دوستان اهنگ دور شدی یه خانم میخونه که فکر کنم آنیتا هست
شما میدونید اهنگ با تموم یکدلی رو با کدوم خانم خونده شادمهر
دوستان اهنگ دور شدی یه خانم میخونه که فکر کنم آنیتا هست
شما میدونید اهنگ با تموم یکدلی رو با کدوم خانم خونده شادمهر
حتما ببینید
میگه اینقدر اهنگ دارم که میتونم همه خواننده هارو ساپورت کنم
خودش میگه تقدیر بهترین اهنگمه و عادت هم تو همون لول هست و الان وسواسم بیشتر شده
بخاطر این دیر به دیر اهنگ میدم
کجاست اون شادمهر
کجایی لامصب
الان باید ما بهتر از تقدیر و عادت رو میشنیدیم تو اوج پختگی هستی
رفتی با یه مشت نادون کار میکنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکی بره عربستان یه لا قبا هستش ؟
پس هرکی رفته مکه یا میره مکه ام مستقیم پول ریخته تو جیب عربستان اونم یک لاقبا هستش
هرکی میره کربلا و مدینه و عراق هم یک لا قبا هستش چون اونم پول ریخته تو شکم عربا
به نظر من کسی که نژاد پرسته منفوره
بن سلمان و عربا هم نیازی به ایرانی جماعت و حمایتش ندارن یک زمانی ایرانی احترام و اهمییت داشت الان هرجای دنیا بری همون عراقشم هو میکنن مارو
اون کنسرت اسمش موسیقی بدون مرز بود خارج از هر نوع سیاستی البته فهمیدن این شعور میخواد
یوزر و اوتارم ملاک نیست
ای پی تو بزنن تو پنل معلوم میشه چندتا یوزر دیگه داری
متوهم نباش ای پی هم بزنن ما همین یه اکانت رو داریم.
در ضمن نوشتمو خوب بخون بعد نظر بده گفتم هر کی توهین کنه به مذهبم یه لا قباس حالا میخواد هر کی باشه. چیکار دارم با افرادی که میرن طواف مکه؟ نوشته هارو خوب بخون تا همه مسائل رو قاطی نکنی
موسیقی بدون مرز هه اهنگه چاووشی برا امام علی هم موزیکه بدونه مرزه با شعور
ضمنا از سیاست اطلاعات نداری همین بن سلمان پیش پای شما که گفتی احتیاجی به حمایت ایران نداره با نخست وزیر عراق تماس داشته که میانجی گری کنه تو روابط ایران و عربستان.
شماها دیگه کی هستید ایرانی رو تحقیر میکنید. منتها واقعیت چیزه دیگه ایه.
در اخر اگر مسلمون هستی و وطن دوست باهات هم کلام بشم وگرنه که فاصله یه متری رو رعایت کن و نزدیک نشو
ویرایش توسط Aghili : 05-19-2020 در ساعت 11:25 AM
اولا مخاطب یه لا قبایی که گفتی شادمهر بود واسه همین اینجوری جواب گرفتی
دوم اینکه تو دونسته هایی که داری از سیاست بخاطر اخباره منم در مورد سیاست با این قشر صحبتی ندارم
سوم اینکه نه مسلمونم نه وطن دوست زیادی ام دور بر ندار که فیتیله اتو رو میپیچم امثال تورو زیاد دیدم تو این ده سال اینجا
مقصر این اتفاقات خودمون هستیم که فکر میکنیم هر کسی اواتار و ایدی شادمهری داره اجازه داره بیاد توهین کنه
لطفا نسبت به اینجور اتفاقا واکنش نشون بدین دوستان
شادمهر هم اگر بخواد با طرفداریش از مهشید به مذهب من توهین کنه یه لا قباس خب که چی؟ بالاتر از امام علی و مذهبم که نیست فردا روز برم تو قبر اماما شفاعت میکنن نه ابی و مهشید و شادمهر
در ضمن من علوم سیاسی خوندم و همه نوع اطلاعاتی دارم تو حیطه علم من داخل نشو که صلاحیت نداری
سوم چون مسلمون نیستی پس ما را با کافران چیکار فاصله بگیر :)
چهارم بیا فتیله رو بکش از پشت سیستم ببینم چجور میکشی
تو دور برندار جمع کن کاسه و کوزه تو موزیکتو گوش کن
هر کی نظر میذاره منم گذاشتم ترش نکن کافر :)
این کلمه رو هم میگم چون خودت گفتی ها ناراحت نشی جوجه کافر
من زیاد مشتاق نیستم با ادمی که میگه مسلمون نیست صحبت کنم حالا چه خودت چه دوستایی که هم فکرت باشن و اسلام رو قبول نداشته باشن
این پیام اخرمه از نوید اینجا شادمهری تر نیست اواتاری که داره رو خودم سایزشو ردیف کرده بودم چند سال پیش دادم بهش نطراتمم بخونی همش طرفداری از شادمهره
پس برو قرصاتو بخور تا توهمت کم بشه. گفتم که شادمهر زیاد رو مذهب مانور بده منفور میشه ریزش طرفدار پیدا میکنه چون هیچ چی بالاتر از خدا و اماما برا ما نیست.
یا حق بیشتر از این حرف نمیزنم تا نه خودت نه هم فکرات گنده نشید کفار رو نباید گنده کرد
در حال حاضر 168 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 168 مهمان ها)