صفحه 3487 از 4087 نخستنخست ... 24872987338734373477348534863487348834893497353735873987 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 34,861 به 34,870 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    بعد از شنیدن این دمویی که وحید پویان توی پیجش گذاشته بازم به این فکر فرو میرم چرا برنده باید برسه با شادمهر و این کار به کس دیگه دقیقا مث همون پارسیان که کارهای بدش میرسه به شادمهر
    این ک درسته ولی کاملا مشخص بود ک خود پویان و مهرابی اصلا انتظار نداشتند آهنگ برنده پخش بشه و آهنگ برنده جزو اون تصمیمات لحظه ای شادمهر بود... و دوم اینکه آهنگای خود پارسیان هم همچین مالی نیست

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    این ک درسته ولی کاملا مشخص بود ک خود پویان و مهرابی اصلا انتظار نداشتند آهنگ برنده پخش بشه و آهنگ برنده جزو اون تصمیمات لحظه ای شادمهر بود... و دوم اینکه آهنگای خود پارسیان هم همچین مالی نیست
    بخش اول حرفت میشه همین حرف من که چرا شادمهر این کارای متوسطشونو برمیداره چون صد در صد اینا نمیتونن کار بدی به شادمهر قالب کنن و حرف من انتخابهای بد شادمهره و بخش دوم حرفتم بله خود پارسیانم کارهاش خوب نیست اما بازم در مقایسه با اونایی که به شادمهر داده گفتم مثلا همین رگ ملودیش خیلی خیلی بهتر از کوه بود

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hoohoo نمایش پست ها
    برنامه ریزیشونه شاید شادمهر دیگه قوی نباشه
    ولی اگه این باشه خودش چرا عین خیالش نیس ؟
    کسی ک خواننده شده واسه این ک ب نظرش بهترین خواننده واسه کار آهنگسازشه عجیبه ک متوجه نشه دارن باهاش چی کار می کنن
    پس شاااید خودش این جوری راحته
    یکی این جا گفت شاید می خواد کاری کنه مردم خودشون بی خیال خوندنش بشن .... یاااادم میوفته ناراحت می شم
    آخه به فرض اینا دشمن خونی شادمهر باشن که محاله اینطوری باشه ولی بازم در صورت گرفتن این فرض خود شادمهر یعنی متوجه نیس کار برنده در حدش هست یا نه و اینکه اون آدمی که میگفت تا یه کار در اون لولی نباشه که میخام باشه اونو بیرون نمیدم چی به سرش اومده که هر کار دم دستی رو میخونه و منتشر میکنه

فعال
    بخش اول حرفت میشه همین حرف من که چرا شادمهر این کارای متوسطشونو برمیداره چون صد در صد اینا نمیتونن کار بدی به شادمهر قالب کنن و حرف من انتخابهای بد شادمهره و بخش دوم حرفتم بله خود پارسیانم کارهاش خوب نیست اما بازم در مقایسه با اونایی که به شادمهر داده گفتم مثلا همین رگ ملودیش خیلی خیلی بهتر از کوه بود

فعال
    آخه به فرض اینا دشمن خونی شادمهر باشن که محاله اینطوری باشه ولی بازم در صورت گرفتن این فرض خود شادمهر یعنی متوجه نیس کار برنده در حدش هست یا نه و اینکه اون آدمی که میگفت تا یه کار در اون لولی نباشه که میخام باشه اونو بیرون نمیدم چی به سرش اومده که هر کار دم دستی رو میخونه و منتشر میکنه
    آره واقعا چرا .. الان شادمهر با این سنش باید تو اوج پختگی باشه ولی داره برعکس عمل میکنه

فعال
    همینو می گم دیگه ، تقصیر خودشه
    و شایدم اگه بخوایم تعبییر دیگه کنیم
    انتخاب خودشه
    البته ی احتمال دیگه رو هم می شه در نظر گرفت : هنرمندای حرفه ای باهاش کار نمی کنن ک البته اینم خیلی عجیبه
    البته حتی اگه این جوری باشه خودش چرا نمی سازه ؟
    پس می رسیم ب همون حرف اول ک این جوری راحت تره خودش

نیمه فعال
    برنامه ریزیشونه شاید شادمهر دیگه قوی نباشه
    ولی اگه این باشه خودش چرا عین خیالش نیس ؟
    کسی ک خواننده شده واسه این ک ب نظرش بهترین خواننده واسه کار آهنگسازشه عجیبه ک متوجه نشه دارن باهاش چی کار می کنن
    پس شاااید خودش این جوری راحته
    یکی این جا گفت شاید می خواد کاری کنه مردم خودشون بی خیال خوندنش بشن .... یاااادم میوفته ناراحت می شم
    من گفتم و هنوزم سر حرفم هستم.دقیقا داره این کارو میکنه تا ما بیخیال خوانندگیش بشیم

نیمه فعال
    همینو می گم دیگه ، تقصیر خودشه
    و شایدم اگه بخوایم تعبییر دیگه کنیم
    انتخاب خودشه
    البته ی احتمال دیگه رو هم می شه در نظر گرفت : هنرمندای حرفه ای باهاش کار نمی کنن ک البته اینم خیلی عجیبه
    البته حتی اگه این جوری باشه خودش چرا نمی سازه ؟
    پس می رسیم ب همون حرف اول ک این جوری راحت تره خودش
    اون قسمتی که گفتی هنرمندای حرفه ای باهاش کار نمیکنن یه بار منو کنجکاو کرد برم با یکی از شاعرای به نام ترانه نوین صحبت کنم تو دایرکتش که آیا احتمال این هست که روزی شما با شادمهر کار کنین که جواب داد دنیای ما خیلی از هم متفاوته و احتمالش فعلا نیست یعنی یجورایی شادمهر در زمینه ی انتخاب ترانه هاشم جوری بد عمل کرده که دیگران میدونن شادمهر تو فاز شعرای خوب نیست دقت به شعراش بکنین شعرا متناسب با هنرمند بیست ساله س نه کسی که اسم بزرکی داره و کم کم داره به مرز پنجاه سالگی میرسه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    آهنگ دور شدی به عنوان برترین آهنگ سال ۱۳۹۸ از نگاه مخاطبین رادیو جوان انتخاب شد.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    قسمتی از اجراى قطعه عاشقی روزبه بمانی
    كنسرت آنلاين
    ١٠فروردين99

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

...................................

راستی مدیر بخش تیوانوا از سایت تی وی آر یا همان تیوا که بخش موسیقی سایت هست بهروز صفاریانه

فردا شب کنسرت رضا یزدانی و پس فردا گروه رستاک و 14 فروردین جمید سگریه .. حمید حامی هم 18 فروردین کنسرت زنده انلاین داره

صفحه 3487 از 4087 نخستنخست ... 24872987338734373477348534863487348834893497353735873987 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 12 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع