بهروز صفاریان هم دیگه صفاریان قدیمی نیست .. درسته از خیلی از هنرمندای نوپا که الکی به شهرت رسیدن بهتره اما معلومه مثل شادمهر ذوق و شوق قدیم و نداره .. آکوردها و بیس هاش هنوزم عالیه اما آخرین تنظیم های خوبی که ازش منتشر شد مال محسن چاووشی بود .. آهنگ جدید لهراسبی و احسان خواجه امیری هم خوبن و دوست داشتم اما اورتور وسط این آهنگ سطحش از صفاریان پایین تره و و قدیما هارمونی تنظیم هاش کلا خیلی بهتر بود و بیشترین انتظارم از آهنگهائیه که برای خودش تنظیم کرده و میکنه و منتظر یه سوپرتنظیم هستم چون میدونم قابلیتش رو داره .. اونام خوب بودن اما بهروز توقعات و بالا برده و من منتظر یه آلبوم بی تکرار با صدای خودشم نه مثل این دوتا ترک که امسال منتشر کرد ( دارم با خودش مقایسه اش میکنم نه با بقیه ) .. آلبوم شبح هنوزم تنظیمهاش مدرنه و بعد از سالها هنوز از تنظیمهای جدید بروزتره و یه میکس و مستر مجدد بشه آدم حس میکنه امسال تنظیمشون کرده و امیدوارم قدرتمندتر از اینا ظاهر بشه و با اینکه شاید از تنظیم کننده های دیگه بهتر باشه اما اینا سطحشون از صفاریان پایین تره .. اما هنوز برای من مثل شادمهر استاده و کلا اکثر هنرمندای دهه هفتاد داخل ایران از جدیدا باسوادترن .. امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم قصدم کوبیدن صفاریان نیست اما میتونه بهتر از اینا هم باشه
انگار اومدم قبرستون
چه شبایی اینجا صبح میکردیم
چ دلخوش بودیم ب ویدئو جدید با آهنگسازی شادمهر ولی چی خواستیم چی شد...
در حال حاضر 163 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 162 مهمان ها)