سلام بچه ها. من دیشب نظر ندادم و خوب گوش کردم که احساسی نظر ندم. اول اینکه خیلی شوک شدم که آنقدر یهویی آهنگ اومد و دومین شوک بخاطر تیم جدید بود.همه ما اکثرا فکر میکردیم کار جدید یا کار خودشه یا قربانپور یا نهایتا آقای ایمنی.فکر نمیکنم کسی حدس میزد با یه تیم جدید باشه...خب آهنگم از نظر من خوب و راضی کننده بود و من خوشم اومد و این یک نظر شخصی و سلیقه منه.حالا یکی خوشش نیاد نمیتونه به من بیاد ایراد بگیره.هر کی خوشش اومد گوش کنه هرکی هم نیومد گوش نده اعصاب بقیه را هم خراب نکنه و در اینکه کارای خودش یه چیز دیگند هیچ شکی نیست و همه هم نظریم ولی به قول پارسا جان اگه خودش هم بسازه هستند کسایی که بازم بیاند بکوبند و ایراد بگیرند چون بعضیا فقط بهانه گیرند..در مورد ترانه کار هم بگم که لولش حداقل از کارای ایمنی بالاتر بود .راجع به ملودی و تنظیم هم نظری ندارم چون تخصصی ندارم.اینو میذاریم واسه دوستانی که بهتر سررشته دارند.ولی قدرت و تحریرای شادمهر اونقدر قوی هستند که همیشه ضعفای آهنگو پوشش میده. من از ترانه سرا و تنظیم کننده شناختی ندارم ولی حداقل کارشون از کار اول ایمنی و پارسیان که کوه بود خیلی بهتر بود.بازم بقول دوستمون آقا پارسا بهتره به نظر شادمهر احترام بذاریم. و در آخر من به احترام شادمهر و اون صدای ناب و هنرش و تحریراش کلاه از سر برمیدارم.به امید روزای بهتر و آهنگایی با ملودی و تنظیم خود شادمهر.ببخشید طولانی شد. یا حق. ..
ویرایش توسط masoud741 : 08-11-2020 در ساعت 08:33 AM
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پارسا جان حتما تا الان به یه جمع بندی رسیدی واسه آهنگ خوشحال میشم نظرتون را بدونم. همینطور بقیه دوستان عزیز
بعد از مدتها سلام
میشه گفت شاید شروع جدید شادمهر باشه. خوب یا بد به شخصه به فال نیک میگیرم.
در مورد آهنگ هم، نسبت به کارهای چند سال اخیر شادمهر، خیلی بهتر بودن (لاااقل تونستم چند بار پشت سر هم تکراروار گوش کنم)
در مورد آینده کاری شادمهر، به نظر من شادمهر دیگه بعید میدونم خودش بخواد آهنگسازی رو به شکل جدی ادامه بده، شاید تو خلوت خودش واسه دل خودش آهنگی بسازه، شاید هم اگه قراره آلبومی بده نهایت دو تراک رو خودش بسازه.
این ها همه اما و اگر هست. زمان همه چی رو مشخصه میکنه
از کل آهنگ فقط بخش وکالش به دلم نشست و گرنه مطمئنم اگه به فرض همین آهنگو لهراسبی میخوند به آهنگ میخندیدیم
ظاهرا هر چی رویا پردازی میکنیم بی فایده س اونهمه کار ساخته ی خودش و یا قربانپور رو پخش نمیکنه میره سراغ کسایی که از ایمین و پارسیانم بدترن
ظاهرا باید دعا کنیم دوباره با ایمنی کار کن
در حال حاضر 90 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 90 مهمان ها)