آره براش پیغام گذاشتم جواب داد .. پرسیدم این آهنگی که پست گذاشتی ( بعد از ۴ ماه سکوت منتظر یه آهنگ خیلی احساسی با ترانه و ملودی هستید ؟ ) کشتی 3 هست یا فرق داره ؟ گفت منم منتظر شنیدم آهنگ کشتی 3 هستم که امیدوارم قشنگ شده باشه .. گفتم شادمهره ؟ گفت آره .. میخواستم سوالای دیگه در مورد تنظیم کننده یا قطعی بودن پخشش یا زمان پخش و اینا بپرسم که رفت و تا الانم انلاین نشده و نمیدونم اونارو جواب بده یا نه .. فقط امیدوارم حداقل تنظیم کنندش شادمهر باشه که گمون نمیکنم ولی خیلی دوست دارم اینو بدونم و سعی میکنم ازش حرف بکشم
حالا احتمال داره کشتی 3 رو با سینا همکاری کرده اما بعد از اختلافشون ماحصل نتیجه این اثر رو نشنیده چون میگفت دوست دارم ببینم قشنگ شده یا نه .. حالا احتمالا یا سینا شعرشو عوض کرده یا تو آهنگ دست برده یا .. شایدم بدون دستکاری پخش شه و دوباره آشتی کنن و یا اصلا هیچوقت منتشر نشه .. و تو این مدت سینا 3 تا آهنگ جدید منتشر کرد که ایمین نه اشاره ای بهشون کرده و نه تبریک گفته و نه براش مهم بوده و سینا هم تو پست هاش از بی رفاقتی و نارو زدن زیاد مینویسه ...
حالا جدا از اینا ملودی اثر رو خود ایمین ساخته .. سینا شعرای خوبی میگه اما آهنگهای خوبی نمیسازه برعکس ایمین شعرای خوبی نمیگه و امیدوارم حداقل ملودی ساز خوبی باشه .. همه آهنگهایی که ساخته شاد و شیش و هشت هستن .. مثلا آهنگ نگارم نگارم با صدای بلک کتس یا آهنگهایی که با صدای دنیا یا آنیتا یا علیرضا جاوید یا بقیه ساخته و منتشر شدن همشون شاد بودن و نمیدونم تو ساخت آهنگ احساسی گند زده یا نه .. اما اصلا امیدی به شعرش ندارم . مثلا این آهنگ جدیده که واسه دنیا ساخته میگه از خر شیطون بیا پاپین بیا پایین اخه شیطون خود ماییم خود ماییم
سلام دوستای گُل شادمهری. امیدوارم توی این اوضاع و احوال حال همگی خوب باشه.
سال نوی همه مبارک.
امیدوارم سالی پر از سلامتی و موفقیت برای همه باشه.
شادمهر هم از خر شیطون بیاد پایین!
اگه قرار باشه آهنگش با ملودی ایمین باشه که اصلا این بار دانلودشم نمیکنم بیشتر منتظر کار امشب داریوشم با ترانه ی اردلان سرفراز
در حال حاضر 199 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 198 مهمان ها)