. حواشی رو ولش کنید

نیمه فعال
    موزیک باران هم این کنسرت رو برای دانلود گذاشته .. نوشته کنسرت شادمهر عقیلی ولی فکر کنم کامل باشه

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]/

صفحه 3453 از 4087 نخستنخست ... 24532953335334033443345134523453345434553463350335533953 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 103 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 101 مهمان ها)

1. MaMaTiR،
  2. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع