صفحه 3511 از 4087 نخستنخست ... 25113011341134613501350935103511351235133521356136114011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 35,101 به 35,110 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Navid نمایش پست ها
    بهترین خوانندگان داخلی (محسن چاوشی ،رضا صادقی ، محسن یگانه ، احسان خواجه امیری ) انگشت کوچیکه بزرگانی چون داریوش وابی و سیاوش قمیشی عارف و معین و ... نیستن . نگذارید تعصب کورکورانه چشمتون رو به حقایق ببنده . سمند و با بنز مقایسه نکنید . در این که زن ابی اشتباه کرد هیچ شکی نیس . عقیده هرکس به خودش ربط داره ولی توهین عجیب چاوشی که معمولا فروتن و بی حاشیه بود بسیار تاسف باره .از ابی به عنوان عربده زن نام برد !! خواننده ی بزرگی مثل عارف رو سگ خطاب کرد در حالی که در این ماجرا هیچ نقشی نداشت !!!
    در این شکی نیست که داخلی ها انگشت کوچیکه داریوش ابی و .... نیستن

دوست عزیز منم هیچ وقت نگفتم که اینا بهترن

فقط مهشید اشتباه کرده

هرکاری کرده به خودش ربط داره

مهشید نمیتونه اونو قضاوت کنه در این جایگاه نیست اصلا

و برای چاووشی هم متاسفم که به ابی توهین کرده که به عنوان عربده زن نام برده ازش

بهتر این بود که سکوت میکرد

2. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    ابی از نظر هنری خیلی بالاتر از چاووشی هستش اینو من باور دارم بهش

ولی زن ابی هم تو همه کارها دخالت میکنه و کنار ابی هستش

یکی نیست بگه زن بشین خونه داریتو بکن اخه تو چرا دخالت میکنی

حتما ابی هم همینو گفته به زنش

به نظر من مهشید مقصره که راجع به چاووشی صحبت کرده

هرکس صلاح خود داند
    حسین جان دقیقا مشکل اینجاست که اولا مهشید حرف زده چرا چاوشی ابی رو خطاب قرار داده ؟ و دو اینکه مهشید به اعتقاد چاوشی انتقاد کرد اونم.میتونست اعتقاد اینو نقد کنه چرا دست گذاشت روی صدای ابی مگه مهشید از صدای چاوشی حرف زده بود؟ بعدم مطمئن باش حکومت منتقد کنسرت عربستان بود و چاوشی هم با این حرکتی که در نقد کنسرت عربستان انجام داد بیش از پیش مورد لطف ارشاد و حکومت قرار میگیره و مشخص میشه که ترانه های اعتراضی چاوشی هم بی دلیل نیس مجوز میگیره چون نور چشم ارشاده و گرنه فرق چاوشی با یراحی چیه که اون فورا ممنوع الکار میشه اما چاوشی حتی با تهدید ترک وطن واسه مجوز نگرفتن ابراهیم هیچ اتفاقی براش نمیفته و تازه مجوزشم بهش میدن این برخوردای ممیزی خیلی داره بو دار میشه ... در کل اینکه چاوشی برای طرفداراش چاوشیه برای مردم ایران زمین ابی همیشه از ابهت و بزرگی صد چندان بیشتری نسبت به چاوشی برخورداره حرکت مهشید میشه گفت اشتباه بود ولی برخورد چاوشی با ابی هزار برابر کار رو خراب کزد و البته خودشم خراب کرد

4. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    حسین جان دقیقا مشکل اینجاست که اولا مهشید حرف زده چرا چاوشی ابی رو خطاب قرار داده ؟ و دو اینکه مهشید به اعتقاد چاوشی انتقاد کرد اونم.میتونست اعتقاد اینو نقد کنه چرا دست گذاشت روی صدای ابی مگه مهشید از صدای چاوشی حرف زده بود؟ بعدم مطمئن باش حکومت منتقد کنسرت عربستان بود و چاوشی هم با این حرکتی که در نقد کنسرت عربستان انجام داد بیش از پیش مورد لطف ارشاد و حکومت قرار میگیره و مشخص میشه که ترانه های اعتراضی چاوشی هم بی دلیل نیس مجوز میگیره چون نور چشم ارشاده و گرنه فرق چاوشی با یراحی چیه که اون فورا ممنوع الکار میشه اما چاوشی حتی با تهدید ترک وطن واسه مجوز نگرفتن ابراهیم هیچ اتفاقی براش نمیفته و تازه مجوزشم بهش میدن این برخوردای ممیزی خیلی داره بو دار میشه ... در کل اینکه چاوشی برای طرفداراش چاوشیه برای مردم ایران زمین ابی همیشه از ابهت و بزرگی صد چندان بیشتری نسبت به چاوشی برخورداره حرکت مهشید میشه گفت اشتباه بود ولی برخورد چاوشی با ابی هزار برابر کار رو خراب کزد و البته خودشم خراب کرد
    بله درسته
    اگه بالا ببینی برای نوید جان هم نوشتم
    برای چاووشی متاسفم که به ابی توهین کرده

در واقعیت به شادمهر و اندی و لیلافروهر و ساسی و شهرام شپره که همگی تو اون کنسرت بودن
    توهین کرده چون همشون باهم رفتن به عربستان

شادمهر هم اهنگ همین خووبه ابی رو استوری کرد تو پیجش

فکر میکنم با منظور این کارو کرده شادمهر

6. 2 کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    بله درسته

در واقعیت به شادمهر و اندی و لیلافروهر و ساسی و شهرام شپره که همگی تو اون کنسرت بودن

آره دقیقا تا الان بهروز صفاریان مونا برزویی یغما زهرا عاملی مانی رهنما حامی و خیلیای دیگه ابی رو تو این ماجرا حمایت کردن

8. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    بی احساس روز به روز داره واسم شنیدنی‌تر میشه. واسه خودمم عجیبه

10. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    بله درسته

دقیقا
    شادمهر کاراش بدون علت نیست. پست کردن آهنگ همین خوبه صرفا بخاطر حمایت از ابی بوده فقط نخواسته مستقیم حمایت کنه تا اونم وارد این بازی نشه

حرفه ای
    چاووشی کلا مسیرشو گم کرده
    اونم نه به تازگی خیلی وقته این اتفاق افتاده
    با چندتا از دوستای بارانی قدیم که اتفاقا چاوشیسم هم هستن صحبت میکردن همگی به این نتیجه رسیدن چاوشی بعد البوم پاروی بی قایق به جز چندتا کار محدود دیگه نتونست کار قابل قبولی ارائه بده

حتما دوستانی ام هستن که میگن ابراهیم ، اما ابراهیم انگشت کوچک اون البوم هم نمی شدش و استقبالی که ازش شد بخاطر اعتراضی بودن چندتا ترک بودش
    اینکه تو موسیقی مثل خیلیای دیگه من جمله شادمهر مسیر گم کردن بیشتر بخاطر به به چه چه کردن یک سری طرفدار احمق هستش که هر کاری ارئه میده زرتی زیر پستش مینویسن سلطان البته شادمهر داستانش فرق داره ، شادمهر ملودی ساز و تنظیم کننده ای نامبر وانی هستش

بحث موسیقیایش که زده جاده خاکی یک طرف
    الانم که توهین به ابی ... و ی جاهایی من مطالبی در مورد عارف هم شنیدم {البته عارف سلیقه من نیست}
    این رفتارا منو یاد تتلو میندازه تو اشعارش زد جاده خاکی و شروع کرد به فحاشی کردن - از نظر اخلاقی به درجه ای رسید که جز یک سری دختر پسر نوجوون دیگه طرفداری نداره براش به به چه چه کنن - و یک بارهم برای حاشیه درست کردن و سر زبون افتادن اومد شادمهر رو مخاطب یکی از حرفاش قرار داد

یغما خیلی حرف زیبایی زد درختی که ریشه هایش را انکار کند میوه نخواهد داد

ابی داریوش معین سیاوش ریشه هایی از موسیقی ما محسوب میشن
    تو بری ی جا بگی اهنگ جدید محسن چقدر خوب بود میپرسن کدوم محسن ؟از این محسنا زیاده ..... چاووشی - یگانه - ابراهیم زاده
    ولی ابی یکیه
    دوستمون حرف قشنگی زد ابی برای همه فارسی زبانان اسطوره اس
    ماجرای عربستان رو هم من کار ندارم - خودتون تو این خراب شده دارین زندگی میکنین خیلی باید احمق باشی که بگی اونا دروغ میگن این داخلیا راست میگناما ببخشید اینو میگم خیلی باید بی شعور باشی که با این دین و مذهب و ح.کومت مشکل داشته باشی همه جا بهش دری وری بگی بعد بیای از چاوشی دفاع کنی سر این موضوع که به اعتقادات هم توهین نکنیم مهشیدو به باد فحش بدی که چرا اینکارو کرده

از مهشید هیچ دفاعی نمی کنم اما مهشید و فرشید چشم و گوش ابی هستن ، ابی تمام امور رو گذار کرده به این دو نفر

13. کاربر مقابل از AbEc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    بی احساس روز به روز داره واسم شنیدنی‌تر میشه. واسه خودمم عجیبه
    فکر میکنم بخاطر قسمت اول اهنگ و صدای شادمهر باشه

نیمه فعال
    فکر میکنم بخاطر قسمت اول اهنگ و صدای شادمهر باشه
    سکته ی ناقص آهنگ از ترجیع بندش شروع میشه و سکته ی قطعی و کشنده ی کار پارت دوم و لعنت به اون شب به بعد بود

16. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    غربت
    چه غمی داره این کار

Dariush - Dobareh Baz Khaham Gasht

18. 2 کاربر مقابل از AbEc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 3511 از 4087 نخستنخست ... 25113011341134613501350935103511351235133521356136114011 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 150 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 149 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع