صفحه 3499 از 4087 نخستنخست ... 24992999339934493489349734983499350035013509354935993999 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 34,981 به 34,990 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    کلا کاری به این آهنگ ندارم
    خیلی وقته دیگه شادمهر خوشحالم نمی کنه ، حالا شاید از نظر ما راهش اشتباه باشه ، ولی از نظر خودش راهش درسته و هیچ کسی هم کاری نمیتونه کنه.

در مورد این آهنگ هم حرف خاصی نمیشه زد . چیزی نیست که بخواد جذبت کنه حتی فکر کنم با میکس و مستر اصلی ، دلیل قرار ندادن تو آلبوم هم احتمالا همین بوده ،
    ولی پویا حسین خانی کسی بود که حیف شد، بیش از حد دلش میخواست شادمهر شعرهاش رو بخونه و متاسفانه در دوره ای بود که امیر فرشباف سروش دادخواه رو به پویا حسین خانی ترجیح داد...

نیمه فعال
    آهنگو برسونید به داوود نعمتی میکس کنه آهنگ می ترسم رو خوب ریمیکس زده
    Destiny

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hobbit نمایش پست ها
    کلا کاری به این آهنگ ندارم
    خیلی وقته دیگه شادمهر خوشحالم نمی کنه ، حالا شاید از نظر ما راهش اشتباه باشه ، ولی از نظر خودش راهش درسته و هیچ کسی هم کاری نمیتونه کنه.

در مورد این آهنگ هم حرف خاصی نمیشه زد . چیزی نیست که بخواد جذبت کنه حتی فکر کنم با میکس و مستر اصلی ، دلیل قرار ندادن تو آلبوم هم احتمالا همین بوده ،
    ولی پویا حسین خانی کسی بود که حیف شد، بیش از حد دلش میخواست شادمهر شعرهاش رو بخونه و متاسفانه در دوره ای بود که امیر فرشباف سروش دادخواه رو به پویا حسین خانی ترجیح داد...
    شادمهر سالهاست این آهنگ و ساخته و تو این مدت به خودش زحمت نداده یه تنظیم کامل کنه یا میکسی یا .. تنبل شده.. حتی دلیل حذف کردنش رو یا اهنگسازی نکردنش رو میشه فهمید .. شادمهر فقط دنبال نواوریه و دیگه اهنگسازی براش جذابیتی نداره .. میخواد یه موج جدید راه بندازه اما راهش رو نمیدونه .. فعلا ترجیح میده با بقیه کار کنه که فکر میکنم با حس و حالی که داره منطقیه .. الان حداقل یه دلیل برای ضعفش داریم و برای خودمون بهونه میتراشیم و میگیم چون اهنگشو چون پویان یا هاشمی ساخته ضعیفه اما اگه خودش بسازه و ضعیف باشه چی داریم بگیم ؟ دیگه این بهونه رو هم نداریم و کلا قطع امید میکنیم .. پس به نظرم تصمیم شادمهر منطقیه و باید درکش کرد .. نه میخواد مارکت رو ترک کنه و خداحافظی کنه و نه حوصله ادامه دادن رو داره ..

نیمه فعال
    زیاد جالب نبود،من دوست نداشتم..درسته ساخته ی خودشه ولی سبک خودش نیس..فقط شاید چون خودش ساخته اکثرا میگن خوبه وگرنه خیلی شنیدنی نبود

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    نباید اینطوری و با این وضعیت پخش میشد .. تنظیم زیر صدای شادمهر .. یه وقت کارشناسای همیشه در صحنه فکر میکنن شادمهر تنظیم بلد نبوده .. باید کامل تنظیم میشد و میکس و مستر و ... اینطوری ناقص به ضرر شادمهره .. ما که شادمهری هستیم برامون خوبه و باهاش حال میکنیم و منم خوشحالم ... اما .. حالا ناقصش اینه .. کاملش چی میشد ؟
    ناصرجان این کار رو من دو ساله که دارمش ولی به دلیل اینکه کاملا در حد اتود اولیه دستم رسیده بود دوست نداشتم جایی پخش بشه چون همین میشه بهانه واسه کسایی که بگن کار خودشم مالی نبود و کما اینکه از دیشب خیلیا اینو گفتن بدون اینکه بدونن اینکار اصلا هیچ کاری روش انجام نشده و در حد همون اتود زدن اولیه متوقف شده واس همین ای کاش اگه قرار بود چیزی لو بره یکی مث اعتراف لو میرفت که کار موزیکش تموم شد و فقط تو آلبوم نرفت نه این کار که کاری روش نشده با این وجود من مطئنم این کار با تنظیم اصلی و میکس و مستر خیلی قشنگ میشد

6. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    آقا آهنگ جدید فکر کنم ویدئو داشته باشه چون پارسیان تو استوریش واسه ایمین نوشته بود پس ویدئو چی شد.

نیمه فعال
    قضاوت با شما

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    ناصرجان این کار رو من دو ساله که دارمش ولی به دلیل اینکه کاملا در حد اتود اولیه دستم رسیده بود دوست نداشتم جایی پخش بشه چون همین میشه بهانه واسه کسایی که بگن کار خودشم مالی نبود و کما اینکه از دیشب خیلیا اینو گفتن بدون اینکه بدونن اینکار اصلا هیچ کاری روش انجام نشده و در حد همون اتود زدن اولیه متوقف شده واس همین ای کاش اگه قرار بود چیزی لو بره یکی مث اعتراف لو میرفت که کار موزیکش تموم شد و فقط تو آلبوم نرفت نه این کار که کاری روش نشده با این وجود من مطئنم این کار با تنظیم اصلی و میکس و مستر خیلی قشنگ میشد
    موافقم

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    متاسفانه من همین اهنگ رو نسبت به یه سری کارای الان شادمهر عزیز بیشتر دوست داشتم. فقط ای اکاش این «واسه دیدنت» گفتنش توی بکگراند نبود

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elenaz نمایش پست ها
    آهنگو برسونید به داوود نعمتی میکس کنه آهنگ می ترسم رو خوب ریمیکس زده
    تو بفرست براش

اون میکس میترسمشو بزار اینجا ببینم چه کرده

صفحه 3499 از 4087 نخستنخست ... 24992999339934493489349734983499350035013509354935993999 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 83 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 82 مهمان ها)

1. mosk

کلمات کلیدی این موضوع