صفحه 3473 از 4119 نخستنخست ... 24732973337334233463347134723473347434753483352335733973 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 34,721 به 34,730 از 41183

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    میگم ک ی بنده خدایی گفت آهنگش خیلی خوبه... حالا واقعا من نمیدونم شنیده یا فقط از روی رابطه خوبی با ایمین اینو گفته
    انشالله همینطوره که تو میگی .. شهبال شبپره که یکی از بزرگهای تاریخ موسیقیه ایمین رو قبول داره شاید به خاطر اینه که سبک کاراش به بلک کتس نزدیکه و آهنگهای شاد خوبی میسازه .. سیناپارسیان با ترانه سرایی مارو سورپرایز کرد و نشون داد اگه اهنگساز خوبی نیست در عوض اگه تلاش کنه میتونه ترانه سرای خوبی باشه و ایمین هم میتونه مارو با آهنگسازیش سورپرایز کنه و باید منتظر معجزه بود .. امیدوارم همونطور که میگی خیلی خوب باشه .. ما که خیر و صلاح شادمهر و میخوایم چی از این بهتر که خوب باشه ولی اینقدر مارو ناامید کرده دیگه ذوق و شوقی نداریم و مثل چند سال پیش عطش شنیدن تو وجودمون نیست .. حالا هر وقت اومد نظرمونو میدیم و منم پیش داوری نمیکنم .. بزار ببینیم کی منتشر میشه شاید مثل قلب ساعتی دقیقه نود از انتشارش پشیمون شد .. ولی من فکر میکنم به همین زودی ها پخش میشه

2. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    منم خیلی خوشبینم راجب اردلان و شهیار قنبری و ایرج جنتی عطایی که چه میشه گفت جز اینکه دیگه تکرار نمیشن هنوزم حرف برای گفتن دارن هیچ شاعری در نسل فعلی حتی به نزدیکیشونم نرسیده
    واقعا .. انشالله خدا این سه نفر رو که نام بردی ( اردلان سرافراز و شهیار قنبری و ایرج جنتی ) به همراه زویا زاکاریان بهشون سلامتی بده و برای ما نگه نداره که بی تکرار ان و ترانه سراهای درجه یک نسل جدید مثل روزبه بمانی و یغماگلرویی و حسین غیاثی و افشین مقدم و داوود رحمت اللهی و بابک صحرایی و غیره که زیادن و خیلی قبولشون دارم الگوشون این بزرگان پیشکسوت ادبی بودن که اگه نبودن شاید این اسامی ای که نام بردم هم نبودن و برای ترانه سرایی ایران یه نعمت به حساب میان ..

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 9NIMA1 نمایش پست ها
    سلام دوستای گُل شادمهری. امیدوارم توی این اوضاع و احوال حال همگی خوب باشه.

سال نوی همه مبارک.

امیدوارم سالی پر از سلامتی و موفقیت برای همه باشه.

شادمهر هم از خر شیطون بیاد پایین!

راستی داداش .. قبلا عید به همتون و کل اعضاء تبریک گفتم و بازم به خودت شخصا تبریک میگم انشالله سال خوبی داشته باشی

5. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    واقعا .. انشالله خدا این سه نفر رو که نام بردی ( اردلان سرافراز و شهیار قنبری و ایرج جنتی ) به همراه زویا زاکاریان بهشون سلامتی بده و برای ما نگه نداره که بی تکرار ان و ترانه سراهای درجه یک نسل جدید مثل روزبه بمانی و یغماگلرویی و حسین غیاثی و افشین مقدم و داوود رحمت اللهی و بابک صحرایی و غیره که زیادن و خیلی قبولشون دارم الگوشون این بزرگان پیشکسوت ادبی بودن که اگه نبودن شاید این اسامی ای که نام بردم هم نبودن و برای ترانه سرایی ایران یه نعمت به حساب میان ..
    ترانه سراهای فعلیمونم در حد خودشون خوب هستن البته خیلیاشونم از روی دست اردلان ایرج شهیار کپی میکنن و به واسطه ی همین مطرح شدن . حالا ببینیم آهنگ امشب چی در میاد خوبی داریوش اینه زیاد جاده خاکی نزده هیچوقت حالا شاید یه آهنگش کمتر گل کنه اما هیچوقت کاری نمیکنه هوادارش نا امید بشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    ترانه سراهای فعلیمونم در حد خودشون خوب هستن البته خیلیاشونم از روی دست اردلان ایرج شهیار کپی میکنن و به واسطه ی همین مطرح شدن . حالا ببینیم آهنگ امشب چی در میاد خوبی داریوش اینه زیاد جاده خاکی نزده هیچوقت حالا شاید یه آهنگش کمتر گل کنه اما هیچوقت کاری نمیکنه هوادارش نا امید بشه
    میدونم در شرایط فعلی غیرممکنه ولی کاش میشد بازم با علیرضاافکاری همکاری کنه .. میدونم نمیشه ولی اگه میشد خوب میشد ..

نیمه فعال
    ایمین برای این اهنگ از عنوان *اژده ها وارد می شود* استفاده کرده و خیلی خوشحاله که بالاخره یکی از ملودی هاشو شادمهر میخواد بخونه. کارای احساسی شو به شخصه دوست دارم مخصوصا اهنگ فرق نکن احمد سعیدی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    ایمین برای این اهنگ از عنوان *اژده ها وارد می شود* استفاده کرده و خیلی خوشحاله که بالاخره یکی از ملودی هاشو شادمهر میخواد بخونه. کارای احساسی شو به شخصه دوست دارم مخصوصا اهنگ فرق نکن احمد سعیدی
    خودش که خیلی به این آهنگ امیدواره .. کاش میدونستیم تنظیم کنندش کیه .. ایمین بیشتر با میلاد هاشمی و هومن آزما همکاری میکنه . با محمد عباسی و بهروز علیاری هم همکاری داشته .. بین اینا بهروز علیاری هم قدیمی تره و هم با تجربه تر .. در کنار شعر و ملودی ، تنظیم هم خیلی مهمه که میتونه کارو بکشه بالا .. اگه فهمیدی کیه بگو ما هم بدونیم .. ممنون

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    داداش هیچکس نمیگه ماست من ترشه... یادمه قبل پخش کوه هم از این حرفا خیلی میزد ولی دیدیم چی از آب دراومد..ولی بازم نمیشه زود قضاوت کرد باید صبر کرد و دید چی ساخته

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    خودش که خیلی به این آهنگ امیدواره .. کاش میدونستیم تنظیم کنندش کیه .. ایمین بیشتر با میلاد هاشمی و هومن آزما همکاری میکنه . با محمد عباسی و بهروز علیاری هم همکاری داشته .. بین اینا بهروز علیاری هم قدیمی تره و هم با تجربه تر .. در کنار شعر و ملودی ، تنظیم هم خیلی مهمه که میتونه کارو بکشه بالا .. اگه فهمیدی کیه بگو ما هم بدونیم .. ممنون
    من حدسم میلاد هاشمیه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    معلوم نیست چی شده ایمین با پارسیان قطع رابطه کردند چون قبلنا خیلی باهم خوب بودند و قرار بود ترانه کشتی3 را هم ایمین بگه حالا این وسط چ اتفاقی افتاده خدا میدونه... البته خوب شد اینجوری از شر پارسیان راحت شدیم انشالله از شر ایمین هم راحت بشیم
    ایمین هم خواسته جلوی شادمهر یه خودتمایی بکنه وقتی دید رابطه شادمهر با پارسیان خراب شده
    ایمن هم با پارسیان بهم زد تا شادمهر بیشتر اعتماد کنه به ایمن

صفحه 3473 از 4119 نخستنخست ... 24732973337334233463347134723473347434753483352335733973 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع