خب این آهنگ هم مال پاییز بود ببینیم واسه زمستون چه ترانه ای پخش میکنه
بخدا من نمیگم آهنگ عالیه ولی بدم نیست.نود درصد انتقادات از شادمهر فقط واسه انتخاب ریحانه پارساست
اول اینکه رکورد بازدید و کامنت در اینستای شادمهر زده شد. و حدود صد هزارتا فالوور در همین چند ساعت به پیجش اضافه شد. البته که بالای نود درصد کامنتا اعتراضی هست بخاطر حضور ریحانه پارسا. ولی بنظر من شادمهر همچنان خیلی خوب بازیشو بلده و هوش خیلی بالایی داره. از اونجایی که قراره چند وقت دیگه یه کتاب با همکاری شادمهر چاپ بشه و فروش بالای کتاب نیازمند این بود که از قبل توجهها به سمت شادمهر جلب بشه و از طرفی شادمهر با دعوت از ریحانه پارسا یجور ابراز همدردی کرده چون خیلی خوب حالشو درک میکنه و با سختیهای اوایل زندگی در غربت آشناس. در نتیجه بنظر من توو این شرایط که خیلی وقت بود شادمهر سر زبونها نبود یجورایی عمدا این حرکتو زد تا در فروش کتابش بتونه موفق باشه. این نظر من بود.
در مورد آهنگ هم حسین آهنگساز کار تقریبا بعد از شکر آب شدن رابطهی پارسیان با ایمین این حسین صمیمیترین رفیق ایمین هست و ایمین همیشه کلی از استعداد اون تعریف میکرد البته آهنگ قاضی هم به واسطه ایمین به شادمهر معرفی شد. تنظیم کننده هم میلاد بهشتی هست کارای ایرانی و ترکیهای زیادی ساخته و به شخصه خیلی وقته دنبالش میکنم و پیشنهاد میکنم کارای قبلیشو گوش بدین. البته فک نمیکردم یه روز واسه شادمهر تنظیم کنه!
چند نکته:
1.اسم تایپیک عوض کنین
2.اهنگ بد نیست انتقادا واس حضور بی مفهوم ریحانه پارسا
3.فک کنم شادمهرم خودشه داره میفروشه به این پسره مونتیگو
در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 80 مهمان ها)