[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم جدیده گفتم آخرین همکاری جمشید و شادمهره و کمتر شنیده شده و چون تو این آهنگ اسمی از شادمهر به میون نیومده اکثرا نمیدونن شادمهر ساخته .. مثلا آهنگ دوستت دارم یا تنهاتر رو همه شنیدن که قبل از این اهنگ ساخته شده بودن یا کمتر کسی میدونه اهنگ شک نکن رو شادمهر برای جمشید از روی یک آهنگ ترکی کاور کرده و به جای اسم خودش نوشته ملودی ترکی و اسم آهنگساز رو شادمهر نزدن ( چون واقعا آهنگسازش نبوده و فقط شعر جواد شریف پور رو با آهنگ ترکی مچ کرده مثل آهنگهای مشکوک و ... ) ..
و آره متاسفانه برای دیگران دیگه نمیسازه .. برای خودش نمیسازه چه برسه به دیگران
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی
ببینید این دختر خارجی چطور اهنگ علامت سوال شادمهرو میخونه
نگران خداحافظی نباشید . من خودم یه مصاحبه از ابی دیدم سال 1992 توش میگه نهایتا 3 سال دیگه بخونم . از اون 3 سال نزدیک 30 سال میگذره .
کلا یه خواننده ی مشهور اونم تو غربت با استیج و خوندن زندست . هم از نظر مالی هم از نظر روحی. الان همه خواننده های مطرح خارج ایران هفتاد سال به بالان و هنوز هم میخونن. چه برسه به شادمهر که راحت 20 سال دیگه جا داره.
در حال حاضر 70 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 70 مهمان ها)