صفحه 3652 از 4087 نخستنخست ... 2652315235523602364236503651365236533654366237023752 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 36,511 به 36,520 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    پیج موزیک لند یه برنامه ی خیلی جالب ساخته که تو یه قسمتش یه ویس از بهداد کاموری پخش میشه که بهداد راجب تک آهنگهای اخیر میگه من و شادمهر میدونیم آهنگ میترسم از دور شدی خیلی بهتره ولی دور شدی هیت میشه واسه همین ما دنبال کارای متفاوتیم حتی اونایی که سبکشون کاملا شادمهریه الان نمیتونن چیزی که ما میخایم رو پیاده کنن... ولی کسایی باشن که حتی اگه سبکای علی باسینی و مسعود صادقلو بتونن بسازن هم به درد شادمهر میخوره چون شادمهر با موزیکای خودش هر کاری که میخاسته کرده و دیگه دنبال کارای متفاوته .................... بخوانید یک فاتحه واسه ی هنرمندی که هنوز مقلدهاش که تعدادشون کم هم نیست دارن سعی میکنن کارهایی مشابه شادمهر بخونن ولی خود شادمهر افتاده دنبال سبک علی یاسینی و مسعود صادقلو !!!! مرد حسابی اگه نمیتونی خودت باشی لااقل از سبکهای داریوش و ابی بخون از سبک افکاری بخون آخه این انگل ها کی باشن تو موزیک که تو چشمت کاراشونو گرفته
    ویدئوی کاملش رو لینک یوتیوب گذاشته بودم بالای کامنتت.

ولی اینجوری که داره جواب میده نمیگه منو شادمهر! حرفی از شادمهر نزد. یه جوری میگفت انگار داره واسه شادمهر تعیین تکلیف میکنه! نگفت شادمهرم همینو میخواد... خود مجری هم به حال کاموری داشت تاسف میخورد

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    حرفاش خیلی خوب بود و بدون تعصب

حرف دل طرفدارای واقعی شادمهرو زد

مرسی نیما جان حال کردم با ویدیو

امیدوارم این ویدیو رو خوده شادمهر هم ببینه

دفعه بعد دسته جمعی زیرپست شادمهر باید این کلیپ به اشتراک بزاریم تا خودش ببینه
    دقیقا مخصوصا حرفای عرفان سلیمی حرف ما بود...
    اونجا که میگه شادمهر باید سالی یدونه در حد تقدیر به طرفداراش بده! انتظار از همچین موزیسینی بالاست...
    اینجوریام نیست که توان همچین کاری رو نداشته باشه، خوبم میتونه اما نمیخواد! لج کرده کلا

3. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 9NIMA1 نمایش پست ها
    ویدئوی کاملش رو لینک یوتیوب گذاشته بودم بالای کامنتت.

ولی اینجوری که داره جواب میده نمیگه منو شادمهر! حرفی از شادمهر نزد. یه جوری میگفت انگار داره واسه شادمهر تعیین تکلیف میکنه! نگفت شادمهرم همینو میخواد... خود مجری هم به حال کاموری داشت تاسف میخورد
    خوب من کامل مو به مو نتونستم بگم حالا اسم این که شادمهرم میخاد یا نه هم نیاورده ولی به نظرت خود شادمهر اینو نمیخاد؟ خودش عقل و شعور نداره یعنی ؟ مگه میشه خودش نخواد و بهداد به زور بهش بگه باید بخونی؟ خودشم مقصره شادمهر آدمیه که اصلا تصمیم گیرنده ی خوبی برای کارهای هنریش نیست و این دیگه خوشبختانه به همه ی کسایی که سالها میگفتن اون بهتر از ما میفهمه چکار کنه ثابت شد پس کنار همچین آدمی وجود یه مدیری لازمه که بدونه چه کاری در شان و جایگاه هنرمندی مث شادمهره و چه کاری نه

5. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    البته عرفان سلیمی رو در حد هوادار شادمهر و کسی که حرف دلمونو زده قبول دارم ک گرنه خودش صاحب یکی از کارهای فاجعه ی کارنامه ی شادمهره ( فقط با تو عشقم )

نیمه فعال
    خوب من کامل مو به مو نتونستم بگم حالا اسم این که شادمهرم میخاد یا نه هم نیاورده ولی به نظرت خود شادمهر اینو نمیخاد؟ خودش عقل و شعور نداره یعنی ؟ مگه میشه خودش نخواد و بهداد به زور بهش بگه باید بخونی؟ خودشم مقصره شادمهر آدمیه که اصلا تصمیم گیرنده ی خوبی برای کارهای هنریش نیست و این دیگه خوشبختانه به همه ی کسایی که سالها میگفتن اون بهتر از ما میفهمه چکار کنه ثابت شد پس کنار همچین آدمی وجود یه مدیری لازمه که بدونه چه کاری در شان و جایگاه هنرمندی مث شادمهره و چه کاری نه
    حالا نمیدونیم قضیه چیه دقیقاً. ولی مجری هم یه حرف قشنگی زد میگفت انگار یجوری شده شادمهر یه پول خوبی میگیره مثلا از رادیو جوان بعد آهنگ رو تمام و کمال میسپره به اون گروه دیگه اون گروه هر کاری دلش بخواد با آهنگ میکنه :| اینجوری باشه این حرفمون که میگیم مگه شادمهر خودش عقل نداره رو نقض میکنه. یعنی شادمهر پولشو میگیره و دیگه کاری به آهنگ نداره.
    اصلا نمیشه سر از کارش درآورد :/

نیمه فعال
    الان پول کلان بدن به منه به فرض خواننده بگن همه کارو خودمون میکنیم خیلی هم استقبال میکنم
    الانم شادمهر براش مهم نیست. میگه من کارمو تو این چندین سال کردم. دیگه بیخیاله. فقط داره یه انجام وظیفه ای میکنه تموم شه بره. وضعشم که توپ توپ

فعال
    خب الان یه عده باز میان میگن شادمهر دنبال جوانگرایی و میدون دادن به جووناس
    دیگه دست از این حرفا بردارید
    مدیر برنامه ش التماس میکنه هر کی بلده مثل یاسینی و صادقلو بلده کار بسازه معرفی کنید
    اگه کسی و میشناسید معرفی کنید بیشتر از این التماس نکنه

10. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    الان چیزی که مهمه اینه که شادمهر کاملا با ادامه ی این روند و با این طرز تفکر که خودش دنباله ی روی کارای ضعیف مارکت شده ( امثال یاسینی و صادقلو ) چیزی جز نابودی و سقوط در انتظارش نیست .... فقط باید یه فکری کرد و نداشت این اتفاق بیفته

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 9NIMA1 نمایش پست ها
    دقیقا مخصوصا حرفای عرفان سلیمی حرف ما بود...
    اونجا که میگه شادمهر باید سالی یدونه در حد تقدیر به طرفداراش بده! انتظار از همچین موزیسینی بالاست...
    اینجوریام نیست که توان همچین کاری رو نداشته باشه، خوبم میتونه اما نمیخواد! لج کرده کلا
    همون اعتراف مونا برزویی در حد عادت و تقدیر بود

کاملا از دموش مشخص بود چقدر گیرا بود

13. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    ای کاش یکی از بچه های این فروم میشدن مدیر برنامه شادمهر

همش با چراغعلی و صفاریان کار میکرد

چی میشد خدا

صفحه 3652 از 4087 نخستنخست ... 2652315235523602364236503651365236533654366237023752 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 155 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 154 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع